Posun času..děs a hrůza:-(

27.10.2008

Jak už tady včera psala myslím Zuzka Picmouse, zastřelit a ukamenovat toho, kdo tohle vymyslel :spid: ...místo toho, aby jsme se všichni vyspali o hodinu déle, spíme o hodinu méně, jelikož naše děti tohle nepochopily :n: .....malá mi vstává v pět, dneska kupodivu ve čtvrt na šest a už zase chrápe...večer už se jí chce spát o půl šesté, takže nastává známá stará metoda udržování v bělém stavu, alespoň do čtvrt na sedm.....ach jo...

Já bych to celý posouvání času zrušila, je to přežitek k ničemu a než si na to zvyknu, zase se bude posouvat :00: Režim nechávám na Kristýnce už od narození, jen se snažím koupat v určitou hodinu, tak to jediný budu muset nějak vyladit. Ale šte mě to, že budu muset upravit odpolední vycházky, byly jsme venku tak do půl šesté, do šesti, přišly domů, nakojily, hodinku si hrály, šly koupat, nakojit a spát a teď s ní už tak dlouho venku nebudu moct být, protože už je tma jako v pytli :00:

Holky,
my jsme to s Kačkou vůbec neřešily - prostě všechno děláme ve stejnou dobu jako dřív, jenom hodiny ukazují o hodinu jinak. Podle letního času chodila Kačka spát v devět, teď chodí v osm - a stejně je to se vstáváním a koupáním. Připadá mi úplně zbytečné mimča přeučovat, když už si konečně našla svůj režim.

Mi jsme to měli přesně taky tak už v půl šesté nám malá chtěla spát byla hodně mrzutá, ale nakonec to překousla a šla spinkat až v půl osmé, ale zato ráno nám už strašila v pět hodin a už nechtěla spinkat.Zkoušela jsem jí dát ještě k nám do postele, ale už neusnula a vyváděla dokuď jsem nevstala z postele a nemluvila jsem na ní.Je v tomhle moc mazaná a to jí jsou 4.měsíce.No snad se to srovná ta změna posunu hodin a děti budou spinkat jak jsou naučený.

no tak to me se to jakstaks u maly podarilo posunou nenapadne takze dnes sme vstavali ve trictvrte na 7....ale ja to tezce nesu hlavne vecer.... je 7 a to koupu malou a uz zivam jak protrzenej buben protoze jinak to by bylo uz 8 a to sme uz chodivali spavat.... Ja bych sepsala petici pro zruseni tohodle! je to komunistickej prezitek a nam i deckam to blbne hlavu....

In reply to by anetkazanetka

já bych to taky zrušila, taky to máme teď celý rozhozený :spid: malej chrní už v 19h a tím padem vstává dřív, ale máma je vytuhlá jak brambora :'zz): kojím po paměti :!k:

Taky tak. Večer mi dokonce řvala i při koupání,což nikdy předtím neudělala. Ráno vstala v 6, tak jsem ji nakojila a uložila zase do postýlky, madam ale musela vstávat. tak jsem ji vrzla do obýváku do postýlky mezi hračky a prdelka si usne. Tak ona mě vytáhne a pak si spinká.Já to mám taky nějaký rozházený, jsem jak přejetá parniválcem

Haňule u nás je to samé,večer jsem lezla po čtyřech,abych Mata udržela a stejně je dneska vzhůru od pěti hodin :00: :00: :00: děs běs :00: :00: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka