Příkrmy.-vaření v parním hrnci

01.10.2013

Budu během 14-ti dnů začínat s příkrmy,přemýšlím o koupi parního hrnce Philip avent nebo BABYCOOK BEABA. Máte někdo zkušenost? Na tom aventu se mi líbí, že není moc velký a můžu ho nechávat na lince, tan Babycook jestli jsem dobře pochopila má výhodu, že se v něm dá vařit i rýže. Budu moc vděčná, za jakékoliv poznatky. Nebo pokud někdo máte a už nepotřebujte, tak ráda koupím.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, máme Avent a je perfektní. Přesně jak píšeš, je malý a mám ho nonstop venku na lince a snadno se myje. Dělám v něm každý den od začátků příkrmů pěkně čerstvé jídlo a nemusím stát u plotny a kontrolovat, co se v hrnci děje a podobně. Že v něm neuděláš rýži, to je fakt ale i přes tuto skutečnost si ho nemůžu vynachválit. Rozhodně doporučuju. Připravuji v něm i ovoce.

In reply to by Petyna

Ovoce se normálka nakrájí na kousky a stačí mu cca 5 minut ale kolikrát to nechám plných 20 minut, jako například jablka nebo hrušky. Pak je buď rovnou rozmixuju nebo nechám na kousky k jídlu. Jinak k tomu Aventu je knížka s recepty.

Popravdě mě to přijde jako zbytečnost každý kdo ho koupil v mém okolí se ho zbavuje a nebo leží téměř nepoužitý někde v komoře.

In reply to by Iw

Protože v tom lidi neumí vařit:) My sme koupili sušičkuna ovoce apod..dva roky ležela ladem..ale letos jede na plný výkon, sušíme jako o život a jsou z toho fakt dobrůtky:) Myslím že s tím hrncem je to o zvyku každého..a pro dětičky je to jídlo rozhodně zdravější, chutné i s minimem soli:)

Iw...esi se ho někdo zbavuje, dej vědět, taky o něm už dlouho uvažuju:)

In reply to by Zrzulina

Zeptám se ti kámošky ta ho má vážně jako novej,chápu že je to zdravější ale mě malej doma vařeny nechtěl a to jsem měla půjčenej i ten parní hrnec takže od půl roka do roka byl živej na skleničkách docela záhul pro peněženku :00:

In reply to by Iw

Tak moje děti měly vždycky spíš radši domácí, mě to teda taky přijde dobřejší než skleničky a hlavně se mi nechce dávat tolik peněz za ty skleničky. Ten hrnec když koupím z druhé ruky, tak ho pak zase prodám, takže investice minimální.Jak jsem psala v úvodním příspěvku, ráda ho koupím, takže jestli známí mají a nepoužívají, tak ať dají vědět.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka