co podnikáte s rodinou v takovém počasí?

07.12.2013

Přemýšlím kam vzít děti aby se nenudily. Máte nějaké tipy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj my jsme dneska postavili asi 3 sněhuláky .) mám syna 5 let a dceru 2 roky, byli jsme venku dneska 3x a celkem asi na 3,5 hodiny, ale spí jak zabití :-)
Snažím se chodit za každého počasí, aby je pak hned něco neskolilo :a:

My tedy normálně vyrážíme ven za každého počasí, ale jedno dítko je teď po nemoci a s děsným kašlem, takže při jeho ukecanosti jsme do vichru nešli :00: Ale tím, že přes týden jsou ve školce každý v jiné třídě, tak si doma o víkendu chvíli i vyhrajou, pak je docela časově náročný společný úklid :s: , pomáhají při vaření, věšení prádla, luxovali hřbety knih v rámci předvánočního úklidu a odpo jsme spáchali tři druhy cukroví (zatím jen formičkové), dalších pět těst čeká v lednici na zítra. A to ještě nemáme vyrobeno spoustu dekorací, my bychom spíš ten advent potřebovali nafukovací :s:

pokud máte ted sníh,tak boby,sáňky nebo třeba dceru baví se i jen tak brouzdat sněhem a dělat do něj různé stopy,jinak klasické vycházky no a doma se ted před Vánoci dá vyrábět spousta obrázků se zimní tématikou,vyrábět různou Vánoční dekoraci,péct cukroví,pohádky...

Ahoj, my tu máme sníh a hlavně bydlíme v baráku se zahradou. Takže dopo poklidíme sníh venku, nasypeme do krmítka, odpo vezmeme psa a sáně a jdeme na procházku. :a:

Nevím jak teď u vás je, ale tady sníh, vítr už nefouká a dcerunky šly bobovat s tatínkem :)! Strašně se těšily.

Mimčo je nachlazené, takže závidím všem, kdo můžou vůbec ven. Já sedím doma, střídavě kojím, uspávám, nosím a houpu a druhou rukou ovládám pc, nebo přikládám do kamen....starší je taky nachcípanej, ale momentálně u babičky. až za chvíli dorazí, už si ani nesednu. A k tomu budu koukat na pohádky. Nějak mi nejde ty marody od sebe oddělit...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka