Třetí těhotenství

28.06.2017

:a: Ahoj holky

mam par otázek na maminky co jsou po třetí tehu. Jsem neplánovaně zase po 8 letech tehu. 

Jak jste to snasely? 

Bylo Vám lépe nebo hur?

mimco bylo v pořádku? 

Šli jste na plodovku?

je mi 35a přijdu si jak prvorodicka,vseho se bojím ,aby bylo Ok. 

Diky za reakce :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, gratuluju !
- snašela jsem ho ze všech nejlíp, v práci byla do poslední chvíle, jen jsem se těšila, jak si to poslední těhu užiju a nějak rychle to uteklo
- bylo mi skvěle. samozřejmě, nějaké neduhy byly, každé těhotenství bylo něco, ale z celkového pohledu mi bylo parádně
- na plodovku jsem nešla, ale nechala jsem si na konci prvního trimestru nabrat krev na zjištění DNA miminka. synek měl dost vysoký riziko DS a neměli jsme sílu čekat do 20tt na odběr plodovky. jinak miminko je v pořádku
- rodila jsem v 36

Ahoj, sice cekam teprve svoje prvni ve stejnem veku jako Ty treti, ale muzu Ti rict jak je to u me...
Cekali jsme na tento zazrak temer sedum let... Jsem ted akorat v pulce
Snasim to bez problemu, ani moc netloustnu

In reply to by Jesyna

Ahoj,
ja jsem ted ve 23. TT a kdyby mi nezacalo rust brisko a trochu ty otekly nohy tak ani nevim, ze jsem v pozehnanem stavu.
Teda ted uz i kope miminko..
Preji Ti at to brzy prejde a je Ti lip

Ahoj, čekám teprve druhé dítě, takže na prvních několik otázek neodpovím, ale první jsem rodila v 37 letech, druhé budu rodit teď ve 40 letech, screeningy vyšly dobře a na plodovku mě nikdo nehnal :-) Držím palce, gratuluji, závidím ;-)

Ahoj třetí porod a těhu bylo po devíti letech v 30 letech:) a bylo to nejhorší těhu teda :D fyzicky jsem to dávala blbě, celé těhu mi bylo špatně a porod byl vyvolaný v 37tt pro preeklampsii malej měl 2800g a 48 cm a byl zdravý.:) Teď mi je 35 a ještě bych jedno chtěla, ale na plodovku nepůjdu určitě ani když by mi to doporučovali, riziko potratu je pro nás neakceptovatelné  :h: 

In reply to by takitak

Jinak ve 33 letech čtvrté těhotenství a porod, byli vpohodě:) jak celé těhu tak porod, sice zase vyvolávaný v 39+3 kvůli těhu cukrovce, ale krom nevolností v prvním trimestru, to bylo klasické normální těhu :) malá měla 3700g a 49cm:)

Třetí nemám, ale první tři otázky bych bejt tebou ani neřešila. Tedy myslím odpovědi k nim. Že to měla tamta takhle, neznamená, že to budeš mít tak i ty. 

Takže platná jsem ti jen u otázky zda jsem šla na plodovku. Ne nešla a ani mě tam nikdo nehnal. Byla jsem jen na podrobnějšim ultrazvuku ve 20tt, ale i to bylo dobrovolné. 

Zda se dítě narodí zdravé či ne, počet porodů v tom roli nehraje, takže se ti bude možná ještě hodit, že v 35 letech se malá narodila zdravá.

In reply to by Jesyna

Špatně jsi to pochopila, myslela jsem to tak, že ti odpovídá někdo kdo má zasebou porody jen dva, ale i tak na tvou otázku mohu odpovědět vzhledem k věku i já :-)  Nic špatného - drsného za tím nehledej. 

I když po několikátém přečtení nemohu pochopit co drsného na tom je a docela by mě zajímalo jak jsi to pochopila, každopádně nic zlého jsem tím nemyslela. 

A tedy jestli jde o věk a né o počet porodů, tak těhotenství bylo tak nějak stejné jako první. Děti mám 6 let od sebe. 

Rozdil max v schazování kil po porodu :-) Tam už to šlo hůř

 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka