???

04.03.2013

Holky mám dotaz, tohle jsem u prvního neznala. Jak cítíte pohyby? Já ted uz cca hodinu cítím pohyby dost silně jako nikdy.. nechci zbytečně plašit a jet hned do nemocnice. Kdy je přesně ten stav kdy doktoři soudí že pohyby jsou moc silné? Já jen vím že dr mi rikala at prijedu pokud pohyby budou slabe nebo naopak moc silne.. ale co je to moc silne?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky dnes jsem 35+1tt. No mě spíš slo o to ze se tak ´hybal strasne dlouho.. ted rano jsem ho taky citila dost silne ale uz se ve mne nemlel tak dlouho ale normalni dobu. takže mrtvej určitě není :-)

Záleží v kolikátém týdnu jsi. Pokud před porodem a pohyby jsou opravu silné, mohlo by to znamenat, že se dítě dusí, má málo kyslíku a "bojuje".

In reply to by luciekres

Hele tak to přesně nevím. Ale asi je dobré to hlídat tak ten měsíc před porodem (asi v době, kdy je i riziko úmrtí plodu v děloze). Kamarádce umřelo dítě dva dny před termínem, taky říkala, že se hodně mlel až to bolelo, pak byl klid. Vůbec jí nenapadlo, že se něco může dít, za dva dny jí praskla voda, tak jeli, tam jí řekli, že je tak dva dny mrtvé, takže rodila mrtvé dítě.

ahoj, tak tohle jsem nikdy od lékaře neslyšela. Jen mi doktorka říkala, že pokud bych pohyby necítila tak mám nárok aby mi v porodnici udělali UTZ nebo monitor. Já jsem u prvního těhotenství měla silné pohyby. KOlikrát to opravdu moc bolelo. Syn ve mě snad dělal roznožky, salta s výkopama apod. :00: . Nejhorší bylo když mi nožkou zajel pod žebro a takhle si hověl pár minut. To jsem myslela že se bolestí počůrám. No a nebo když mi opakovaně kopal do močáku :s: . To jsem se kolikrát i připočůrala :( .

a v jakém jsi týdnu??to slyším prvně že by to mělo nějak vadit kdyby byly pohyby moc silné :? dyt já jsme ted 30tt a pohyby mám občas taky moc silné třeba včera to byl mazec...ale mě to přijde normální teda.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já jsem dnes 35+5tt :-).. už je mírnější ted zas kontroluju jestli pohyby mám :-D.. Příjde mi že je to hodně různé jak se hýbe a má spíš výkyvi... :-) každopádně to bolí hlavně tam dole až to píchá.. Ale to má každá z nás :-).. Já už chci mít za sebou poradnu aby mi dr řekla že je vše´ok.. u prvního jsem se o mimi tak nebála jako ted u druhého..

In reply to by luciekres

To jsem ráda že to tak neprožívám sama a tudíž jsem normální :-D.. protože občas nechápu sama sebe proč se tak nervuju.. já nevím pořád mam pocit že se muze neco stat.. asi opravdu budu mit klid a budu verit ze miminko je v poradku az po porodu.. je to ale hnus kdyz mas porad strach a nervy.. :-/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka