já už se toho napekla :-D ........ a když ten dort potřeš krémem den předem a druhý den budeš potahovat, tak by se nemělo nic roztavit. Hodně ale taky záleží na té potahovací hmotě ........ u pravého marcipánu (poměr 1:1) tam je lepší přidat trošku cukru před potahováním, proto se na potah raději doporučuje marcipán (3:1) prodávají to ve specializovaných obchodech pro cukrářky. Potom ještě jsou potahovky třeba ze sušeného mléka - a ta se musí udělat silnější vrstva, jinak to teče dolů, protože to rozpouští to sušené mléko. Takže rada - krémem udělat den předem, potom trošku silnější vrstvu a určitě se to podaří. Můžeš mrknout pro představu :-) moje výtvory (jenom nějaké) www.dortyct.estranky.cz
já už se toho napekla :-D ........ a když ten dort potřeš krémem den předem a druhý den budeš potahovat, tak by se nemělo nic roztavit. Hodně ale taky záleží na té potahovací hmotě ........ u pravého marcipánu (poměr 1:1) tam je lepší přidat trošku cukru před potahováním, proto se na potah raději doporučuje marcipán (3:1) prodávají to ve specializovaných obchodech pro cukrářky.
Potom ještě jsou potahovky třeba ze sušeného mléka - a ta se musí udělat silnější vrstva, jinak to teče dolů, protože to rozpouští to sušené mléko.
Takže rada - krémem udělat den předem, potom trošku silnější vrstvu a určitě se to podaří. Můžeš mrknout pro představu :-) moje výtvory (jenom nějaké)
www.dortyct.estranky.cz