Cvičení s Jillian

11.05.2014

Ahojky :a: , cvičí nebo cvičila jste některá s Jillian Michaels - 30 day shred? Zajímalo by mě, po jaké době byly vidět změny.. :? :) jaký jste dodržovaly jídelníček - držely jste dietu nebo jste se neomezovaly? Děkuji za každý komentář... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jahuuuuu, holky, musím se pochlubit.. :///: dnes 8. den s Jillian, 3. den s Hankou Kynychovou (břišní pekáč-zdá se mi totiž, že to 30 DS je hlavně na ruce, zadek a stehna), lehčí dieta - nebo spíš možná velké omezení sladkostí a zybtečností :s: , kilo nahoře, ale : por prsy -4 cm, pas -5 cm, špek pod pupkem -1 cm, zadek -2 cm... :) tak mě to jaksi chytlo, motivuju sama sebe. :) :) je to super pocit, na pohled to moc poznat není, ale sleduju to na džínách, paráda. :s: jenom mě teda dnes jaksi bolí celá Jana, snad to zítra přejde... takže holky, co jste ještě nazačaly, vřele doporučuju, já - zapřísáhlý lenoch a nesportovec, začínám být na cvíču pomalu závislá. A pozor - dnes jsem úúúplně 100% odolala všemu sladkému, to se mi snad ještě nestalo. :s: :a: :a: :a:

ja ji cvicila 4 mesice a muzu rict, ze super :one:
pas -8 cm, stehne - 10 cm a boky -4 cm.. pak jsem prestala, protoze cekame dalsi mimi na podzim :€O:

In reply to by Janiččččka

cca po 1,5 mes. Ja k tomu jeste pridala i kickbox od ni na 20 mnt... v poledne 30 mnt shred a vecer kickbox. jo a jeste - 10 kg slo dolu za 4 mesice :k:
POrad si vahu drzim, tedka jsem 17 tt a mam nahore pouze 1,5 kg,ale mam doma uz dve deti- klukov, kteri me udrzuji v slusenem pohybe, i kdyz necvicim

cvičila jsem asi 15 dní a na pul roku jsem si odrovnala patu,mám ostruhy,myslela jsem že budu muset pod kudlu,nicméně výsledky byli slušný,ale zdraví je přednější

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

...hlavně na zhubnutí (čistě zhubnutí) stačí většinou úprava jídelníčku :)
I když teda myslím, že na Jillian a podobných "hopsacích" cvičeních není - za předpokladu, že se provádí správně a že je provádí člověk úměrně svému zdravotnímu stavu - nic špatnýho. Přeci jen samotným posilováním se příliš nezhubne, mám na mysli cviky jako kliky, dřepy, posilování rukou, zad, břicha.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no a to zase klidně :///: teda ne bůčkem,ale to sladké :00: a pravidelně cvičím a vždy jsem cvičila :s: :s: nemyslím si,že se to vylučuje,znám hooodně takových :s:

Já to samé-bylo to na mě moc-následující týden po cvičení jsem nemohla skoro chodit :s: Jestli můžu doporučit,tak já momentálně cvičím podle Tiffany Rothe ;)

In reply to by baruska92

Jejda, já cvičím teprve týden, ale bolesti už skoro pominuly...ségra právě před měsíce skončila a začala Ripped, ten ji nebavil, tak cvičí znovu 30 day shred a k tomu něco od Hanky Kynychové na břicho a prý paráda, že to jde dolů samo. Tak taky plánuju, že to pak přidám, ale na to je zatím čas, ta půlhodinka je tak akorát. :s: jinak mě cvičení baví, už ani tak nefuním a odcvičím to celkem s přehledem, zato první 4 dny jsem to šulila, nemohla jsem a všechno bolelo... :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka