Au

31.12.2008

Ahoj holky, mám takový dotaz, už cca 2 dny mě šíleně píchá a bolí na vaječníkách, kolikrát se mě stane, že nemůžu ani dosednout, a když si sedám tak je to jako bych si sedala na nůž, jak mě tam zabolí....a když jdu na velkou tak mě to taky docela bolí..měla jste to některá někdy? Poraďte....děkuji moc

Jinak přeji všech maminkách, těhulkám i snažilkám, krásného silvestra a šťastný nový rok :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mě taky takhle strašně bolely vaječníky při otěhotnění. Tzn. měla jsem 2// na testu, ale pak mě začaly bolet vaječníky a do cca 4 dnů jsem to dostala. Prostě u mě proběhlo oplodnění ale na konec to tělo vyloučilo.
Je ale opravdu nutné aby sis s tím došla k lékařce. Mě vzali hned ten den co jsem tam volala asi to není sranda.

Ahojky.Já jsem takový pocit měla pomalu každý měsíc,když jsem měla ovulaci.Tak nevím.........Pa

Ahojky,s tím si určitě zajdi k doktorovi,normální to není,normální je max.takový tlak,ale ostrá bolest určitě ne. Můžeš tam mít cystu,nebo zánět,já měla velkou cystu a bolel mě vaječník teda extrovně,ale ne ostrá bolest.Určitě volej doktorovi.

In reply to by Kelly1983

Tak já jsem tím nemyslela,že je to akutní,to ne,kdyby jsi třeba krvácela,nebo se ta bolest nedala vydržet,tak je to každopádně na pohotovost,ale tak si normálně zavolej svému doktorovi a dojdi si tam,jak tam bude.Určitě by neměla být taková ostrá bolest.

In reply to by kockral

Ahojky, jak popisuješ tu bolest, tak mi to hodně připomíná, jak jsem kdysi měla cystu na vaječníku, ale nechci tě strašit.. Mě to píchalo i při chůzi a taky jsem měla teplotu. Byl to takový jako tlak nebo co. Raději to opravdu nezanedbávej a k tomu dr si zajdi. Přeji ti, ať to nic není a pěkného Silvestra!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka