Přidat komentář

Milé nastávající maminky,
je to už víc než tři měsíce, co jsem v Nymburce porodila svého prvního syna a protože vím, jak bylo těžké rozhodnout se, kam jít rodit, přispívám svou troškou do mlýna

Nymburská porodnice je možná trošku omšelá, ale věřte, že to vám u porodu bude úplně jedno. Důležití jsou lidé kolem vás, jejich přístup, respekt k vám jako k rodičce a k vašim přáním a samozřejmě následná péče o vaše miminko i o vás. To vše bylo v Nymburce na jedničku.
Porod mi byl vyvoláván a ačkoli to vůbec nevypadalo, nakonec jsem začala rodit ještě ten den, co jsem byla přijata do porodnice. Péče byla velmi dobrá, celou dobu se mnou byl manžel a pokud jsme vše zvládali, měli jsme soukromí. Když jsme něco potřebovali, hned se nám porodní asistentka věnovala. Lékař kontroloval postup porodu každou hodinu a vždy byl velmi pozorný a milý, ačkoli tam tou dobou byl pěkný šrumec.
Měla jsem relaxační vanu, míč, možnost pustit si hudbu, přála jsem si epidurál a dostala jsem jej bez obtíží a i když jsem nakonec pro nepostupující porod musela po celém dni o půlnoci na císařský řez, byl pro mě porod přes všechnu bolest nádherným zážitkem a opravdu se vůbec nebojím toho příštího, pokud se to podaří, tak znovu v Nymburce.
Lékaři a porodní asistentky v Nymburce jsou skvělí profesionálové, vždy milí a ochotní.
Péče o miminko je příkladná, sestřičky jsou hodné, na vše vám odpoví, vše ukáží, naučí, ukonejší, pokud budete mít pochyby o svých mateřských schopnostech :-)

Doporučuji také přípravné kurzy ve sport centru Nirvána v Nymburce vedené PA z porodnice. Byly velmi užitečné a hodně mě připravily na celý porod i první dny s miminkem.

Děkuji moc a moc všem lékařům, porodním asistentkám i dětským sestřičkám za jejich přístup a péči a Nymburk doporučuji.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka