Sab Simplex .....

13.08.2008

Děcka, nemůže být Sab Simplex a obdobné kapky návykové? Mě Dr. napsala, že to mám dávat 5 x denně, já to malýmu dávám jenom ráno a večer a jsme v pohodě, ale mám strach, že kdybych mu to přestala dávat, že se tak pořádně nevyřachá, jestli si třeba na to to tělíčko nezvykne...? Tak co myslíte????

Ahojky, návykové by to být nemělo :n: Jen to likviduje pěnu, která z mlíčka vzniká ve střívkách (četla jsem to v návodu). Neboj, kdyby malému nebylo dobře, tak mu je dej i častěji. Jen některá miminka pak mají problém s kakáním (netlačí prdíky, tak co by asi tlačila hovínko - nebo nevím proč).

Ahojky, mě doktorka řekla, že prý můžu dávat Sab třeba 5x denně, že to návykové není. A hlavně že to pomáhá, což je teda pravda :one: Ale taky jsem se toho bála, aby si na to malej nezvykl...

já je dávám před každým krmením - náš malý měl takové prdíky, až mu z toho začal krvácet pupíšek (to už ho měl zahojený) a hrozně plakal, je to vlastně stejné jako espumisan pro dospělé - je tam stejná účinná látka.
a chlapečci s tímhle mají problém tak první tři měsíce a pak už je klídeček (víc se pak hýbou, tak se i líp vyprďánkujou)...
osobně si nemyslím, že by to bylo nějak návykové nebo špatné...

In reply to by Zuzina

Malý má 9dní a taky je teď dáváme druhý den a pupík mu taky trošku pustil krev ale malilinko :r: už jej měl taky pěkný!my kapky dáváme na lžičku,taky asi 4x denně a je pravda že po tom teda pěkně prďí :!k: aspoň tááák!!!prý návykoné nejsou :qu: tak snad.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka