Deníček uživatele Lidussinka

16.10.2014

Ahojte holky :a: tak dneska na ko jsem podle utz cca 6+6tt a miminku už tlouklo :h: jupííííí :qu:
..trošku mi tu radost zkazilo,že dr nechtěl manžela k utz,že u vnitřního to prý nedovoluje :? přitom vím,že u Daníka to problém nebyl..manžel byl hodně zklamaný a naštvaný :(
..ale i štastný to je jasný ;)

První fotečka miminka :-))
První fotečka miminka :-))

Krásně rostete :) S tím nespolupracováním malého mi to připomíná mou genetiku.. Já tak tady ztvrdla přes hodinu a procházela se venku, a celou dobu co jsem chodila i pak seděla v čekárně jsem přemlouvala malé aby změnilo polohu a spolupracovalo a snažila se ho hmatem popostrčit :) celkem to byla sranda jak si na to vzpomínám, ale nakonec spolupracovalo i když moc nechtěl. Tak ať jste i nadále zdrávi a v pohodě :)

Liduško, mám oooobrovskou radost, že miminko krásně roste a je v pořádku. Z Daníka bude velkej brácha :-)Těším se na další zprávičky

In reply to by Lidussinka

:-) díky za optání. No už bylo i líp, ale mohlo by být hůř, tak si raději ani nestěžuji. Adi se zhoršila, léky nezabírají jak by měly, čeká ji operace. Teď zase jezdíme do TP do lázní. No a Matoušek je andílek s ďáblem v těle :-D Je to náš miláček. Plně nám vynahrazuje to, co jsme s Adi nezažili a možná ani nezažijeme. Mějte s bájově a ať se daří a miminko krásně roste

Jéé super jsem ráda že je vše v pořádku a Daník bude mít sourozence.
ještě jednou velká gratulace :h:

01.10.2014

Ahojte holky,ty co mě znají ví,ty co neví..snažíme se o druhý mimčo něco přes dva roky,před rokem SP s revizí..dnes jsem šla k dr s tím,že už nechceme čekat a chceme to nějak řešit,muž spermio,já horm.profil ap...

Dnešní mega překvapení !!! :-))))))))))
Dnešní mega překvapení !!! :-))))))))))
Dnešní mega překvapení !!! :-))))))))))
Dnešní mega překvapení !!! :-))))))))))

Pořád tě sleduju a pak tu pár dnů nejdu a taková novina!!! Budu na tebe moc myslet a držet ti pěsti, ať to tentokrát vyjde.

Když jsem koukla na tu fotku, tak jsem se úplně vyděsila, ale pokud je to jiná citlivost, tak to pak jooo.

09.07.2013

:)

a tady po delší době pár foteček :-)
a tady po delší době pár foteček :-)
a tady po delší době pár foteček :-)
a tady po delší době pár foteček :-)
a tady po delší době pár foteček :-)
a tady po delší době pár foteček :-)
a tady po delší době pár foteček :-)

tady na tebe natrefila.Vypadáš dobře,malý už je teda velký.S tou revizí mě to mrzí. :r:

krásná rodinka, Daník je nádherný, má úžasné vlásky a Tobě to moc moc sluší. Držím palečky, ať se brzy zadaří ;)

28.06.2013

Ahojte holky :a:
Tak jsem byla včera na ko..hcg kleslo z 210 na 130..furt šla ze mě jen čistá krev,tak mě poslal na vyčištění..včera mě přijali,dneska udělali výkon a odpoledne mě pustili..

ahojki,já se tu taky vtírnu ;) tohle jsem zažila již 3x,takže vím jak se cítíš a prožíváš,poslední revize byla v dubnu,poté čekání na ms.a hned sme na to vlítli :sex: .no zatím se nedaří :r:
nejsem už nejmladší takže asi to bude tím,no jinak nevím.ani mudra už neví čím to může být,že mám stále zamlklé těhu :r:
možná to vzdávám,ale zároveň ještě doufám,že se to podaří :one: :dance:
pa

In reply to by peetta

Ahojky,tak to mě mrzí :( mě se stalo před Daníkem,že jsem měla 4x poz. testy,ale tak do týdne jsem stejně nakonec dostala ms,takže takový samovolný potrat hned v začátku..pak jsem otěhulila s Daníkem,brala jsem prášky na udržení a vyšlo to..ted se snažíme o druhý rok a když to konečně vyšlo,tak se vše zas opakuje ba hůř,že jsem musela i na revizi..ale neztrácím naději,že to příště vyjde ;)
dočkáme se obě :one:

Ahoj, drzim palecky aby to vyslo , urcite ano ja taky doufam , ja jsem potratila nastesti jsem na revizi jit nemusela protoze to ze me vsechno odeslo , desna bolest nemohla jsem se ani pohnout a des hrozne ale zatim se mi mrska nedostavila tak doufam ze uz to vyslo , ale porad cekam zda nedojde se spozdenim, taky hned poklusu k dr , mam strach si udelat test . No uvidime tak drzim palecky aby jsi za chvilku byla :€O: a treba se potkame

:O no tak to jsi na tom uplne stejně jako já. Taky to nevyslo a na revizi jsem musela 20.6... Vim presne jak se citis. Ale musime myslet dopredu a treba se brzo potkame ve snazilkach :dance: :€s€: preju rychle zotavení

24.06.2013

Ahojte holky, tak dneska na ko..dr na utz neviděl nic :( ptal se mě jestli šel ze mě kus nebo kousky, ale nic jen čistá krev a doted teče :?

Lidu, to je mi moc líto, ale třeba se tam mrně ještě objeví. A kdyby ne, tak ti přeju ať se brzy zase zadaří.

to je mi moc líto, Liduš. Ale pevně věřím, že se miminka (a Daník brášky nebo sestřičky) dočkáte. Držíme palečky

19.06.2013

Holky tak je to asi v čudu :( začala jsem krvácet ..dr mi říkal, že pokud by se tohle stalo, ale bez extra krvácení a bolestí, tak to mám brát jako ms, ale i tak se mám potom objednat na ko..tak tam

asi konec těhu :-(

To víte holky, že malej kousek ve mě trošku pořád doufá, ale nechci se v tom babrat..budu se snažit přes víkend odpočívat a moc na to nemyslet a uvidíme co bude v pondělí..ozvu se…děkuji :k: pa :a:

Ahoj a měla jsi už předtím branou krev na HCG? Mě doktor říkal, že by se hodnota měla co 2 dny zdvojnásobit. Držím palce ať to dobře dopadne, u nás to nedopadlo, ale po měsíci jsem opět těhotná, ale bojím se.

Tak ta hodnota hcg je 210..je to sice pozitivní, ale hodně málo+fakt krvácím jak při ms..úplně stejný průběh jsem měla před prdolkou..takže i ted si myslím, že to asi sponntáně odchází :(
mám se objednat ke svému dr na pondělí, aby mi vzal znova hcg..že zítra by to nemělo cenu, když hcg stoupá obden, tak až po víkendu..uvidím co mi řekne, jestli mě nebude chtít vidět..
hrozně moc děkuji za podporu holky :k:

14.06.2013

AHOJKY :a: TAK SE NÁM TO SKORO PO ROCE PODAŘILO :dance: DÍKY CLOSTILBEGYTU ;) + TED BERU DUPHASTON..TAK SNAD BUDE VŠE V POŘÁDKU PO CELÝCH DEVĚT MĚSÍCŮ ;)

TAK SKORO PO ROCE // .. :-)))))))))))

Ahojky Liduško,
nakoukla jsem tu po dlouhééé době a koukám jakou tu máme novinku. :qu:
Strašně moc ti gratuluji... je to úžasná zprava... Přeji ti aby bylo vše v pořádku a hlavně zdravíčko...
Ještě jednou moc gratuluji :a:

25.02.2013

AHOJTE :a: ZDRAVÍM PO DELŠÍ DOBĚ A JDU POREFEROVAT CO JE NOVÉHO..

Myslíš, že díky němu se ti zkrátil cyklus? Já doufám, že mě začne chodit alespoň pro začátek :spid:. Zatím tedy nemohu říct, jak jsem dopadla. Tak cca za 14dní. Ale ráda si počtu jak prospívá jeho užívání tobě i ostatním :a:

10.01.2013

Ahojte holky :a:
Zdravím po dlouhé době :) Tak už je to půl roku co se snažíme o druhé mimi a zas nic :(

Ahojte!Zdravím po dlouhé době :-)
Ahojte!Zdravím po dlouhé době :-)
Ahojte!Zdravím po dlouhé době :-)
Ahojte!Zdravím po dlouhé době :-)
Ahojte!Zdravím po dlouhé době :-)

Ahojky, tak to jsme na tom podobně. Taky se snažíme o druhé a taky zatím neúspěšně. Prostě když to člověk chce, tak to jak na potvoru nejde. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,já jsem během snažení o Daníka nabrala 20kg :00: :w: a to jsem ani předtím nebyla štíhlá..ale hlavně,že se nakonec zadařilo..i když ted mi napadlo,že tak 2-3měsíce se mi moc ta váha nehla..tak,že by taky díky kyselině listový :? tak kdyby to aspon zůstalo tak,ale hlavně at nenabírám..určitě si to ted víc budu hlídat ;)
Ono opravdu pár měsíců není nic,ale když už se i první snažení protáhlo na 2,5roku,tak to víš,že mám bobky,aby se to neopakovalo..to už bylo moc dlouhý :( budu doufat,že vitamínky pomohou :)
S těmi plínjkami si nic nedělej..s malím jsem začala taky na dvou a čtvrt roce..a byl to taky chvilku boj,věděl co chci,ale zrovna ne..ale pak se jednou vyčůral,chválili jsme a už to šlo,pak jsem zjistila,že po odpolo. spaní má plínu čistou,tak tu jsem mu vzala asi o měsíc později a nakonec na spaní ve dvou a půl,ale budím ho kolem půlnoci,jak jdeme my spát,vyčůrá se a spí dál :) i tak máme občas nějakou tu nehodu..to přijde uvidíš ;) i to mimi nakonec..zatím pa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,to víš,že pamatuju ;) koukala jsem a viděla jsem jen jednu fotku...ale krásnej prcek :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,děkuji :)
Jako já z toho nemám depku,jen jsem víc akční než u Daníka,nejen vzhledem k věku,ale taky by se mi mohl zase udělat ten myom a to už by pak byl fakt problém,proto jsem za ním zašla už po půl roce.U Daníka jsem zkoušela všechno možný,od kontryhelu,po ovu.testy,až nakonec i Pronatal a inseminace a nic..tam už jsem depky měla..jo a i po calibrum babyplan jsem přibrala..právě během snažení o Daníka jsem přibrala dost,ale ted už chodím třičtvrtě roku na zumbu a jím zdravěji a pravidelně a dala jsem dolu 9kg(těch 9kg co jsem přibrala,když jsem přestala kouřit před rokem a něco)a doufám,že ještě shodím.. :)
Zkusím co poradil dr a za tři měsíce mu mám přinést grafy bt a když tak mi dá clostík a bude kontrolovat folíky..ale třeba už to nebude potřeba ;)
Jinak moc děkuji :a:

07.06.2012

Ahojte holky :a: Snad si mě některé pamatujete :///: nebyla jsem tu cca půl roku :) Naposledy jsem tu myslím psala,že mě čeká druhá kontrolní laparka,po odstranění myomu..laparka proběhla tak jak měl

Zdravím po dlouhé době a přeji krásný den :-)
Zdravím po dlouhé době a přeji krásný den :-)
Zdravím po dlouhé době a přeji krásný den :-)
Zdravím po dlouhé době a přeji krásný den :-)
Zdravím po dlouhé době a přeji krásný den :-)
Zdravím po dlouhé době a přeji krásný den :-)
Zdravím po dlouhé době a přeji krásný den :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky :a: určitě pamatuji ;) děkuji moc a přeji též,aby se vám jen a jen dařilo :one:

In reply to by lena

Jééé ahojky :a: tak už 29tt to to utíká :00: já měla taky cukr,držela mírnější dietku(přibrala jsem celkově jen 7kg),ale hned po porodu se to vrátilo do normálu :) tak věřím,že to budeš mít stejně :) Jůů už se na ty kopanečky těším :///: určitě zajdu častěji :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka