Deníček uživatele eDitaa

21.11.2008

nemáte někdo nápad kde v brně udělat svatbu kromě teda radnice? Nebo kde jste měli vy? Ať se inspiruju... :s: :a: Díky

Na Zámečku v Líšni je to moc hezké :) , ale musíš to rezervovat hodně brzo :w: :w: Já se tam ptala začátkem ledna a bylo to obsazeno až do října :jawdrop: !!!!!!!!!!!! Tak jsme to vzdali a vklidu si objednali obřad 3 měsíce předem na nové radnici. :) A bylo to v pohodě. Jinak můžes zkusit ještě Slavkov u Brna. :a: :a:

15.11.2008

Potřebovala bych vědět jak jste s kočárkem spokojené nebo jestli jste zjistila na něm nějaké nedostatky nebo jestli je malý atd....moc se mi líbí,ale dnes jsem si ho nechala předvést a t

Tak musím říct, že jsem právě dnes byla s tatkou (dědou) tenhle kočárek koupit. :/;x: Nejdřív jsem po něm vůbec nekoukala,protože byl nad moje finanční možnosti, ovšem s přispěním ... :c:
Takže jsme vybrali čtyřkolku. Zdá se mi naprosto úžasně jednoduchý na manipulaci, dobře se s ním zatáčí (aretace předních kol), veškerý mechanismus je na "click", takže fakt supr manipulace. :\x: Složit mi jde úplně nádherně a je dokonce tak skladný, že jsem mu ani nemusela sundavat kolečka do kufru mojeho auta- nissana micry!!! :qu: :qu: :qu:
Korbička je hluboká, prostorná a navíc lze vyndat vnitřek (na suchý zip) a namísto toho vložit univerzální přenosnou tašku, která se tam báječně vejde :-). (900,-)
Celkově není ani vůbec těžký (ale ani mi nepřijde nebezpečně vylehčený, jako některé polské). Je určen pro děti od 0-4 let, tedy do 20 kg. Takže korba, podvozek s nafuk. koly s pumpičkou , univerz. taška, autosedačka stejné značky (3600,- -jde na podvozek!),+ sportovní sedačka s boudičkou = nás vyšlo na 21 tisíc. :///:
jediné, co budu dokupovat je nánožníl na sporták a pláštěnka s nějakou taškou na věcičky.
Já jsem tak štastná, že mi tatka přispěl, opravdu už ted se těším, až budu rodit a začnu s ním jezdit, je fakt suprrrrr!!! :one: :one: Tak snad jsem ti ulehčila rozhodování, já bych ti ho jen doporučila ;-) měj se! pa

Ahojky, já jsem taky kdysi chtěla tento kočárek. Byla jsem se na něj podívat, a hned jsem si to rozmyslela. Je naprosto úžasnej, co se týká hluboké korby, ale sporťák je strašně úzkej. Celkově ten kočárek je na mě těžkej, a když ještě připočítám dítko... Nakonec jsem šla do trojkolky - Cortiny.
Tak dobře vyber :) :a:

30.10.2008

tak vás všechny zdravíím :a: :a: no včera jsme byli na očkování a zároveň na měření....No a Leon má 9,80 kg a 70cm-to měl i minule,pač ho asi špatně změřila,no ale váha zase př

06.10.2008

už teda poslední dotázek :00: :00: Jak dlouho vám vydrží spát mimi přes noc? :'zz): :'zz): Máme 4,5 měs. a většinou jdeme spát kolem 19-20h.

Jsme na tom podobně. Jsou nám 4měsíce a pár dní a spát chodíme kolem osmé a vstáváme taky tak kolem osmé. Ale ráno:-) Takhle spinkám už tak dva měsíce. Jen když měla rýmičku tak se budila i v noci. Musely jsme kapat, odsávat, ale i krmit a bála jsem se aby si nezvykla a nebudila se pak i v noci na mlíčko, ale je to v pohodě. Už zase spinkáme celou noc.

Tyyyyyyyjo, to Ti spi malej jako celou noc v kuse az do 8mi do rana???? :jawdrop:
No tak my to mame de facto podobny - nase cacorka taky usina v 19-20 a vstavame cca v 8, ale mame v noci vzdy jeste pauzu na kojeni (mezi 2-4 hodkou rano). Takze tak asi.
A co malej basti? Kojis nebo davas nakou dobrotu??? ;) :a\|:
(sem ted uplne sokovana nasla, ze vas 3mes. fesak vazi uz ted vic nez nase 6mes. slecinka) :00:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

ahooooojík,no vkuse,ale někdy když vypadne dudel,tak ho při spánku jdu šupnout do pusiny nebo teď teda co se začal přetáčet,tak se mi k ránu třeba celej otočí na šírku v postýlce,tak ho jen musím natočit zpátky a chrní dál...
No dávám už příkrmy,3 krát denně mlíko a dopo zeleninu,odpo ovoce...No a nevím jakou váhu si kde čučla,ale teď je už aktuální 9 kg a 70 cm,vím že je to jak 9 měsíční.... :a\|:

03.10.2008

včera jsem tu odjevila dost dobrej odkaz na úoravu fotek,tak to sem hned taky hodím :00:
na fotu je můj synátor Leonek :cc): a Izabelka :girl: od Leontyynky

stránku, angličtinu nějak překousnu, ale nevím si rady, jakpak sis pak ty fotečky uložila k sobě do obrázků? Já si je tam vytvořím a když je chci uložit pak už s tou parádou k sobě do obrázků do nějaký složky, tak se mi tam uloží prázdný obrázek-prostě to nejde. Dík za radu

stránku, angličtinu nějak překousnu, ale nevím si rady, jakpak sis pak ty fotečky uložila k sobě do obrázků? Já si je tam vytvořím a když je chci uložit pak už s tou parádou k sobě do obrázků do nějaký složky, tak se mi tam uloží prázdný obrázek-prostě to nejde. Dík za radu

Je to moooooc suprácký.... :one: :one: :one: .Taky bych takové fotečky chtěla, ale ty stránky jsou v angličtině a tu já neumím... :n: :( .Stejně bych si s tím nevěděla rady a musela bych otravovat přítele, no a ten než by se k tomu dostal... :///: .No a jak se jinak daří maminko???

18.09.2008

zdravím všechny dnes už teda spíš neznámý,pač jsem tady nebyla sto let a zase jen zírám :O :) kolik je tady nových lidí :w: :w:

nádhernej chlap!!! :c: já pořád ještě odolávám s příkrmy (máme 5,5 měsíce), naše dr. řekla, že mám dávat zatím jen šťávičky, aby si zvyknul na lžičku, že podle toho jak přibírá mu mlíčko stačí :-) přeju, ať rostete jako z vody a zdravíčko především :-)

20.08.2008

ahojte,už jsem tady taky nebyla 100let :s: jdu jen ukázat našeho prcka jak roste-zítra má 3 měsíce,dnes jsme byli na očkování a zároveň na měření a vážení,tak je to teda zase šok :

janka.82

Leonek pěkně roste a ty jsi pěkně hubená :w: Ty se máš ;) Jinak Leonek je sladkej :h: :h: :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

...mámu sním,tátu sním :s: :s: jen ať papá :a\|: ,jak začne lítat,tak to vyběhá :\x: :a:

Ahojky Ditus, malej je suprackej.. takovej laxni kukuc jakej ma.. A mimochodem, tobe to taky moc slusi... :-)

24.07.2008

tak se jdu pochlubit s naším dítkem,předevčírem jsme měli dva měsíce a takhle si už hraje,krom toho že je teda pěknej cvalda :s: :cc):

12.07.2008

tak jsme byli s naším sluníčkem ve fotoateliéru,tak sem dávám pár foteček na ukázku :) :k:

janka.82

Dituško, fotečky jsou nádherné a překrásné. Nemají chybu!!!!!!!!!! Vám všem to moc sluší :h: :h: :h:

Krásné fotečky a šikovná pí. fotografka!Budete mít nádhernou vzpomínku a chlapeček až bude starší, bude čubrnět jak moc byl fotogenický - celý po mamince a po tatínkovi :ww:

10.07.2008

Ahojte holky,tak se musím pochlubit,dnes jsme byli v poradně na měření a vážení,celkem mě to pobavilo,protože malej má dnes 7 týdnů a hlavně 6,1kg a 62cm...

Tak to je mazec :s: Je to prostě kus chlapa :one: A to se nám všichni smáli,že malá je obřík-měla v šesti týdnech 5100 a 60 cm.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka