Přidat komentář

In reply to by pikulisek

Ahojky. No, jsou maminy, co jsou s ním spokojené, ale co tak tady sleduju, každá druhá, někdy i první, už by ho nikdy v životě nechtěla!(ptala jsem se i pána, co jsem ho taky potkala s Casualem, jestli mu dělá to samé co nám a dělá, myslela jsem si, jestli třeba nemáme vadnej kus, ale bohužel).
Naše malá už se nám do korbičky, která se mi taky moc líbila (celej jsem si tento kočárek zamilovala hned na první pohled) ve dvou měsících nevešla. :jawdrop: Tak jsme koupili korbičku kolekce 2008, což je ta hranatá a ta byla asi o 4-5 cm větší, takže na 3 neděle se nám to používání prodloužilo. :00: Tj. první problém! teď ty další a stejně nevyjmenuju asi všechny.
Odpružení je katastrofální! Do obchoďáku je fajn, to jo, ale dlaždičky snad přejede každej i ten nejhorší kočárek.Malej košík na nákup, kterej, když zabahníš, nejde sundat, leda, že bys ho utrhla, nejde proti směru jízdy, nejde vyndat potah a vyprat, takže, když se miminko pokajdí, jako nám asi už ve 14ti dnech tak, že to bylo i na kočárku :s: , musíš růčo fůčo a to nikdy dobře neuděláš tak, aby tam nebyli mapy a stopy po tom. Klape přední kolečko, i na suchu bez sněhu se špatně vjíždí na obrubník, natož ve sněhu, to je děs a je jakoby rozeštělovanej, jako povolenej, nebo jak to nazvat, ale některý holky tady píšou, že je to schválně, ale nevim, co je na tom za přednost, mít povolenej kočárek, pak hapruje ta celá konstrukce atd.(psala tady holčina, která je prodávala, že nechápe, jak si ho někdo mohl koupit..) My ho kupovali za 23100kč, ale jak jsem již psala, první korbičku jsme prodali zvlášt na Aukru, pak teda koupili tu další a tu, když už jsme se do ní nevešli,
(ve třech měsících), tak jí taky prodali a zbyla nám teď jen konstrukce se sporťákem a vajíčko autosedačka. Teď je na Aukru k prodeji sporťák, je úplně novej,(ještě má visačky :s: ) jen konstrukce je používaní cca 4 měsíce. Ale z vlastní zkušenosti bych Ti ho nedoporučovala, budeš nešťastná, když jsem chtěla ject s malou na louce, musela jsem jet krokem, abych z ní nevyklepala duši, chudinky malý!Takže do lesa nic moc! No a jako další a doufám že už poslední jsme koupili na doporučení od kamarádky Firkon Verano. Je prostornej, malá v půl roce tam má ještě i fusakem tak deset čísel za hlavou, neni to klasickej obrovskej jak já řikám "kapucák" :s: s velkou stříškou a s kapsou vzadu na ní a žádnej těžkej kočárek na převozy. (hodně cestujeme) škoda, že jsem ho neobjevila dřív, stál třetinovou cenu, za to bych Casualy mohla mít tři a neměla bych z něj nervy!Tak ať dobře vybereš a hodně zdraví s mimískem! :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka