Poslední UTZ

15.05.2008

Ahojky, tak jsem se vrátila z minidovolené,ale o tom později. Dneska jsem byla na posledním screeningu aaaaaaaa moje mimí má skoro 2,5 kila, podle poslední MS jsem ve33. týdnum takže mám počítat s miminkem o váze 4,5 kila ne míň...holky co já budu dělat s těma oblečkama velikosti 56, nebo jak takovýho obříka vytlačím???? No málem mě trefilo, když mi to pan doktor říkal....

Ahooooooooooooooj:-))))))))))))to jsem ráda,že nejsem sama:-))))))))))Jak si se měla????To mě teda zajímá jak obě dvě s těma váhama u těch mimísků dopadneme,když pořád tak doktoři straší:-)))))))))Já mám dnes první termín,ale ni určitě nebude,teda první,ale vlastně určený jako poslední v tom 36tt:-))))kdyžtak číhni do mého blogu jak jsem dopadla v poradně v pondělí ať to nemusím psát znova

Ja teda nevim,ale je to nejaka blbost ne?Moje mala mela ted taky 2,5 kg a mela by pribrat jeste tak kilo,takze porodni vaha bude kol 3,5 kg.......

Ahoj žížalko,neboj se, určo to tak strašný nebude, ten utz není přesný.Mně ve 31tt změřili mimi a mělo mít 1479 gramů,pak ve 37+1 mělo mimi 3200gramů a ted o 3 týdny později ve 40+0 mělo mimi 3365 gramů, je divný,že by za 3 týdny přibrala nufinka jen 165 gramů.Dr. mi řekla,že ke konci se to šptaně měří a že může být skluz +- 4 týdny, váhově nufka odpovídala mému 40tt,ale velikostně jen 36 tt, což už minule byla vel. větší,takže se tomu nedá vůbec věřit,takže já nevím,jak bude mimi velké a ani kdy porodím,už přenáším a půjdu na vyvolání a to prý taky není jasný,kdy se mimi narodí,že to můžou vyvolávat několik dní :00:

Ahojky, třeba mimík nabral nějakou váhu a teď ke konci naopak zpomalí...No a UZ se může seknout: +/- 500g. Taky jsem se tím trapila, ve 32tt moje mimi mělo 2134g. Teď jsem v pohodě, hodně jsem si o tom přečetla a není žádný důvod k obavám. Já mám za 3 týdny termín, tak potom písnu, jestli máme drobka nebo obříka ;)

ahoj žížalko, malý měl ve 33 tt 2300g a ve finále to dohnal na 4320g tak to tě předem lituji :00: , tohle bych tlačit nechtěla :n: :one: :qu:

Ahojky,tak já jsem 29tt a dnes jsem byla na Utz. Máme 1,5. kg.Tak myslím, že tě doženem: To jsou ty těhu vitamíny, ale kdo se s tím má tahat? :°:

ahoj zizalko tak to budes mit peknyho obrika ja jdu na kontrolu 26.5.to budu v 31tt tak doufam ze mi bude taky delat utz no to jsem zvedava kolik budeme mit my ve 20tt mi rekl ze jsme o 3ttvetsi takze to taky asi nebude zadnej drobecek :00: :dance: :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka