Deníček uživatele Ferum

07.01.2011

Rozhodla jsem se napsat o svém porodu. I když trochu se zpožděním. :one:
Třeba někoho, kdo se bojí, uklidním.

21. 9. 2010 – Matěj

Ahoj, taky mám doma Matěje a narodil se 21.6.2010, takže je starší přesně o tři měsíce ;)
Tak hodně zdraví našemu jmenovci!

13.11.2009

Ahojky děvčata.
Začala jsem chodit do práce a tak nemám na net pomalu čas.
Ale potřebuji se třošku vypovídat.

A nechceš mu zkusit dát nějaké léky na uklidnění,před spaním...třeba dithiaden a nebo tak něco....
Kolik synovi je??? Terka :k:

Ahojky!Já bych možná zkusila dětskou psycholožku. A jinak třeba ho zkus uspat u sebe a pak jen přenést do postýlky. Mě pomáhalo(po smrti mamky), když u mě někdo (taťka nebo teta) seděl a držel mě za ruku dokud jsem neusnula, ale v tý době jsem už chodila na střední.

15.10.2009

Ahoj.
Nějak jsem se nestíhala dotavit. Nějaké záněty a dítko mi chytilo angýnu a já jí zase od něj. Takže zážitek. :\/:

ahoj, první MS mi dorazila po 5 týdnech a druhá taky až za 5 týdnů. V nemocnici mi říkali že do šesti týdnů by měla dorazit, tak buď ještě v klidu.

poprvní revizi jsem to dostala po 28 dnech a po druhe po 21 dnech.myslím,že je to individuální.Mám pocit,že tady někdo psal,že to dostal až kolem 6 týdne.

Mě řekli doktoři,že do 6 týdnů,ale je to různé..já to dostala za 26 dní..myslím..
Opatruj se ono to určitě dorazí!!!
No tož to nachlazení to je pořád dokola!!!!My jsme tak ypořád nemocní..chytáme to jeden od druhého...
Měj se hezky!Terka :k:

18.09.2009

AHoj Děvčata.
Děkuji za podporu. Jen myslím, že se z toho asi zblázním.

všechno najednou.Mě loni v srpnu zemřel otec.Vraceli jsem se ze Španělska a hned taková pecka,že je otec v nemocnici a že bude brzo konec.Rakovina se mu vrátila po 8 letech.Pak v listopadu potrat,v únoru spadla mamka a zlomila si krček a tak jsem si říkala,kdy se to už zastaví.Bohužel jsem po druhé m potratu.Je to fakt šok,když vidíš člověka v pohodě a pak najednou je všechno jinak.Docela mě to vzalo tak,že teď mám trochu jiný náhled na život,na vztahy,víc dokážu odpouštět a snad si i víc vážím.Drž se!Život je věčný boj a někdy je těžký ho žít.

Ach jo, tolik bolesti. Musí to být těžké. Taky znám špatné období, kdy se vše s... Vůbec celý tenhle rok byl děs. Už aby skončil :( Drž se.

To mě moc mrzí,je to fakt děs!!!Mám pocit,že od potratu se mi traky všechno sere..už jsem z toho na nervy!
Můj tatínek umřel na rakovinu plic,měl metastízy do mozku,žaludku a jater,byla to síla,ale umřel doma to bylo moc dobře...pak už jen ležel a nevěděl o světě..byl by děs kdyby umřel sám v nemocnici..bylo to teď 5 let...měl bez 2 dnů 54 let...je to hrozné!!!Víš,těžko se s tím smiřujeme,ale ať se dědeček moc dlouho netrápí a netrpí... :r:
Měj se aspoň trošinku fajn...Terka :k:

Kolik ma deda roku? Me takhle v prosinci umrela babicka zjistili ji rakovinu plic samozrejme ji nijak nelecili ze to u starych lidi nejak nema asi cenu.Nemeli vubec zajem s ni neco delat a po dvou mesicich umela. Doktor nam oznamil,ze to tak pro ni bylo lepsi ,ze by jinak mela veelke bolesti.Mela 69 roku takze hruza byla v pohode a hodne mi pomahala s deckama.

In reply to by jirule

Dědovi bude v listopadu 82. Věk na to má, ale spíš je to rána, protože nikdy nemarodila a letos po dovolené šel k doktorovi s natrženou šlachou a odcházel s diagnoźou nádor na plicích.
14. srpna (na mojí svatbu) ho otevřeli a chtěli nádor odstranit. Jenže vyndali jen jede věší, který by ho prý udusil. No a v pondělí tohle. Spíš mě děsí jak to má rychlý průběh. 13.8. běhal a najednou nosí plenky a pomalu nás nepoznává. A ta 14 asi také nebude pro mě moc šťastné datum. :n:
A tak trochu šok to je i proto, že máma měla a má nádor na mozku také. Ale má ho tam už deset let.
Jinak by ho léčili, protože zvládl i fyzické testy, a ty dělal 10.8. a najednou tohle.
Je to moc ran najednou.

15.09.2009

Ahoj.
Děkuji všem za rady.
Dnes mě putili z nemocnice a musím říct, že do práce se mi vůbec, ale vůbec nechce.

No to je jasný,vůbec do práce nespěchej..jen si v klidu odpočiň!Jsou teda pěkně neohleduplní,když Ti hned volalai!!!
Já si budu dělat testík v sobotu tak jsem zvědavá jak to dopadne tento měsíc...
Tak se měj hezky a opatruj se!Terka

četla jsem,že to potkalo i tebe.Já jsem byla v červnu na druhé revizi.Asi týden po tom jsem dostala zánět,takže nakonec jsem byla doma 2 měsíce,protože nám pak začala dovolená.Vůbec se mi do práce nechtělo,ale na druhou stranu jsem byla ráda,že přijdu na i na jiný myšlenky.Jak ti psala Hanka,je dobrý zůstat doma dýl i z toho důvodu,že se to v práci zatím probere a až se vrátíš,už se bude dávno propírat někdo jiný.U mě to tak bylo.Jen jedna se zeptala,jak mi je.Co jí má říct,že?Taky jsem měla rozpíchaný ruce.To když jsem šla po revizi na krev.To jsem měla modřiny i na hřbetu ruky.Dej se dohromady,nedívej se na seriály typu Ulice a Ordinace,protože to mě teď dostává.Důležitý jsou vitamíny a pohoda doma.

Ahoj,
v§bec se Ti nedivím, že se Ti do práce nechce, taky nemusíš hodně spěchat. Já jsem prožila ukončení těhotenství v srpnu loňského roku, jen tě chci povzbudit, mysli už jen na hezké věci, přijde to a dvě čárky na testíku přijdou brzy :dance: .(já jsem si objednala čaj od Jukla na neplodnost a za 4 měsíce jsem opět otěhotněla a teď za 4 týdny čekám holčičku :girl: ).
Držím palečky, hlavu vzhůru ať se to brzy povede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo jo vim jak ti je ja si tim prosla v cervenci a dlouho jsem z toho byla uplne mimo.Ted uz je to lepsi a snazim se myslet na to nove ktere snad brzo prijde. Nemuzu se dockat az budu mit na testiku // ale zaroven to budou tri mesice strachu jestli bude mimi v poradku.Drzim palecky at se brzo das dohromady a zacnete se znovu snazit.

13.09.2009

Dnes nastupuji do nemocnice a budou mi dělat revizy dělohy po zamlklém potratu. Řekli mi to v pátek a zatím si připadám jak ve špatném snu.

ahoj, je mi líto že musíš na revizi, ale neboj bude líp. Co se týče práce tak nespěchej, jestli se na to necítíš tak počkej až ti bude líp. Byla jsem na tom úplně stejně, představa že mám jen kolem domu kam to práce chodím mi bylo špatně. Nakonec jsem zůstala doma 2 měsíce a z toho 5 týdnů neschopenky a 14 dnů dovolený. Nikdo se na mě nezlobil a kdyby měl někdo připomínky tak se na něj vykašli, nikdo netuší čím procházíš. Ať to zítra dobře zvládneš Jana

zamlklý potrat určitě nemáš z pracovního stresu, takový věci se prostě stávají a stávají se dost často, bohužel ...
a jestli se necítíš na návrat do práce, tak s ním určitě nespěchej. Někomu pomůže vrátit se hned a někdo potřebuje být doma dýl. Já byla asi tři týdny na neschopence a pak jsem si ještě vzala dovolenou, takže mě v práci neviděli víc jak měsíc a nikdo si nedovolil mi to vyčítat. A pro mě to byla doba tak akorát i z toho úhlu pohledu, že chodbový tamtamy to probraly v době mé nepřítomnosti takže když jsem se vrátila zpátky, tak až na pár podprůměrně inteligentních slepic se mě nikdo na nic neptal.

Ahoj, moc mě mrzí, co tě potkalo. Chce to hlavně čas a klid a někomu pomůže být doma a někomu zase jít hned do práce. A taky záleží na tom, co děláš. Já mám dost aktivní zaměstnání a i psychicky náročný, takže jsem po první revizi byla doma 3 týdny a teď po druhé 5 týdnů. To jsem ale hlavně potřebovala, aby se mi zahojily pořádně jizvy po laparce. A pokaždý mi to domácí prostředí pomohlo. Žádná slova útěchy nepomáhají, to moc dobře znám, tak ti jen přeji, ať jsi brzy v pořádku :k: .

To je mi líto,že tě to taky potkalo..no myslím,že určitě jako šestinedělí by jsi měla být doma...TAk se opatruj!Terka :k:

ja jsem byla na tom psychicky dost spatne a sla jsem po 3 tydnech. ale musim ti rict ze nikdo z okoli ani TY nenese za to vinu! Plod byl spatnej, a telo si s nim poradilo tak jak melo. Kdyz to dalsi mimi bude vitalni /urco bude/ tak to poznas, ze ho nic nezlomi. Ja totiz padala jako hruska a mala je zatim v poradku, ted uz cekame na porod. Je to tezke ja vim, sama jsem to prozila 2x, ale neni vsem dnum konec. budu drzet palecky. papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka