Přidat komentář

In reply to by VV

Jsem ráda, že jsi mi napsala. To jsem v šoku, že se takhle k tobě chovali. To je fakt neskutečný. Člověk je zoufalý a poslední záchranu hledá u odborníků a oni se pak chovají takhle. Ach jo. Kdyby měl člověk alespoň někoho známého z oboru, to by bylo hned veseleji. Jsem ráda, že alespoň problém se zarděnkami je vyřešen. Pak mi dej vědět, jak dopadla genetika. Co jsem si tady četla, tak většinou genetika neodhalí nic. Umím si představit, jak je těžké čekat až zase budete moci zkoušet. Mně to taky přišlo nekonečný a ještě mi dr. vynadal, že jsme měli počkat. Si ze mě asi udělal srandu nebo co? Já byla ráda, že pravá strana funguje a že jsem vůbec otěhotněla a on takhle, ale na druhou stranu ho chápu. O chřipce mi ani nepovídej, mám z ní respekt. Klasickou chřipku jsem neměla ani nepamatuji a to, co tu teď lítá ani nechci osobně poznat. Dr. mě varoval před chřipkou, takže i když mám vycházky, tak stejně raději sedím doma a max. jdu ven se psy. A to do polí a ne mezi lidi ;)
Je super, že normálně funguješ a uvidíš, že vyšetření dopadne dobře a v roce 2010 budeme mít opravdu miminka u sebe. Musíme v to prostě věřit. Opatruj se a někdy se zase ozvi. :a:
A ještě mě napadlo, že pokud těm odborníkům prostě nevěříš, což se nedivím, tak zkus jiného lékaře. Nebo alespoň poradu přes net a to na porodnice.cz
Jsou tam samí odborníci, ale opravdoví. Sice jsem čekala asi měsíc na odpověď, ale dostala jsem jí a byla vyčerpávající.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka