Deníček uživatele madusa

19.03.2010

Malá má 5,5 měsíce a poslední týden se mi v noci strašně často budí.

jojo my jsme po 5měsíci začali taky kaší,ale neměla jsem sílu na odstříkávání,tak jsem koupila rýžovou mléčnouod Nestlé a až včera po týdnu snědla trochu víc,ale to víc je jen 40ml ,jíme lžičkou a je to každý den lepší,tak uvidíme zad sní i víc ;)

ono to asi nebude kasi,maly mi kase ji normalne ale vecer mi ji vyblinka,takze mam smulu,
zkus ji to dat poprve misto"obeda"a uvidis
ta co jsi koupila je chutove hodne dobra,
drzim palecky :a:

malej kaši miluje a nejraději by jí jedl každé krmení. Kupuji od Sunarky,nemléčnou rýžovou a dávám do Nutrilonu ,normálně z lahve. Zkoušela jsem i tu kaši co tu píšeš ty, ale nechce jí. Koupila jsem i tu rýžovou od Nestlé a také jsem s ní nepochodila.Abych se přiznala ,tak mě ta od Sunarky také chutná a vždy čekám co malej nechá, že to dopiju, ale asi tuší zradu a tak to vypije do dna :s:

23.02.2010

Emička bude mít za týden 5 měsíců a pořád jí dělá problém přetáčení.

Přetáčení - problém

Hoj, našemu prckovi bylo v neděli 5M a taky se teprve přetáčet učíme. Prostě ho to moc na bříšku nebaví...je fakt že je dost pohodlný ;o)) (celej táta..chííí)

ahoj, ja bych ji k tomu nenutila pak se ji to nebude libit a nebude uz vubec chtit. miminka delaji kazdy den pokroky, maly se taky otacel jen na bok a pak to proste prislo samo ze to zkousel. ja jsem si lehla treba jen za nim a hrala si s nim nebo jsem dala nad nej ruku a pak ji smerovala na bok at se aspon otoci a tak jsem ho jako ze husala na bok az se prekulil na brisko a pak jsem ho dala zpatky a on pak uz chtel sam byt na brisku. a nekdy se mu taky nechce, mel obdobi ze uz umel se sam pretocit a tyden se treba ze zadicek nehnul.
Pavla, Ivo a Domisek

http://Domilex.mondozoo.com

25.01.2010

Ahoj maminky, předpokládám že nejsem jediná, ale už mi to celkem leze na mozek. Asi tak dva týdny mi padají vlasy, poslední dny je to ale šílený.

13.01.2010

Holky kde máte umístěnou hrací deku? Já ji mám zatím v obýváku na stole (pod ní je deka), ale tak to dlouho mít nemůžu.

Ahoj. My měli hrací deku na zemi a směrem k oknu jsem měla srolovanou jinou deku jako takovej mantinel, aby na malýho netáhlo. Ve třech měsících nosil Kuba overálek s dlouhejma rukávama.

ahoj, tak na stole bych nikdy hrací deku neměla. I 3 měsíční mimčo se může nečekaně přetočit a nebo po zachycení se zkruže přemístit. Já jsem od 3.měsíců hrací deku nepoužívala-Markétku nezaujala. Vytáhla jsem jí až před měsícem-to bylo malé 6měsíců (nyní 7.měsíců). Hrací deku máme na zemi. Pod hrací dekou máme ještě jednu deku. Doma máme cca 22-23stupňů-máme malej byt a záleží zda zrovna něco peču-to je tam pak tepleji. Máme v celym bytě lino a nebo dlažbu. Oblečená je v bodýčku s dl. rukávem a punčoškách. Na nožkách má ještě teplé ponožky. Když má rýmu, tak jí dávám ještě jedno tričko nebo mikinku.

Já měla hrací deku na rozloženém kanapi v obýváku. Jinak my máme doma taky 22 stupňů a malý dávám bodínko s krátkým rukávem a přes to tričko s dlouhým. :a:

my máme doma kolem 20st. malýho mám v bodíčku s dl. rukávem a dupajdách. Někdy přes něj mám i deku, ale myslím, že mu zima není.

Já mám malou v bodýčku s dlouhým rukávem a punčošky,dřív mívala tepláčky a ponožky,ale ponožky ji pořád padaly,tak punčošky jsou lepší :one:
malá je na zemi na koberci,na tom puzzle a přehoz z postele a mám tam i hrací deku,malá mi už válí sudy a je i jen na koberci... ;)

18.12.2009

Emička má dnes zvýšenou teplotku a suchý kašel. Snad se z toho rychle dostane. Na kontrole po převážení 5100g a 56,5cm. Roste nám ta holka roste cc): :mimis:

Dnešní kontrola (11. týden)
10.11.2009

V pondělí jsme byli píchat naušničky. Sestřička mě nechtěla ani pustit dovnitř, ale nedala jsem se.

Naušnice
Naušnice

Už teď se toho bojím a my na to jdeme až po očkování a to Adélka dostane až v pátém měsíci protože je dříve narozená. Ach jo to zas bude kravál... :r: Vaši princezničce to moc moc sluší. Pa Martina a Adélka

In reply to by danka2020

To jste mě teďka vystrašily. My jdeme k doktorce na kontrolu v šestinedělí ve středu 18.11. Když jsem se dříve zmínila o naušnicích neříkala mi nic takového že bych měla počkat po očkování. Neočkují se miminka právě v šestinedělí? Ještě jsem se chtěla zeptat jakou mají vaši mímísci teplotu? My máme pořád kolem 37, tak snad je to normál. Když měřím v zadečku tak neodečítám půl stupně, protože mám ještě jeden teploměr k přiložení k čelu a to mi vychází ta samá teplota.

03.09.2009

Tak jsme pořád koncem pánevním. Snad to naše sluníčko ještě přemluvíme.

ahoj,
včera v porodnici ukazovali jeden cvik jak pomoci otočit mimčo hlavičkou dolů. Prý to vyjde na 96%. Opakovat každý den.
Stačí ve stoje mírně rozkročit nohy, do předklonu, lokty opřít o stoličku nebo něco tak aby byly níže než pánev a dělat 10 minut v kuse bez přestávek pánví (zadečkem) osmičky. Mělo by se prý začít v osmém měsíci, ale jedné dívčině se to povedlo i za 3 týdny.
Jestli to funguje nevím, já to řešit nemusela. Ale za zkoušku nic nedáš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka