Dobrý večer ženy

08.01.2009

....nedá mi to a musím se s vámi podělit. Chci vám ukázat, jak se správně papká: před jídelm se modllíme, poté si dáme kůrku chleba :hu: a pak ( to mě asi zabijete) kousek vyžebraného croissantu s čokinou :!k: a máte to všude...i na hlavě... :qu: a povšimněte si, něco kouká z huby, dva zuby!!! :!k: ....a propo, taky ty vaše mimina žebrají to, co požíráte vy? u nás se žebrá o 106 :w: :///: ....Tesi, jsi dobrá dělnice, viděla jsem Tvoji velkovýrobnu dětských příkrmů a musím uznat :one: :qu: ....inu, minula ses povoláním :s: :a:

janka.82

Ta je tak " KRÁSNÁ " :w: :w: :w: :h: :h: :h: :dance: :dance: :dance:

ta tvoje dcerka, má v očích pěkně šibalský výraz.... :c: .Já musím říct, že jsem k takovému stolování, ještě nenašla odvahu, ale malá už by chtěla jíst sama, ale já to oddaluji... :!k: :!k: :!k: .

Ahojky, ježiši dupko, ta je tak kouzelná, že se to ani nedá popsat slovy. Šikulka. Nediv se vy si debužírujete a ona musí nějakou zeleninku.

ahojky holky, máte užasný fotky a ještě lepší stolování :c: :one: :one: :one: :!k: :!k: :!k: je to sladký :girl: :girl:

Cauky Dupi a Dupinko, :a:
vas sem tu nepotkala on-line nejmin 150 let. :00: No bodejt by jo, kdyz sem prave dosla v takovou nekrestanskou hodinu, kdy vsichni s pravdepodobnosti, ktera hranici temer jistotou vychrupkavaji jak spacci. ;) :'zz):
Sem nak vytuhla na gauci u telky ci co. Sem se prave probrala a akasi volako zmetena, ale jak sem nasla kousek od sebe zbytky prazdnych kelimku od mych novych srdcovych zalezitosti jmenem "tvarohovy misa", tak sem se uklidnila. :hu: :a\|: :s: ¨.
Koukam, ze vam se vede taky skvele a ze si rozumne nehrajes na tvrdacku a doprala jsi male Dupince Elince taky nake slasti zivota na tomto svete! :!k: Ta upatlana pusa od cokoladoveho croasanu nema chybu!!! :one: :one: :one:
Mam z vas radost, holky moje. :dance: Tak at se vam i nadale dari a :k: ..... nenech ji tak dlouho zebrat - jsme ve 3. tisicileti a pomerne civilizovanem svete!!!! ;)
SHARANE+LUCINKA

Ahoj děvče zlaté,je vidět,že holku vedeš jak se patří.Bez správné motlitby ani sousto.Úplně tu motlitbu slyším:"Pane Bože,kde je s tím jídlem,dej ať už to přinese,Marjápano to je doba..." :s: Jinak kdybych to měla zhodnotit po výtvarné stránce,tak děvče dokonale sladilo sebe i stoleček se stěnou za sebou,vypadá to na výrazný umělecký sklon-podchyť to hned v zárodku,z tý holky něco bude.Jinak je to naprostá pohoďačka a salámistka-asi po matičce :///: .A musím se za ní přimluvi-já vím,že je celoevropská finanční krize,ale dejte jí na tu kůrku alespoň kosek bůčku,ať to chuděrka nemá tak suchý.Holky,zvedly jste mi úplně náladu,zase pošli nějaké veselé okamžiky ze stolování své dcery. :s: :a: :one:

Ahoj Dupko, záleží na tom, z jakého úhlu se na to podíváš - myslim si, že ta tvoje cácorka se před dlabancem nemodlí, ale z očiček jí čtu, že by jsi si mohla trochu hejbnout kostrou s ohřevem gáblíku....croasan s čokinou byl jistě nejlepší :s: a dcérenka je holka hodná a pěkně vychovaná, podělila se i s pejskem na dupačkách :s: jen na tom stolování by jste měly, holky, trochu zapracovat :P

....no a že bych se chtěla živit mixováním zeleniny.....

In reply to by Tesa

ahoj Teso, teda :!k: :!k: :!k: ..to fakt jinak nejde, i chlap se po mě otočil, čemu se chlamu :!k: vycovaná to ona je, ale nic jí z ruky neberte :w: }:) ...už je pozdě, vypadá to, že se mixováním a výrobou přírkmů živit budeš, už máš vážné zájemkyně o svá dílka :!k: a nepochybuji, že další zájemkyně přibydou :a:

:///: ale nezabijem..koukni jak je šťastná..u nás se taky žebrá, ale mi vždycky máme kůrku chleba, nebo bramboru, či rejži i pro ní..:-)

hele a to tou cokoskou opatlala i tu zed za ni? :s: :s: :s: Krasny fotky;)
jinak u nas se taky zebra a u toho se krici a jeci (jednou na me fakt nekdo vlitne).. dneska jsem to vyresila paprikou.. dala jsem mu kousicek a s tou se nepopral protoze byla tvrda tak mi dal na chvii klid :D

krásné fotečkyyy!!! :c: adámek taky žebrááááá, a ty jeho očička, to se těžko odolává, viď? :-)

Teda my jsme mladší, ale taky už žebráme vše co se dá...a kdo by těm smutným očkám odolal, viď??? Takže ochutnává, ale né že bych jí tím krmila.

In reply to by dupkaM

Hele...já vypadala podobně, ve střetí třídě jsem měla 18 kilo, to mívaj děti ve školce, v 6. třídě jsem měla 30 kilo a žrala jsem fakt nehorázně, podezírali mě z tasemnice a teď????? metabolismus se asi zpomalil a je ze mně kus ženský, takže to nemusí být na věky :-) Ale přála bych to berušce :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka