Přidat komentář

ahoj, tak jsem odpověď měla skoro dopsanou a Markétka se dotkla nějaké klávesnice a vše bylo fuč :-(. Takže mi nezbývá než vše napsat znovu. Snad mi dá malá chviličku abych vše dopsala :-).
Markétě je 20měsíců. Ráno vstává kolem 5:30-6:00 hod. V týdnu vstáváme všichni v 6:30. Vodim Ondru do školky. Rána jsou někdy hodně hektická a někdy pohodová. Odvíjí se to od nálady Ondry. Většinou vstane se špatnou náladou a to znamená bezdůvodné řvaní, trucování a naprostá hluchota :-(. Připravuju snídani a mezitím Ondru strokrát napomínám aby se oblíkla. Aby neskákal apod...Markétka je zlatá a v klídku snídá. Já za běhu piju čaj. V 7:25 vycházíme směr školka. Malou dávámm do golfek a vyrážíme. Než dojdeme do školky tak mám pocit že mi praskne hlava. Oba povídají a pokud možno oba najednou a čekají mou odpověď :s: . Ve školce se Ondra svlíká tím stylem, že i spomalenej film je rychlejší. Takže po několika napomenutích si po 10minutách konečně oblíká bačkůrky. Já mezitím nahánim Markétku na schodišti nebo na chodbě :00: . Konečně jdeme ze školky. Já propocená až na zadku. Markétka zdrhá k brance a já si rychle sundavám návleky. 2x do týdne chodíme do krámu. Nakoupim-což Markétka nese dost těžko-vše co je v krámě by ráda ochutnala. Nejvíc jí rozladí okurky a čokoláda :s: Nakonec jí uplácim rohlíkem. Dorazíme domu a já začnu uklízet. Když jdu pro Ondru po obědě-což je ve 12hod. Tak akorát stačim jen uklidit a v 11:30 vycházíme směr školka. Markétku beru většinou bez kočárku-aby se pořádně unavila než půjde spát. Po příchodu ze školky Ondrovi pustim pohádky, malou dám spát a já vařim :-). Mezi vařením odbíhám na PC a diskutuju. Po jejím spánku jdeme většinou ven. Tam jsme tak hodinku až dvě hodinky. Záleží na počasí. V 17:30 jdu vykoupat děti a ohřívám večeři. V 18:00 večeří. Ondra se pak od 18:30 kouká na Animáčka. Markétka většinou kouká sním a nebo si sní hraju :-).
Markéta jí 5x denně+mezi jídlama má křupky nebo nějakou mňamku. Jí dobře. Oproti Ondrovi, který jí míň jak vrabec :-(. Momentálně mi ale bojkotuje těstoviny. Když jí dám brambory s čímkoliv, tak je zdlábne. Když udělám těstiviny, tak se jich ani nedotkne :-(. tak uvidíme jak dlouho jí tento truc vydrží :€\€: . Přesné množství jídla ti neřeknu. Podle oka to neodhadnu :-). V poledne malá spí většinou 2 hodiny. Výjímečně spí 2,5 hodiny a občas se vzbudila po 1,5 hodině a to byla dost protivná :€z€: . Vnoci se většinou budí 3x. Někdy jsou extrémní noci, kdy se budí každé 2 hodiny :-(. Od 13měsíců jen 3 týdny spala celou noc (beru období od 13měsíců do 20měsíců). Takže spánek je pro mne opravdu hodně vzácný....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka