Navsteva Dr. :)

13.01.2009

ahojky :) tak jsem dneska byla u toho dr. a jsem z toho cela zmatena no, udelal mi prohlidku vnitrnim ultrazvukem a jako prvni doktor mi ukazoval na obrazovce kde co mam :smich: no a rikal ze jsem mela ovu z leveho vajecniku, a pak rekl dobre bezte se oblict. A o mimcu ani muk :? i kdyz by ho asi nevidel no tak jsem se pak na rovinu zeptala jestli si mysli ze jsem tehotna a on "to si myslim" (nic vic jsem z neho nevyrazila) no a co na to rict. Nic me nenapadlo. A pak rikal ze kdyz to nedostanu at si udelam testik (ale az po 6 dnech nebo at si prijdu na krevni testy, ze to je presnejsi). Tak holky zase mi nezbyva nic jineho nez cekat :( tak mi drzte palecky :) jak to zase po sobe ctu je to takove zmatene, tak snad to pochopite vpohode :smich:

Ahoj Heluško!
To je zajímavá reakce doktora, ale ono je opravdu lepší ještě pár dnů počkat a uvidíš. Já si myslím, že to těhu bude :cc):

Taky se připojuju k držení palečků, ať to určitě vyjde!! Čím víc těhulek, tím víc těhu bacilů na nás snažilky...:-)

Tak to drzim palce,aby to vyslo!!!!Doktor ponekud zvlastni,ale budiz...Tfuj,tfuj,at ti to vyjde a brzy se dockas // :one: :one:

Tak to je paráda....určitě si nezapomen udělat testík...těch pár korun za to stojí....přeju ti // ....a hned nám napiš

In reply to by pajulka11

No ja si testiky delam uz 3 dny ale zitra uz ne az v tenn patek jestli me teda mrcha nepredbehne :smich: no snad ne :) no jinak jsou samozrejme negativni ale tak jsem teprve 12 dni po ovu tak jsem ani necekala ze budou pozitivni, ale nejak mi to nedalo :)

Heluško, moc ti přeju, ať se ti na testíku za 5 dní ukážou // ! a jestli se ti tam neukážou, tak se klidně objednej na krevní testy, víš, že třeba "kasparkovi" se mimísek ukázal jen v krevních testech a až po pár dnech na UTZ! tak TFUJ, TFUJ, TFUJ! Opatruj se! :k:

In reply to by Lenis

Ahojky :) no kdyz to do te doby nedostanu tak snad jo :) ja bych tak chtela byt tehulka a pak maminka no :) ted uplne moc, ale kdyby mrcha prisla tak to preziju, ale tento mesic jsem hodne takova natesena :) ach jo ted bych chtela usnout a probudit se az v patek bez mrchy samozrejme :smich:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ v patek se chystam na dalsi jestli to ovsem do te doby nedostanu ja nevim jestli z te prohlidky ale nejak me popolival podbrisek, ted je to dobry, ale uplne jak by mrcha mela prijit jsem to letela zkontrolovat na wc a dobry no :) nastesti nic :smich: a co ty jaky bude dalsi postup :) drziiiiiim :a:

jee:-) tak to je seper helusko,ja myslim ze urcite budes....a jak rikaji tady holky myslim ze je mimisko ece moc malinkate na to aby to videl...Musis ece pockat chvilku :girl: ale drzim moc palecky at se ti ukazou // carecky na testiku.Ale myslim si ze to mas v kapse...Taky cekam no ve ct si delam test tak mi drz palecky :///: papa :\x:

Jujky :girl: tak to veeeeelikaaaa,ale veeeelikaaa gratulace... Urcite jsi tehu akorat je mimisek moc maluskej tak proto ti to nerekl urcite... Moc moc preju aby vse bylo OK tehulinko.... :one:

Super super super!!!! :) Já myslím taky, že jsi těhu, ale to ti nijak racionálně nevysvětlím proč si to myslím :)
Moc ti to přeju a napiš pak o testu a tak!

Ahoj heli, já to pochopila, ale nepochopila jsem reakci tvého doktora. Já vím, nejhorší je to čekání, taky se mi vždycky ke konci vleče. Zkus se třeba něčím zaměstnat a možná ti to uteče rychleji. Jinak ti držím pěsti, aby ms nedorazila a ty si se radovala ze // na těhu testu.

No tak to moc gratuluju, když si to pak doktor myslí, tak to asi bude pravda, já se tam taky musím objednat. A testík ti nic neukázal? Doufám, že brzo budeš mí víc jasno, tohle čekání je nejhorší...Hanča

Ahojky,to je teda divný,že ti k tomu neřekl více :? Chápu,že jsi asi byla zmatená,jako jsem vždycky já a pak mě další otázky napadají až doma :s: a tak ti teda asi nezbyde nic jiného než čekat...ale pokud opravdu jsi tak si zvykej,jak píšou ostatní,že se pak čeká na utz,nějaký ty testy ap...jojo těhotenství je hodně o čekání.Tak hodně trpělivosti a pozitivní testík přeji :one:

In reply to by Lidussinka

Jn to je hrozne jak te vsechno napada az potom :) ale stejne me porad nenapada co vic bych se zeptala nic tam nevidel to je jasne to by mi urcite ukazal :) a pak rikal ze musim cekat a tak za 6 dni se uvidi :) tak doufam ze uz driv tak se mej pekne a at jsi taky tehulka mas uz nejake zpozdenicko ne :) tak drzim palecky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka