Mám dotaz

06.08.2008

1.zaří máme s manželem první výročí svatby. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli svým manželům kupujete něco k výročí a popřípadě co? Chtěla bych mu něco dát, ale nějak mě nenapadá co. :00: Tak bych potřebovala inspiraci. :) :\x:

my si nic nedáváme, i sem říkala, že kytku nechci, ale chci vždy chodit na véču..a tak jsme měli hlídání a šli jsme na véču..:-D

nic. tenhle typ oslav nechavam vyhradne na me drahe polovicce - prinese mi kytku a vetsinou prijde s nejakym programem

Je sposta možností - prodloužený víkend někde, lístky do divadla.. nebo nech udělat něco s vaší společnou fotkou - puzzle, hrneček, podložka pod myš, kalendář... Já jsem příteli k výročí našeho seznámení nechala udělat kalendář z našich společných fotek, nezačínal lednem, ale měsícem kdy jsme se seznámili :-)... Mělo to úspěch :qu: Z netu se dá stáhnout program, kde si kalendář uděláš podle vlastních představ, uložíš jako obrázky a necháš (u foťka nebo v nějaké kopii) jen vytiskonout na křídový papír a nechat svázat jako kalendář... A pokud by si tomu nechtěla věnovat tolik času, vyber jen pár fotek a dones je tam kde dělají kalendář - udělají vše za tebe :-)...
Určitě něco vymyslíš ;-)

dražšího, aby měl na první výročí vzpomínku (zlatý přívěsek, mobil nebo tak něco...). Ale nakonec jsme se dohodli a jeli na prodloužený víkend do romantického penzionu v Jižních Čechách a bylo to super, nejspíš si to za rok zopakujeme :one: :a:

nás teď čeká taky. domluvili jsme se, že si nebudeme dávat dary, ale uvaříme si nějakou dobrou večeři a strávíme ten den spolu ;)

My máme výročí 5.9. - tedy my jsme spolu už 5 let :w: A každý rok něco kupuji a on mě taky :w: Takové ty věcičky - dárečky pro potěšení, třeba jednou jsem dostala kámen a na něm namalované srdíčko...., prostě takové drobnůstky, které nestojí moc peněz, ale udělají radost!!!! A klasicky proběhne dobrá véča, buď doma nebo venku + kytička :w: Ale to vlastně píši jen o sobě! Já jsem jednou kupovala tu africkou sošku, poté parfém..... no už si to ani nevybavuji, ale ze své zkušenosti vím, že udělají radost spíš jen drobnosti :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka