Mates - 16 měsíců

21.03.2013

Dnes jsme Matesa ostříhali....miminko už doma definitivně nemám...... :r:

Ahoj holky,
tak opět po měsíci vás s Matýskem zdravíme :a:
Domácím měřením jsem mu naměřila 85cm, ale váhu nevíme, ta moje váží plus mínus dvě kila ;)
Jinak už jsme museli dvakrát odložit Priorix,jelikož poprvé byl Mates nemocný a podruhé měl tři dny vysoké horečky a asi to byly zuby...jelikož pak jako když utne a vylezly dvojky dole a čtverka nahoře...za chvíli z něj bude asi pořádný zubatec.
Momentálně má opět rýmu (to počasí nás umoří, já už mám měsíc v kuse kašel)...snad už to jaro konečně přijde!
A jak se daří dalším listopaďátkům?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

chvíli mi trvalo, než mi došlo,co je podoma :-) (nějaká sodoma gomora mi nakočilo první)......no, podoba už tam teda fakt není....kluci se nám vyvinuli každej jiným směrem, ale ty veliký očiska jim zůstaly :a:

Ahojky, tak mi od zubů máme asi na delší dobu klid, protože Jinďa už asi 2 měsíce má 16 zubů. Takže nás už čekají jen poslední stoličky :) O počasí mi ani nemluv, už ať je krásně teploučko a sluníčko, ty nemoci nás taky ničíí :( Tak slunci zdarrrrr :€s€:

In reply to by Jablotro

No jo, rostly mu i 3 zuby zároveň. Do toho byl píchat uši, stálo to za to :-) Nejhorší byly asi opravdu špičáky, to měl i teplotu. To, že byl věčně pokaděnej, už ani neřeším :-) Tak do pátku to snad už bude dobrý ;-) Tak se pěkně kurýruj a Máťa snad nic nechytne!

In reply to by Jablotro

cože? 16 zubů? týýý jo, jsem ani nevěděla,že to jde i takhle rychle :///: tak to se Mates může jít zahrabat se svými asi 9ti zuby.....
Konečně jsem se dovolala doktorce a jedu si pro antibiotika, ještěže máme doma tatínka,ale do pátku se musím dát dohromady.

No hurá další komentářík po sto letech. :\x: :\x: :\x:
To je Mates kus chlapáka teda.My máme něco kolem 81 a 12 kilo. :pig: Terezka má 15 a budou jí 4roky. :00: Kdybys viděla to Matesovo panděro!!!! :00: :00: :00:
My zatím.ťuky ťuk bez nemocí.Ale o víkendu upadl nevím jak(stalo se to v pokojíku a prkousl si ret,nebo natrhl tu uzdičku,nevím,ale krve z něho lilo šíleně.A jak šahal do pusy a potom na zdi a na dveře,tak máme krev úplně v šude. :€{€: Bylo to fakt ošklivý,ret mu okamžitě šíleně natekl.Ale večer už splaskával.
Počasí mně taky umoří.Už mně to táááák nebaví.Jeden den pěkně a tejden zima.Včera bylo fakt hezky a dnes tady opět fouká a zima šílená. :€z€:
Tak se mějte krásně. :a:
Jo a mimochodem už jsme bez taťky dva měsíce,utíká to. ;) Prý do konce června by se měli vrátit.To už dám,ne? :) Co vy,už máte ta´tku doma? ;)

In reply to by Evik

Ahoooj, no můj Mates má asi taky 12kilo a pupajs obří :s: jinak je jak žížalka,ale s obřím pupkem. No a co se týče toho rtu...to se Matesovi taky stalo,když si začínal stoupat (jsem to tady kdysi psala)...zavěsil se na stůl a upadl a krve všude spousta...jen díky tomu,že ještě neuměl chodit,tak jsem měla jen krev na tričku.
My jsme byli bez taťky 2.5měsíce e teď ho máme od soboty doma (na skoro 14dní)...akorát,že se snažíme dohnat,co se dá...kolem baráku, různý papíry a daně,tak se ani moc nevidíme....ale už jsme včera konečně stihli večeři na oslavu výročí,tak hurá konenčně něco...a v neděli máme v plánu kino...snad bude Mates zdravej,ať můžeme jet.
Ty už to vydržíš...půlku už máš za sebou ;) drž se

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, tak to jste menší,ale to holčičiky bývají :one:
Mates už má vlastně těch zubů 9...fakt zubatec...jen mne děsí ty horečky,jestli budou při každém zubu :00:
Tak vydržte zdraví, jaro už je za dveřmi...snad

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka