když zítra ráno budou kamarádce vyvolávat porod, kdy asi může porodit?

09.02.2014

blbej dotaz, jen mě zajímá jak dlouho to po vyvolání trvá ? díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak jsem zvědavá,hlavně, aby byli obě v pořádku. Já měla dva porody, ale nevyvolávali - tak jsem nevěděla.Je pravda, že můj druhý porod byl daleko horší, než ten první!!!s tím jsem jaksi nepočítala, prý druhý porod je lepší ...no to jo. Navíc při obouch porodech křížové bolesti. :r:
Tak díky Vám. :a:

Ahoj,jak píší ostatní maminky je to hodně individuální.Když to hodně zkrátím mě zaváděli tabletu ráno a večer a po 50.hodinách mi dělali akutní císař...tak že já můžu jen držet palce

Ahoj, mě vyvolávali porod v říjnu. Byla jsem druhorodička. Malý měl taky špatné ozvy. Ale to vyvolání jsem si vyřvala (chlap mě dovezl do nemocnice ve čtvrtek, nic se mnou nedělali a v pondělí mě chtěli pustit a já měla blbý pocit a strach z těch ozvů. Tam je měl dobré, pak zase zůžené...). Tak primář uvažoval, že mi ve středu udělají zátěžák a ve čtvrtek vyvolání. A já že ne, že rodím podruhé a že chci ve středu a hotovo. Tak že jo.
Měla jsem nástup na ozvy v 6hod, zase byly zůžené. Pak mi primář zavedl půl tablety a šla jsem na pokoj. Nic se nedělo. Chodili mě kontrolovat a nic. Tak mi udělali klystýr. A nic. A že mi za hodinu škubnou vodu. Tak jsem šla do sprchy, dala fakt horkou sprchu, a skákala tam na balonu. No ven jsem z ní lezla už shrbená, lehla jsem a vím, že zrovna končila v telce Ordinace v růžové zahradě :-D. Lehla jsem, že si zdřímnu, a tak za půl hodiny lup - praskla mi voda. Tak jsem zazvonila na sestru a mazalo se na sál (první porod jsem měla rychlý). No a jako porod mazec, ale v 11:52 byl malý na světě :h: . Pokud můžu srovnat, tak vyvolaný je o něco horší. Neotevírala jsem se, malý byl blbě otočený, takže mi museli píchnout analgetika a ještě něco na podporu otevírání (píchali mi to na 4x. 2x netrefili, po třetí mi rupla žíla a měla jsem mega modřinu a po čtvrté se zadařilo) a na por křesle jsem málem cvičila gymnastiku aby se malý otočil . No ale jsem ráda, že mi to vyvolali, protože malý měl pupeční šňůru kolem krčku, měl modré končetiny a ve zprávě jsem se dočetla, že jsem měla zkalenou plodovou vodu.
Takže: Tableta v 7hod, pak nic, sem tam malá křeč, voda mi rupla cca v 10:40 a porodila jsem v 11:52.
Držím pěsti, ať vše dobře dopadne!

In reply to by Marcelii

no vidím, že sis taky užila, ještě že sis o to řekla. Nechápu, že nepoznali ten pupečník...a vůbec, člověk co si u těch doktorů neřekne...tak hlavně, že to dobře dopadlo!
Jinak kamarádka dostala jen čtvrtku prášku a kontrakce,ale zas jsou slabé...tak jsem zvědavá.

vyvolávali mi porod kvůli pupeční šňůře kolem krku a tím klesajícím ozvám, první den oxytocinový zátěžový test, druhý den jedna tableta, třetí den ráno tableta odpoledne tableta a čtvrtý den ráno tableta a porod ve 14.05:-) záleží jak je tělo připravené, když se mu nechce může to ještě trvat, pokud už připravené bude, může být mimi venku za pár hodin;-)držím palečky;-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak, tak.. Někdo porodí za tři hodiny, někdo za tři dny. To nejde napsat. Osobní zkušenost nemám. S malou jsem se tomu vyhnula o pár hodin a teď mám ještě deset dní do termínu, tak snad taky nebude potřeba.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka