Tak jak dlouho to trvá???

26.11.2007

Holky, od kdy se teda počítá porod??? Když každej řiká, že rodil 10 hodin atak??? Nám řekli v porodnici, že máme přijet až budeme mít kontrakce po 5 minutách. Za jak dlouho od tý doby porodim???

počítá od doby, kdy máš kontr pravidelně, jedno po kolika minutách a do porodnice opravdu stačí jet, když jsou po 5 min, raději si to přetrpět doma ve známém prostředí

Já bych řekla, že se to začíná počítat od doby, kdy dostaneš kontrakce. Za jak dlouho potom ale porodíš ti nikdo nepoví, je to individuální.

In reply to by Panenka

tak když to vezmu od těch odpoledních bolestí které byly úplně slabé tak jsem to měla za nějakých 11 hodin. A když to vezmu od těch bolestí které už byly děsné tak jsem to měla tak za 2 a půl hodinky. Tak já beru 2,5 hodiny, protože to předtím nic nebolo jen slabé bolesti v podbřišku jako při menses

In reply to by lolka

Moje ségra jela do porodky po 4 hodinách kontrakcí a poslali ji dom, že mám přijet později, protože není vůbec otevřená. Přijela za dalších 6 - celkově po 10 hodinách a opět ji chtěli poslat dom, ale to už se nenechala vyhodit. Malá se narodila za dalších 5 hodin. Jo a celých těch 6 hodin měla stahy po 5 minutách. Jen se prostě neotvírala, tak na to v porodnici kašlali. Nakonec, když se malá narodila a dali ji švici na břicho, tak prý dost smrděla / já vím je to hrozný říct o miminku, že smrdí /, tak se zeptala co to znamená a asistentka ji řekla, že měla zkaženou vodu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka