Snazeni

16.12.2014

Ahoj holky mám takový trapný dotaz..myslíte si že když se budeme přes plodné dny každý den :sex: i vícekrát dle chuti že to nemůže vyjít? a nebo na tom nezáleží? Jsem opravdu bezradná..HA neberu již dlouho a cyklus mi chodí jak chce a do plodných dnů moc nemáme šanci se trefit..až teď by to mohlo vyjít . Děkuji moc za každou radu ;)

už ti píšu sem,tam dole se to nedá číst :s: jinak já otěhotněla ze sexu 4 dny před ovulkou,takže možné je vše :) Nicméně,pokuď máte problém se do ovulky vůbec trefit,ta je jasné,že to otěhotnění bude trvat déle... vůbec bych takováto invazivní vyšetření nepodstupovala-mimochodem,jestli máš tolik vajíček po tom clostíku,tak bych taky uvažopvala,zda to má vůbec smysl (kontroloval třeba jestli probíhá ovulka bez clostíku :? ),proč zbytečně riskovat vícečetné těhotenství :( teda jestli samozřejmě nemáš PCO nebo něco podobného...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no vidíš a když to víš,že jste se netrefili,tak to vlastně ani nemůžeš počítat jako snažení :s: prostě bych vyškrtla ty měsíce,kdy jste se nemohli trefit a nech jen ty,ve kterých jste se trefit mohli ;) a uvidíšjak na tom jste... nemožnost otěhotnět se normálně řeší až po roce snažení,to máte ještě moře času ;)

Ahojki, já jsem kdysi slyšela, že první spermie si brání své území tedy dělohu a tudíž pokud se tam objeví další ničí se jako konkurenti.. i když nevím zda je to i tak pokud jsou od stejného partnera.. a při časté partnerovi ejakulaci nejsou spermie tak vyzrále aby tě byly schopny oplodnit.. No já bych to zkoušela tak po min. 3 dnech. Ale tohle je jen můj názor.. Jak psaly holky zkus zajít na gyndu ať tě pořádně vyšetří a jinak na to moc nemysli i psychika hodně ovlivňuje početí.. A držím palečky ať se brzo dočkáte :)

může a nemusí... to nikdo samozřejmě neví... pokuď to ovšem nevyjde teď,určitě bych se snažila něco udělat s tím cyklem,jestli je hodně nepravidelný,tak v tom může být problém.Každopádně držím palce ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ms si vzdy zapisuji a ktery den cyklu mam jit na to zkouknuti zhruba? HA neberu jiz skoro dva roky tak uz by mel byt cyklus dobry..

In reply to by lucininenka

Ahoj holky .dnes jsem byla na gynde na krev a zitra budou vysledky tak uvidime..zkousime od zari od te doby uz nekojim..mam ale pres pul roku noveho partnera tak nevim ci je to i tim..pokud do brezna nic tak mame planovany spermiogram akorat trefit se do plodnych dnu je tezke :( :r: :?

In reply to by Jajulinkaa

ne vůbec ne,já měla cyklus celkem pravidelný (+- 2 dny),takže jsem to až tak neřešila,ale to víš,že mi to šrotovalo taky :s: nakonec jsem si koupila ovulační test,v den pozitivního testu jsme na to vlítli,já pomohla prstíkovou metodou a bylo to tam :///: nakonec jsem usoudila,že metoda asi pomohla,protože mám zakloněnou dělohu a tak jsem je tam asi natlačila prostě :///: každopádně druhé nám vyšlo i bez toho všeho,měsíc před oficiálním se snažením a ze sexu čtyři dny před ovulací,takže vlastně nevím ani,čím to bylo :s: :s:

In reply to by Jajulinkaa

no vidíš,tak to je dobře,že jsi v pořádku ;) ono ani sex v době ovulace ti prostě nezaručí,že budeš těhotná,říká se,že k oplodnění dojde v cca 20% případů,i když je sex v době ovulace.Prostě jen samotná ovulace nestačí ;) Takže se snažte dál,mějte sex,jak je vám to příjemné,snažte se trefit do ovulky a ono to časem vyjde :one: kdyby to nešlo do toho roku od počátku snažení,tak pak bych to začala řešit ;) ale jinak buď fakt v klidu,ono se to podaří ;)

In reply to by lucininenka

Vidíš to jsi mě potěšila tedy :r: já se teda cpu clostíkem a tajně doufám že to třeba konečně vyjde :) uvidíme co bude na UZ 29. ale to tady zase partner nebude :00: tak jsem sama zvědavá co bude dál ,doktor říkal,že když to nepůjde zkontroluje mi vejcovody :O holt mi asi zatím není přáno :? ale děkuji za podporu ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nevím proc mi ho psal asi si neni jisty jestli ovuluji a to nevim ani Ja,nechce se mi kazdy den curat na ovu testy. Nehrotim to uzivame si vicekrat a bud to vyjde nebo budeme pokracovat,ale to:sex: nas bavi na tom nejvíc :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja myslim ze nebude vubec uspesne a kdyz bude tak budu stastna jak blecha i kdyby to byly dvojcatka :) . Ja na zadne vysetreni nepujdu dokud neudela priteli spermiogram navrhnu mu to az za nim pujdu jak to dostanu. S pritelem sme se domluvili ze to tak bude lepsi at vime na cem jsme a kdyz bude zdravy klidne na tu laparoskopii pujdu :O . A sance ze by se vcera trefil je mala. Plodne dny mam az do 4 ale to se neuvidime takze smula :? :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka