Deníček uživatele PetulaPe

05.09.2008

Ahoj holky, mám dotaz, posledních pár dnů mi malá pobrekává a pláče u kojení, jak by ji bolelo bříško, nevíte co by to mohlo být?

Ahojky, taky mi obcas u kojeni rve. Ale je videt ze ho neco tlaci v brisku, protoze se i tak natahuje a prici se mi. Ja bud zkusim dam odbrknout a pak pokracuji, popripade polozim a trosku zacvicim nozickama, a jak se trochu uklidni, tak mu zkusim dat napit znovu.

jsou to prdiky....terinka uz trpi mesic a breci a u kojeni se krouti..........no je to hodne narocny.Musis byt trpeliva.Nam treba nezabira vubec nic..... :(

Tak to budou asi prdíky,zkus masírovat bříško,dát kapky Sab simplex,nahřát ručník a dát na bříško,cokoli,abys jí ulevila.A cvič s nožičkama jako by jela na kole..Ty si dávej pozor na o,co jíš...No uvidíš,hodně štěsí!

05.09.2008

Ahoj holky, mám dotaz, posledních pár dnů mi malá pobrekává a pláče u kojení, jak by ji bolelo bříško, nevíte co by to mohlo být?

ahojky,to je docela častý problém,zkus se mrknout do mých blogů,psala jsem tam stejný problém a na totéž i někomu reagovala.Určitě to tam najdeš :one: .A drž se,přejde to.

28.08.2008

Ahoj holky,

po příjezdu z porodnice jsme měli 2400g a 46cm a teďka 4150g a řekla bych že tak o 10cm více... :one:

24.07.2008

Holky maminky,

ahoj, tak to neumím posoudit, jestli je to tím, že se malé narodilo o měsíc dřív (ale myslim, že ne, mlíko by se mělo začít tvořit i tak). s tou krví bych se raději poradila s dr. - "kakao" asi pro prcka nebude fajn.
ale řekla bych, že to taky hodně ovlivňuje stres. netrap se tím, jestli plně kojíš nebo ne, podle toho se 100% máma neposuzuje. snaž se být sama v pohodě, hýčkej se taky trochu, měj se ráda, ohřej si mlíko s medem (to je na nervíky) a ono to určitě bude lepší. zkus taky malé častěji přikládat, mohlo by to zvýšit tvorbu mlíka.

zbytečně se netrap, můj malý se narodíl o týden později po termínu, měl 4320g a taky jsem měla mlíčka od začátku málo, takla mi krev, špatně jsem měli techniku kojení, tak bradavky jsem měla šílené, a taky jsem začla přikrmovat, protože jsme se trápili oba dva....neboj se, lepší je dát příkrm, než by ses měla stresovat a tím i malý, že má hlad :k:

22.07.2008

Tak holky jak jsem se 16.7. ptala ohledně bolestí v podbřišku a uniklé tekutiny, tak hlásím, že jsme v 23:50 porodili :qu:
Je to Eliška 46 cm a 2600g :e): Fotečku dodám...

Gratuluju, je nádherná! Já už bych chtěla mít taky takovýho drobečka doma :cc): ! Do prosince dlouhá doba!

16.07.2008

Holky dotaz, dneska v noci mě dost bolelo v podbřišku, ale šlo s tím spát.. ale jak jsem si ráno sedala na záchod tak ze mě vyteklo trošku tekutiny a nebyla to moč...poradnu v 36 tt.

no minimalne si zavolej sve Dr. at ti rekne co by to mohlo byt... drzim palecky at je to neco banalniho :°: dej vedet :a:

15.07.2008

Ahoj Holky, mám dotaz. Dětskou doktorku bych si měla zajistit ještě před porodem, nebo až po porodu.. :)

Já jí zařizovala asi ve tvém týdnu. A mít jí musíš před porodem, v porodnici se pak hlásí jméno dětského dr. a prý tě bez toho nepustí z porodnice :00: Jinak jak píšou holky, taky mám zavolat až nás pustí domů a ona přijde k nám domů. Tak šup šup ať najdeš nějakou milou paní doktorku :\x:

Ahojky já se byla nahlásit už někdy v 17tt, ale snad stačí jenom zavolat. Dostala jsem vizitku a mám si zavolat až dorazíme s prckem z porodnice a oni na první návštěvu přijdou k nám domů :)

Ahojky,tak já už jsem u ní registrovaná od 20tt.a mam zavolat až porodim a oni na první návštěvu přijedou k nám až nás pustí z porodnice :a:

Před porodem. Po narození dítěte jí pak zavoláš a ona tě příjde ihned po návratu z porodnice navštívit domů - tak to bylo alespoň u nás :a:

08.07.2008

No, včera to bylo docela zábavné, prvně jsme byli v poradně, kde nás pan doktor zkontroloval a jsme v pořádku, tatítnkovi se ultrazvuk líbil a pak jsme odpoledne vyrazili na kurz a to už ta

Ja jsem byla od zacatku tehotenstvi pro a ted uz vim, ze i zcela opravnene. Ale kdyz jsem o nej chtela po peti hodinach kontrakci zacit zebrat, tak jsme museli okamzite na cisare a v celkovy anestezii :( (kdybych mela uz epidural zavedenej, tak bych do celkovy nemusela). Takze u druhyho mimca, pokud vsechno pujde normalne, za nej budu rozhodne lobovat snad uz mezi dverma :s:.

já bych strašně chtěla bez epidurálu - prostě nejpřirozenějc, jak to půjde , ale čím blíž jsem porodu, tím víc si myslím, že to bez té injekce do mníchy prostě nedám :O

08.07.2008

Ahoj holky, od pátku jsem se tu nedostala.. S manželem jsme dělali úpravy v bytečku tak už mám téměř vše nachystyné pro ten náš "poklad", kterého už se nemůžu dočkat... :///: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka