Moučnivka???

20.12.2008

Ahojky holky, jdu pro radu :dance: Pavlík má v pusince bílo, celý jazyk, už to má i na rtech, na patře a tak. Je to ta moučnivka? A co se s tím dělá nebo to zmizí samo? Předem dík za rady :a:

ahoj danielko, my jsme to měli taky. šla jsem s tím k dr a ona mi rekla ze ta genciálka (fialová voda) je hnus, dala mi do ampulky 4ml nejakyho sirupu, měla jsem jí dát 2ml jeden den, pak jeden den nic a třetí dát ty další 2ml. hele dala jsem jí to první den, spolkla to, večer to začalo mizet, druhý den měla pusinku čistou a třetí den jsem jí teda dala ten zbytek... :qu: :qu: :qu: opravdu doporučuji jít k dr at ti na to něco dá.jmenuje se to MICOMAX... tak si to rekni. cela lahvicka je totiz v lekarne strasne draha(1500,-) a ona ti da jen tu potrebnou davku

JOJO taky jsem to jednou měli je to ta potvora moučnivá, a nezbývá než barvit na fialovo to zabere jinak se to bude pořád vracet a pokud kojíš tak potírat na fialovo i bradavky;) to parádní sranda:)

In reply to by miri22

No já si to myslela, že je to ta mrcha, ale nevěděla jsem co na to. No naštěstí už nekojím :n: A to fialový se natírá přímo do pusinky nebo mu to mám kydnout třeba na dudlík? No to budem teda na vánoce vypadat :s: Moc dík za radu :a:

In reply to by daniela_p

To že bude mít pusu fialkovou nevadí hlavně že to pomůže;) my to potírali vatovou tyčinkou přímo v pusince a dudlík zmodrá taky neboj a se jménem si nelam hlavu v lékárně jen řekni že chceš pro malého tu fialovou vodičku na moučnivku jinak se to jmenuje nějak jako genciální violet nebo tak něco už přesně nevím :s: hlavně to mazat dokud úplně nezmizí jinak se tapotvora vrátí;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka