Holky ja budu asi bolesti brecet....

16.10.2008

Dobry vecer vsem preji...
teeeda me tak boli prsa az se mi z toho chce brecet. To je des, nemuzu ani zvednout ruce nahoru. Au, au, au... mam je asi o cislo vetsi a uz mam po nich pekne zilky...
Teprve vcera jsem objevila // tak doufam, ze bude vse v poradku....

Co vy kdo jeste nespite?

Ahojky Mufco, tak to ti verim, ja mam tedy jen pocit plnych prsou, ale i to mi prijde strasne brzy. Ja tedy mela // den pred MS. Byla jsem uz i na krvi, a jsem tehu, tak se modlim, aby bylo vse ok.... To same preju i Tobe :)

ja mam to samy.Jen jsem jeste nebyla na gynde,jestli tehotna jsem.Tyden po ovu me zacala palit prsa a stupnovalo se to.Ten muj s nima musi opatrne.Prvni dite jsem mela pred 16 lety a to jsem zadny bolesti ani priznaky nemela.Jednou to prejde.Clovek toho v zivote musi dost vytrpet.Hlavne zensky.

ahojky moc gratuluju k těhulkovství už jste se mi pěkně rozutekly moje stará partička snažilek mooooooooooc vám to všem přeju ;) :c: :one: :qu: :qu: :a:

Ahojky, já měla také šílené bolesti, nemohla jsem spát, nesnesla jsem ani podprsenku ani tricko, děs. trvalo to asi do mkonce 2.měsíce, pak se to výrazně sklidnilo. teď jsem ve 20tt a bolí pouze občas, ale už ne tolik a mám je o 2 čísla větší, když si lehnu na břicho mám, mám pocit, že mám na hrudi 2 tenisáky ;) pro mimíska vydržím cokoliv :)

Ahoj ja jsem mela to sami prsa me strasne boleli na zacatku ,ale pak jse to zklidnilo tet jsem v 32tt a zase brisko boli a spatne spim ....a jinak moc gratuluji :) :k:

Neboj, to se zklidní...já měla takové bolesti, že jsem musela sundat i podprsenku, nemohla jsem jí mít ani minutu...ale tak nějak lehce mě prsa bolela celé těhu...až teď nebolí, nekojím, ale za to jsou jak rosůleček!!!!

In reply to by zizalka19

Ahoj, já to měla to stejné, když si na to vzpomenu, byla to katastrofa, nemohla jsem vůbec nic, natož když mě na ně chtěl můj milý políbit, tak jsem jej hnala... O to víc mě štve, že byly tak krásný nalitý, o číslo větší, jak říkáš, ale teď jsem v 36.tt a jsou chcíplý, padený... no prostě to nechápu... co se stalo z mých krásných trojek... Ten pokles nastal tak ve 30.tt... A to už nemluvím o tom, jak mně na začátku šíleně popraskaly... jsem to zanedbala, ale naštěstí teda jen od bradavky směrem dolů, nahoře zůstaly naštěstí ok... Ale ty bradavky, to není poznat, kde to začíná a kde končí... Pro mimi se musí trpět :\x: Kašlu na to, hlavně když bude bumbat!!!

In reply to by mufca

No, mufi, já se obávám, že i teď je pozdě... musíš prostě začít okamžitě, já jsem to právě nevěděla a nechala jsem to do toho třetího měsíce tak a pak jsem ty prsa nadzvedla a myslela jsem, že se zblázním.... takový jizvance obrovský... mrkni na to, jak to měla mamka, to je hodně dědičný... já to mám přesně jak ona... a prosiimtě, bříško mazat denodenně.. jestli chceš investovat, suprovej je Babé krém proti striím, stojí šet set, ale vydržel mi... dost to střídám, mažu se ale denně, protože po těch prsách už nevěřím ničemu.. to jsem fakt posr.... Břicho zatím drží, ale chce to ty první měsíce mastit furt, tak dvakrát denně... udělejte si z toho rituál..., zadej domácí úkol milému a uvidíš, jak bude každej večer nadšenej, že jdete zase mastit pupíček!!! tak Striím zdar, ať to podchytíš. Dobrou!!!!!

In reply to by Martinax

Jojo...nic a nikdo se jich nesměl dotknout!!!! já trpěla, popraskané jsou strašně a malá stejně nebumbala...měla jsem nuulky a těsně před porodem trojky a po porodu čtyřky a teď jsem na jedničkách.

In reply to by mufca

Taky se přidávám se svojí troškou do mlýna - bolí a hodně... a rostou potvory, jenž já normálně mám 75 D/E takže za chvíli neprojdu futrama :o) přítel se tetelí...prej má robku s balónama...mazala bych ihned...jsem teprve v 6tt ale mastím poctivě...jinak jsou ale tak nějak lepší - lépe drží...:o) hmmm kdyby tak zůstaly, ach jo :o)

In reply to by mufca

Ahojky mufco,
buď v klidu, já měla původně B/C a už od cca 5. týdne nosím podprsenky C/D a někdy si říkám, že bych možná i potřebovala větší. Jinak vydrž, já jsem na začátku taky dost trpěla (ani jsem nemohla chodit ze schodů), ale teď už je to lepší, jenom když náhodou usnu večer u televize v podprsence, tak když se pak v noci probudím, tak ani nemůžu dojít do postele :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka