Ahoj ženy,už jsem zoufalá

19.04.2015

můj syn,2 a půl roku,stále odmítá chodit na záchod.Neodmítá,když jdeme ven a nebo se chystáme do vany.A to mu jde hezky,jinak mi ze záchodu utíká,vzteká se.
Měla jste některá taky dítě tak dlouho s plínama?A co zabralo?Nebo nastal zlom sám?
Už mě napadá jen to,nechat mu slipy,tepláky,že mu to mokrý bude vadit.Díky

:a: Ahoj všem, taky mám kluka, který má 2,5 roku, před měsícem a půl jsem mu vzala plíny, ze začátku samá nehoda, ale nevolá vůbec, pořád se ho musím ptát, jestli nechce čůrat. Přes den to vypadá tak, že se ptám, posadím ho, on se vyčůrá, někdy protestuje a přesto se vyčůrá, ráno se sám do sebe vykaká, pak se mi večer pokaká. Jo jinak mu hrozně vadí, když se počůrá, hned se svlíká a když se pokaká, tak to ho dokonce natahuje. Začínám z toho být trochu nervozní, protože v září má jít do školky a přijde mi, že on to má na háku a já jsem z toho na prášky. Nevím, jestli se nemám ptát a nechat ho tak nebo co mám dělat. Děkuji moc za komentáře, mějte se hezky a pevné nervy :s:

In reply to by Fabi

ale taky bych byla nervózní,protože jsem věděla,že ho chci dát od září do školky.
Synek si řekl sám.Navíc je to vážně u každýho dítka jiný.Možná přes to léto,jestli máte zahradu.My u babičky.Ale věděla jsem,že by babi nestrávila,kdyby se jí vyčural na koberec.Začala jsem praktikovat až po přestěhování.Koberec to schytal 3x :///:
Teď máme jiný problém.Buď se nemůže vykakat,takže chodí každý třetí den nebo to zadržuje.A nedivím se.Jsme v obchodě a vidím,jak se kroutí.Než ho někam dopravím,tak se mu to zasekne.V životě neměl opruzený zadeček,až teď. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

co záda,už dobrý?
Dnes už je to dobrý.Jsme přes den bez plíny,říká si sám,dokonce vyleze sám i na ten náš pidi záchod.Kakání je trochu problém,asi se bál,když se nemohl,řekl si o plínu.Byl hrozně nervózní,ale pomalu to zvládá.
Na noc to ještě nezkouším,ráno si přiběhne sám,že chce čurat,ale když toho před spaním ještě někdy dost vypije...jako dnes u čištění zubů.Vyplachování pusy mu zatím nejde.Strašně se tomu směje,když polkne.

Ahojky Vojtík je také srpňátko 2012, asi bych netlačila na pilu ;) Někdo je šikovný začne brzo, někdo potřeboval čas...malej se to naučil na podzim prostě jsem mu plínku přes den nedala a basta trvalo to asi týden, 10krát denně byl počůraný ale pak se to naučil......ještě ale ted v zimě jsem mu plínu dávala když jsme jeli autem pryč na déle...jinak byl šikovnej volal i tak, občas se stane nehoda...ještě tu noc dopilovat...no nevím nevím :00: :00:

ahoj,řeším to taky.Synek má 2 za měsíc,ale nechce sednout na nočník ani na záchod.Ale ví,co se po něm chce,panenku posadí na nočník utře ji,ale on ne.Zkoušela jsem nočník několikrát,ale ani si nechce sednout :00: Je fakt,že starší dcerka taky nechtěla před druhým rokem,tak jsem nočník schovala,vytáhla ho přesně jak měla 2 a ze dne na den začla na nočník,ani jedna nehoda.Každé dítko to má jinak,tak snad do školy s plínama nepůjdou :s: Z každé strany taky slyším,co nočník,ale už to neřeším,ať si každý říká co chce,nebudu prcka nutit když nechce.Počkej na léto,taky doufám,že se to zlomí :a:

my ja měla kluka do dva a pul na plinach,pak jsme pliny schovali že jsme je dali jinemu miminku a že je velky kluk ne mimino,začal chodit na nočnik v noci už nepouživame bude mu v 7měs.3roky,občas se počura třeba v obchodě jak jsme třeba u kasy před nami 1Olidi,řekne mamika lulu to znamena čurat do teseti vteřin tak jedem dom s počurankem,i tak se to nema srovnavat raz to přijde neni s čim divočit,ještě ma dvě sestry ty byli v noci bez plin do dvou roku udajně jsou kluci lenivějši něco na tom bude začne to plinami a zustava jim to duchodu :)

In reply to by katjusa

myslím,že je to spíš dítě od dítěte,náš první se odplenkoval na 19ti měsících přes den a v noci od dvou let... naopak mám kolem sebe několik holčiček,kterým to taky trvalo déle než dva roky... spíš je to o dítěti než o pohlaví ;)

Můj starší syn byl bez plen na 2rokách ve dne a na 2apůl na noc.Ted mladší syn čerstvě 3roky,a plíny má pořád,zkoušely jsme vše možné,ale bohužel nic.Ale už vidím pokroky a snažíme se chodit na záchod ne vždy to ale vyjde.Ještě ho ten pindík moc neposlouchá.Na velkou chodí občas na nočník.Doufám,že brzy se těch plen zbavíme,od září má jít do školky.

In reply to by kyra777

Mladý bude na konci srpna tři...Řekla bych,chlapi mají čas,ale bývá to i u holek...jedna dala kluka do školky,přitom velkou potřebu dělal do plíny.Měli štěstí,vždycky mu to vyšlo až na doma a během tří měsíců už to dal

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že bych měla jít teoreticky od září do práce.Ani školku jsem ještě nehledala,jsme čerstvě přestěhovaní.
V létě taky lítal jen tak,ale nebylo to nic platný.Bez plíny jsem ho ještě nezkusila.Úplně prdí.Zastaví se a řekne-čurám,teda říkal,teď už mu ten ranec mezi nohama nevadí.Je jak počasí.
Na druhou stranu mu všechno dýl trvalo.Chození,mluvení...

naší malé budou 2 roky a taky nechce čůrat. když jdu třeba na záchod já tak říká máma dělá čííí takže ví o co se jedná. panenky posazuje na nočník a říká jim číii ale ona se nevyčůrá. zkoušela jsem jí nechat jenom v teplákách ale nevadí jí to že je mokrá mohla by v tom lítat celý den ani ten bobek by jí tam nevadil. ted jsem se zrovna bavila s maminkou na hřišti co měla tříletého kluka. ten prej měl pleny ještě ve 2 a půl letech taky odmítal a pak si ze dne na den začal říkat že se mu chce čůrat a rovnou neměl plenu ani na noc.. takže mi uklidnovala at to vubec neřeším že to příjde samo.. tak doufám :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no právě hlavně moje máme říká jaké jsme ostudy. já byla bez plen ve 25 měsících. už tam ani nejezdím protože první otázka je co nočník a hned ho vytáhne a malou tam nutí

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Náš Ondra měl loni v červnu 2 a půl, v září měl jít do školky. Taky jsem se ho snažila odplínkovat od jara a pořád nic. Už když jsme si říkali, že školka neklapne ( naštěstí máme hlídací babičku) tak najednou jako mávnutím proutkem byl bez plen i na noc. S dcerou jsem se natrápila, věčně vytírala, takže se synem jsem to nehrotila a šlo to rychle. Takže vydržte. Jo a poznatek od dcery, napřed říkala čůrám, to už čůrala a nestihlo se to. Za pár dní volala čurat a měli jsme vyhráno. Tak třeba to tak budete mít taky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka