Deníček uživatele Mishuge

10.08.2014

Holky měla bych dotaz,, mám vysoký tlak a beru léky na něj, jak jsem zjistila že jsem těhu, tak jsem je vysadila, samozřejmě se půjdu k lékařce domluvit co a jak, ať ví i ona :) jen by mě zajímalo, jestli to neznamená nic hrozného v těhu, třeba jenom častěji kontrolovaná , nebo jestli jste to některá měla a můžete mi říct :) docela z toho tlaku mám obavy .. děkuji

Ahoj, mám vysoký tlak a beru Dopegyt. Právě jsem 16tt. Jinak je lepší mit doma vlastni tlakoměr a občas se přeměřit. U doktora ti ho budou pokaždé kontrolovat i s moči, ve ktere nesmí byt bílkovina, ale to je věc spis okolo konce 2.trimestru az 3. Neboj se nic,určíte to bude ok a doktor ti všechno vysvětlí :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

V prvním těhotenství jsem nebyla častěji kontrolovana, jen mi ke konci dal doktor takový testovací papírky na moč, kde jsem si sama mohla kontrolovat přítomnost bílkoviny. Kdyby tam byla,nebo jakýkoliv jine potíže (motani hlavy,necitlivost prave strany těla. ..) tak okamzite do nemocnice. Vlastně jsem byla asi týden v nemocnici, protoze mi tam tu bílkovinu našli. Někdy okolo 26tt. Ale dalo se to do pořádku a mohla jsem domu :) :) jinak tohle těhotenství beru léky,tlak je nižší a zatím se o me nikdo specialne nezajímá :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji za odpověď,, no my jsme to nějak neplánovali právě, je to nečekaně,, ale tak snad nebude problém :-)

01.08.2014

Zdravím děvčátka,, tak mám radost, byla jsem opět na krvi kvůli hcg, opět jsem šla jako samoplátce,, v pondělí bylo hcg 44,3 a dneska 304,5 mám velkou radost, že to tak krásně porostlo.. K dr jdu až 15.8 tak už to musím vydržet :)

veliká gratulace, a teď jsem se koukala do tvého blogu, a nezdá se mi to!! byli jsme spolu v květňátkách 2009?? A čekáš teď třetí mimi?? super, my taky máme tři, ale nejmladšímu je už 8měsíců.

20.10.2009

sárinka ve fusáku :-) je nám teploučko ...

sarinka

Fešanda, :girl: :one: koukám že tam má i polštářek :s: . Ta čepička je super :qu: já se je kvůli Elišce naučila háčkovat. :C]]: A i klobouček jsem vyrobila.

krásně zakuklená hezoulinká a ta čepka :one: tak závidím...se mi ty čepičky tak líbí,ale s Áďulky holku dělat nebudu i když by mu to seklo :s: :s:

13.10.2009

zlaticka, tak vám ukažu fotečky z dnešního koupání a taky zoubeček :-) sice to byl horor ho vyfotit,ale máme, božetko, tak jsem jí týrali,ale zvládla to :-)

Sárinka
Sárinka
Sárinka

je fešanda :girl: moc gratulujeme k zoubku !!! :qu: My ještě nemáme ani jeden :n: Zato na nožičkách máme o faldík víc, než Sárinka. :s: A to jenom kojíme :///: :///: :///:

Jéé to je macinda a ty faldíky je krásná.Zoubek máme stejně velkej ten druhej je jen tečka bílá,ale vyfotit se nenechal,taky jsme se chtěla pochlubit,ale nešlo to :///: A sranda je jak tet křičí když se kousne do prstíku :///: :///:

In reply to by Mag28

děkuji.. no u nás to byl taky boj spíše z jazýčkem :-) jj je puclík, až mám z toho někdy výčitky,ale když ji chutná a má pořád hlad, tak se nedá nic dělat, však to vyběhá :-) je celá po mě v tomhle :-d

In reply to by Mishuge

však co neroztýká se je veliká,my papkáme normál a taky se mě tet dr.ptal jetsli byl taky Tomča takovej cvalda...on se tedy Adámkovi vždycky řehní když tam dojdem,ale nikdy mě neřekl,že je tlustoch,ale po mě kluci nejsou vtomto spíš po manžovi já byla mrnous hubenej o miminka :s:

In reply to by Mag28

no u nás to je tak, že Nelinka je hubenour po tatínkovi a Sárinka bude po mamince :-) nám dr taky nic neřekla ještě, jenom že máme fajné faldíky, že jde vidět že ji chutná.. jak často ti malinký papká??? a co papkáte??? a kolik vážíte???? jééé to je otázek co?? promin :///:

12.09.2009

1. Nelinka v porodnici
2. Sárinka v porodnici
3. Nelinka naháček
4. Sárinka naháček
5. Nelinka pase
6. Sárinka pase
7. Neluška se vzteká
8. Sáruška se vzteká

holky moje
holky moje
holky moje
holky moje
holky moje
holky moje
holky moje
holky moje

díky holky :-) fakt vám to příjde jako jedno dítko??? já jsem si právě říkala, že ty moje holky jsou úplně každá jiná :-)

hezké fotečky. Řekla bych, že to je jedno dítko. Ještě že jsi pod to napsala, že se jedná o dvě děti. Moc pěkné :one:

12.09.2009

Tak jsme papaly první mrkvičku, kdyby mohla sní hned celou skleničku :-)

První mrkvička...
První mrkvička...
25.08.2009

Tak co maminky jste pro????? co tak udělat seznámek.... tak pište:
Přezdívka/roky/kolik dětí/nejstarší dítko-jméno-roky/město

Andělína/31/1+1/2 :-D/Martínek-12/Háj ve Slezsku

Ahoj holky,dlouho jsem nepsala...Dnes jsme byli s Kristý konečně v pedag-psych.poradně=bojujeme s matikou od 1.třídy,má 1,ale těžce vydřenou :00: Tak nám vyšla lehká dysfunkce,bude mít z ní lehká omezení a dostatek času na vše,tak budeme konečn´ě trochu v klidu.Jinak jí vyšla nadprůměrná intelig.a je prý šikovná,ale né cílevědomá,takže stále pobízet a motivovat.Vysvětlovali mi toho tolik,že né vše jsem vstřebala :00: takže konečně bude trochu klid a hurá není blbá,intelekt.je dobrá. ;) Byli jsme i s 2měsíční Karolí a ta to zvládla parádně,od9-13h.a ani nebulele.Zlaté to mé děti.Máte taky někdo potíže v učení,resp.v matematice?zdravím všechny helena :a:

In reply to by Helinka

zdravím mamči z našeho klubíku :) Já s tím svým kozlem větší problémy nemám, ale teď už se mu tak nechce učit, že mu ta nechuť a hnus ze školy leze i ušima. Před těma svátkama a prázdninama je to v dupě no. Tak se držte a neblázněte z Vánoc, já taky neblázním :00: :C]]:

Ahojky, musím Tě pochválit za fajn nápad vytvořit tento klubík pro mamči se staršími dětmi. Sice je zde uvedeno, že se jedná o klub školáků a předškoláků, ale mohla bych se k vám přidat se svým dvouletým chlapečkem? Aneta.

ahojky, dlouho jsem tu nebyla. Daník je nastydlí, tak jsme doma. Má kašel a trochu rýmu. Ten kašel, je ale dost tuberáckej. Teď ho má nastarosti chvíli tatínek, tak mám chvíli volno. Malá mi spinká.

25.08.2009

Ahojky holky, chtěla bych vám ukázet jednu stránku s dobrou dietkou...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Lenulko,v tom ti neporadím,ale kvůli prckoj a kojení to určo vydrž.Jedny větší kalhoty seženeš a až nebudeš kojit tak se do toho můžeš pustit naplno.Miminko je přednější než nějaká fízis.A když se budeš omezovat tak to mlíčko stratíš takže papkej,budeš mít dost času shodit kilča.

Hoj,tak sem si to taky objědnala ale nic se neděje tak čekám.Snad mi to pomůže a nebudou to vyhozený peníze.Jak ste na tom vy co v tom jedete????Jako jestli hubnete????
Dík za odpovědi.

In reply to by Deni a Justy

ahojky, pošlou ti plno receptů jak se máš stravovat, je jich kolem 130.. a taky rady, a prostě popis toho jak jít na to.. mě to fakt funguje... je fajn, že jak si to koupíš,pak dostaneš heslo a můžeš se ještě s holkama podporovat...

25.08.2009

ahojky holky, jsou tu samé kluby pro děti narozené, podle měsíce, pak batolátka 1-3.. ale pro starší dětičky tu nic není, co takhle nějaký založit klubík starších dětiček????????

já to také beru i se staršími dětmi jsou starosti a radosti které je třeba probrat či se pochubit. Dobrý nápad :a: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka