???

21.02.2009

Ahoj holky. Jsem ve 23.tt týdnu. Pořád přemýšlím, jestli mám jít na koncert dneska večer. Jdou tam skoro všichni mý kamarádi, hrozně bych tam chtěla. Ale zas na druhou stranu se bojím, že se něco stane. že bude mimi vadit hluk a kouř. často mi pobolívá břicho, tak aby se mi tam něco nestalo. Jsem už z toho neštastná. hrozně tam chci, manžel už tam šel, já furt sedim doma na prdeli. co myslíte, mám tam jít, nebo ne?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky holky. díky za názory. nakonec jsem šla. bylo to v pohodě, jen mi štval manžel, přehnal to s pitím. domů jsem jela sama, zavolala jsem chudákovi taťkovi, ať pro mě jede. manželovi to dám pěkně vyžrat, hajzlík. a to máme ráno v 10 jet na veterinu, to nevím, jak to bude. blbec jeden

:cc): Až budeš mít mimíska u sebe :||): to budeš teprve tím tuplem sedět doma na prdeli :!k: :!k: :!k: .Dávej na sebe pozor,vždyť víš co můžeš a co ne :h: .Když Ti nebude dobře,odejít můžeš kdykoliv ;) .Pěkně se pobav,já bych šla hnedka :!k: . :a: :a: :a:

Padej se bavit :qu: :qu: Když ti tam nebude dobře tak odejdeš ne?Jen se pořádně oblékni a bacha at venku neuklouzneš.Já sem 27tt a chodím se bavit pořát jako před těhu- kina koncerty restaurace- jsi těhotná ne nemocná kočko.Samozřejmě na sebe musíš dávat pozor.Hezky se bav....Pa Martina.

jen běž, odejít můžeš vždycky. Aspoň to zjistíš jestli ti to vadí nebo ne, takhle budeš jen z toho neěšťastná, že jsi o něco přišla a že sedíš na prdeli. S mimčem se pak už tuplem nikam nedostaneš.
akorát brnkni manželovi ať ti jde raději naproti. Nevím jak u vás ale tady máme kopu sněhu a ledovku a po tmě bych už radši sama nechodila.
Hezky se bav :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka