dnešní koupačka

04.12.2008

Holky někdy je to fakt na palici s těma dvěma :girl: :cc): , ale jsou chvíle kdy jsem taaaak hrozně štastná, že mám dvě děti najednou. Je s nima hrozná sranda, když si spolu hrajou :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: .

děti máš překrásné jsou bombovnííííííííííí paráda :h: :h: , a jak to zvládáš :one:

janka.82

Ahojky. Moje kamarádka má dvojčátka- kluky- rok a 4 měsíce. Jak ji, tak Tebe obdivuji, že to tak hezky zvládáte. Janku, krásné dětičky- móóóóóc :h: :h: :h:

No to je krása!!!
Připomnělo mi to fotky, když jsme byli s bráchou taky malý, ale my nad hlavou měli vždy pověšené prádlo :s:

Janku, ti jsou úžasní a pozítří mají rok :00: to tak strašně letí ;) Pamatuji si, že jsme měli podobně termín a už z nich mám takový velký dětičky :s:
Fakt se vám moc povedli :one: :one: :one:

In reply to by janek

:s: Náhodou mají plno vlasů. Příští týden se jdu ostříhat, tak vezmu malou sebou, aby konečně shodila ty kštici, která jí leze do očí. Musím jí česat na Hitlera a do přehazovačky :00: :s: aby jí to nepřekáželo.

teda pokud by byli takový jako ten můj vzteklounek řvounek. Ale na té fotce to vypadá moc hezky dva malý človíčkové kteří si jsou tak blízko a už od mala maj to privilegium mít jeden druhého :h: :k: jerabina

ivka2222

janku já před tebou hluboce smekám i když jsi ráda že to vlastně budeš mít jak se říká jedním vrzem :c: děti máš nádherný a mně se hrozně líbí(asi jsem divná)jak jsou na sobě plně závislý

In reply to by ivka2222

Iví moc děkujeme, ty to vždycky tak krásně napíšeš, že mě to zahřeje u srdíčka a cítím, že tu mojí (marnou) snahu o výchovu a péči dětí, někdo opravdu ocení. :h: :h: :h: A to o tý závislosti je opravdu pravda. Kde je jeden, je na 100% i druhej :!k: .

ivka2222

In reply to by janek

marnou snahu???????????????????co to povídáš vždyť se můžeš hrdě nést,ba co nést ty se můžeš povznášet :) vždyť jaké je naše zoufalství z jedné bezesné moci,jaké ty máš oproti nám trápení ani nejde domyslet jen ty sama víš jak ti je,ale stejně jsou nejkrásnější po večerním koupání,v čistém pyžámku a s nastartovaným dudlákem směr postýlka :s:

JAnku,je to naprosto kouzelny :qu: !!Mas nadherny deticky,stesti na druhou!!!! :one: :one: a bude cim dal lepe,i kdyz to musi byt chvilemi na palicku :!k: !!vim,o cem mluvim,jsem z dvojcat!Je uzasny nebyt nikdy sam :\x: :\x: !!Uz od detstvi!!!hodne zdravicka!! :one: :one: :a:

In reply to by berberka

jj, je to krásný když vidíš někde na ulici načančaný dvojčátka, ale když mi někdo řekne to co ty, tak se v duchu směju. Ono starat se o dva prcky už taková sranda není, máš všechno 2x, jídlo, oblečení, koupání, krmení..... a mateřskou jako na jedno dítko :( .

In reply to by Tesa

ahoj Teso, nářez to fakt je, troufnu si říct, že kdo to nezažil, tak ani netuší jakej, občas přemýšlím o skoku z okna. Ještě že je máme 1,5m nad zemí kdyby náhodou... :s: :s: :s: . Ale je fakt, že bych neměnila, člověk si zvykne na život v poklusu a hlavně miluju je nade vše :h: :h: :h: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky