Přidat komentář

In reply to by weunka

chtěla bych ti poděkovat za ten článek, hned jsem si ho včera přečetla a taky to sedí na naši dvouletou Barborku. Mám teď doma taky miminko, má necelé 3 měsíce. Barunka má klasickou vzdorovací fázi, na všechno má odpověď NE!!, vzteká se, lehá si na zem, kope kolem sebe...no prostě ten článek na ni sedí :-) Já se snažím to řešit v klidu, ale ne vždy se to podaří. Nejhorší to je, když spěcháme :00: nebo na veřejnosti. Na miminko už přestává tolik žárlit, ze začátku mu odtrhávala pusinku od prsa, když jsem kojila, nebo plivala na zem, jakože taky blinká (já jsem vždycky komentovala, že si mimi ublinklo a ona taky musela ublinkávat :-)). Pomohlo hodně to, že jsem ji od začátku zapojovala do přebalování i koupání a malýho už pusinkuje, přikrývá ho, hladí atd..
K tomu vztekání, u nás nejvíc pomáhá zůstat v klidu a v klidu na ni mluvit, samozřejmě neuklidní se hned, častokrát musím odejít jak to ve mě pění. Vzteká se, protože chce něco dělat sama a nejde jí to, chce něco a nedokáže to říct, něco udělám a ona to chce jinak. Někdy to je fakt na pěst a přijde mi, že je pod vlivem satana }:) :!k:
S tím necháním prostoru je to fakt, ale mě u toho tečou nervy :-) Třeba 5 min úsek jdeme hodinu :-)
Dát malou do školky bych být tebou zkusila, i z toho důvodu, že si dopoledne "odpočineš" a budeš mít odpoledne víc psychických sil ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky