Deníček uživatele Ila

18.02.2009

Zdravím všechny maminky. Chtěla jsem se zeptat jaké plenky dáváte svým mimískům nebo jakou máte zkušenost s jinými značkami než hugies premium nebo pampers active baby?

Ahojky, já doteď používala jen Huggies Premium, ale nedávno jsme dostali od jedné tetky plenky od Alberta (Hypernova) a jsou super. A taky jsem kupovala balení nějakých ekologických plínek - jednorázovek v dm-ku a jsou taky super a ne drahý.
Effka a Viktorka

ahojky mam dobrp zkusenost s tema tescackejma plinkama, v tom fialovym obalu a muzu rict ze sou dobry a balik stoji 249kc a ted tusim ze je maji na 209kc

13.10.2008

Ahoj těhulky a maminky,

Moc gratuluji :k: :k: :k: Barborce přeji moře lásky a zdravíčka :h: :h: :h: Ať vám dělá jen radost :dance: :\x: :dance:

23.09.2008

Ahoj holky, já už jsem fakt nešťastná. Úplně je mi do breku. :r: :r: Jsem 40+4 a pořád nic. Asi se ani neotvírám. Nebo nevím.Nemám nic napsaného v průkazce a Dr. taky nic neříkala.

Ahoj. Jestli tě to alespoň trošku uklidní, tak já jsem obě děti rodila po termínu. Syna o 9 dnů a dceru o 7 dnů. Je fakt, že ten poslední měsíc není nic moc. Občasné tvrdnutí břicha, zadýchávání, moc se nevyspíš ... Ale to k tomu těhotenství přece patří :s: Je fakt, že mé okolí bylo víc nervózní než já a ty poslední dny mě při každém "píchnutí" už posílali do porodnice :00: .

ahoj já to mela taky a nic mi nevyvolavali porodila jsem presne ve 41 tt. rikali porad nechame to dozrat. takze vim jak se citis. ale neboj dockáš se a pak to mimi stoji za to cekani a neprobdele noci:)

19.09.2008

Tak dnes mám termín porodu :||): a cítím se tak jako jsem se necítila celé těhotenství. Prostě suprově.

Ahoj, taky jsem rodila až 3 dny po termínu. Ten čas se strašně vlekl:o))) Za to od porodu už utíká neskutečně rychle. Tak ještě užívej možná poslední hodiny s mimčem v bříšku a přeji krásný porod:o)

Ahoj, já přenáším už 7 den a pokud ted' o víkendu neporodím, tak jdu v pondělí na vyvolání už :||): Ale dneska mám takové divné tlaky, že by se to mohlo i rozjet-už by bylo na čase :!k: :!k: Držím palce at' co nejdřív porodíš!!!!! To čekání je na palici!!!! ://: ://: Verri

Holky díky všem za povzbuzení. Strašně moc si přeji ať máte pravdu a ať už frčím do porodnice.

16.09.2008

Ahoj holky, právě jsem se vrátila z kontroly a jak to vypadá, tak asi zmizím z tabule cti a pořád budu 2v1.

ahojky tak to mas pekne :)) ja mam termin v nedeli teda,ale taky sem cele tehu bala yb to nebylo brzo a ted se nic nedeje.dnes me rekli ze malej uz ted ma 3,60kg a ze druhy porod uz pujde lip tak me nechaji rodit normalne .prvni mel stejnou vahu ,ale mela sem to hodne osklivy :((tak mam docela strach .jinak toho prvniho me vyvolavali ctrnacty den prenaseni.tak doufam,ze me to nepotka zase

In reply to by katta

14 dní přenášet??? No to je síla. Přeji Ti ať je to aspoň do termínu a hlavně rychle a bezproblémově. Pořád tady čtu jak holky odjíždí do porodnice a rodí :||): a to jsou termínově až po mě. Jak já jim závidím. :\/: :\/:

In reply to by Ila

jojo do ted sem se do toho porodu nejak nehrnula.porad sem si rikala,ze je to nevyhnutelny ,ale ze by jeste to mohlo vydrzet a dnes co mi rekli s tou vahou a tak .tak tady uklizim jak diva -vsechno drhnu a kdyby neprselo tak si jdu snad s malym aji zabehat,aby se to nejak uz uvolnilo :))))

11.09.2008

Tak tady čtu jak vy, které taky rodíte v září chodíte na kontroly, co vám dělají a tak. A začínám asi moc přemýšlet, jestli je vše OK. Už jsem byla 2x v nemocnici na ozvách.

Teda to je jednání.A tvůj manžel to řekl dobře s tou velkovýrobou,protože ten doktor se tak choval.
to vytočí každýho.Snad je to takový vůl,že se spletl i s tou nemocí a miinko bude v pořádku.
Řekl ti aspon z čeho usuzoval že má tu tachykardii?Je mi jasný,že z těch ozev,ale proč?
Holka to byl vůl,že normálně nemám slov.
Moc ti držim palečky ať máš sdravé miminko!!!!A ať máš větší štěstí na doktory!!! :a:

Ahojky, tak to byl fakt nějakej debil doktor :n: :n: , takového mít u porodu, tak ho asi zabiju :spid: :spid: !!!!! A promin že se ptám, ale co je to ta Tachikardie?Verri

01.09.2008

Ve středu bych měla začínat 38tt a zítra jdu poprve do nemocnice, tak jsem se chtěla zeptat co mne tam čeká. Dělá se něco jiného než u gyndaře?

Ahoj, já už chodím na kontroly do porodnice a dělali mi ozvy srdíčka a pak mě vyšetřili a objednali zase na středu a to by mi měli dělat i ultrazvuk, jsem už ve 39týdnu-tak to máme za pár!!!!! :one: :||): Ale každá nemocnice postupuje jinak, je to individuální.......Papa Verri

doufam, ze ti nekdo odpovi, protoze mam uplne stejne otazky.... ja jsem ve 33tt a moje Dr. mi rekla, ze k ni pujdu jeste 2x a pak uz budu chodit do nemocnice, tak me to taky moc zajima co se bude dit.... :a:

05.08.2008

Zdravím všechny těhulky. Jak se Vám daří?

Ahoj, já jsem byla dneska odevdat papír na mateřskou v práci. Zatím mám jen vypraný věcičky na mimčo,ale jinak nic.Postýlka čeká až bude mít manžel čas ji složit.Má moc práce i doma se snaží dodělat dvůr, aby až přijdü s mimčem bylo to u nás pěkný.Já jsem až teď 2 týden doma, chodila jsem do práce dokud to šlo. Až teď si trochu odpočnu. Jinak se bojím ale i samozdřejmě těším. Měj se a pěkně relaxuj ahoj Věrka

28.07.2008

Jak přesný je UTZ, kde měří mimčo?

Věroušek

Ahojky. Ja byla dbneska ne velkem UTZ ve podle PM jsem 31+2 a podle UTZ jsem 31+4. A nase mala ma odhadem rovnych 2000g. Pry krasne roste a vypada moc dobre.

Ahoj, mimco se da zmerit jen do 20 tydne a to od hlavicky po zadecek. Pozdeji se da uz jen zvazit, protoze uz tam nema bobek tolik mista. A vaha se vypocitava jen podle namerenych hodnot - prumer hlavicky, jeji velikost, delka stehenni kosti. Z toho se odhaduje vaha miminka +/- 250g. Nas prdola mel ve 31+4 1760 g +/- 250g.

22.07.2008

Jak už jsem tady psala, mám tak trošku doktora (jak já říkám ) na baterky.

Tak já mám pravý opak doktorky. Ta mě furt posílá na ultrazvuky a odběy krve až jde mi hlava kolem a musím říct, že to taky není nic moc dobrýho. Mimi se jí zdá malé a tak ho furt měří a já už mám depku jen když mám jít do poradny co mi zase řekne.Zítra jdu zase na ultrazvuk a mám fakt strach co mi řekne. Já jsem A- a vždycky v určitý termín mi dělá odběr krve a zjišťuje jestli si mimi nedělá protilátky, ale každý doktor si to dělá tak jak uzná za vhodné. Tak buď v klidu a určitě je vše tak jak má být.

Ahoj Ilo, já tě úplně chápu, máš teď zodpovědnost za malinké stvořeníčko a mlčenlivý doktor na klidu nepřidá. Přesto bych spoléhala na to, že ví co dělá. Co se týče váhy a velikosti miminka - to mi řekli jen jednou a to byl placený 3d ultrazvuk, jinak se se mnou o tom nikdo nebavil. Přesně jak tobě mi doktorka řekla, že musím ležet (vyprdla jsem se na to) abych neporodila předčasně a jinak nic. A já jsem za to nic ráda, protože si myslím, že to je dobré znamení. Co se týče krve - tatínkova krev by je neměla zajímat, já jsem A- a jestli to dobře chápu, tak pouze v případě, že se mi narodí miminko +, bude se to řešit. Tak moc doufám, že jsem tě aspoň trošinku uklidnila, tobě taky přeju krásný zbytek těhotenství a zbytečně se nestresuj :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka