Umělé oplodnění...

27.02.2013

Zdravím všechny.
S manželem nás čeká buď IVF, nebo ICSI... Manžel má už spermiogram za sebou, a teď v pátek jdeme na krev + já na ultrazvuk... Chtěla jsem se zeptat, přibližně za jak dlouho od první návštěvy by jsme mohli :€O: ... :) Vím, že u každé je to jiné, ale zajímalo by mě, jak dlouho to trvá... :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, nevím jak dlouho se snažíte. My už 25 měsíc, nikde nic nenašel můj gynekolog a nic :r: Včera sem byla v gennetu v Praze a jsme objednaný s přítelem na 25.3. udělají všechny vyšetření a pak se uvidí. Takže si můžeme předávat informace navzájem :a: Přeju ať se brzy zadaří :€O:

Ahoj poprve jsme sli do caru myslim v lednu, probehl spermiogram, odbery krve, za mesic jsem si pichala hormony a 1.brezna jsem si kracela na IUI....mela jsem stesti, protoze se zadarilo a mam k 6.letemu synkovi i 2.letou holcicku, kterou mame jen diky lekarum z caru.....hodne stesti!

Já šla poprvé do CARu na začátku prosince, a v lednu jsem byla těhu, zjistila jsem to v únoru, a bylo to přirozeně! :O :00: :h:

Se vtěrknu-zajímá vše kolem IVF, eventuálně nějaká dobrá klinika v Olomouckém kraji 8) U nás to není ještě jisté, ale dost pravděpodobné, že to tak dopadne, tak sbírám informace. Děkujiii

My jsme šli do IVF centra v březnu, a hned druhý měsíc jsem byla těhu. Měli jsme jít na IUI, na to jsme nakonec nešli, protože byl manžel nemocný, nicméně jsem brala ty jejich hormony, které se před IUI beŕou a otěhotněli jsme bez pomoci doma :-) Teď máme dvouměsíční holčičku :-) Držím palce, ať se brzy zadaří :-)

Ahoj,
hned asi na uvod nechtěla si napsat IVF nebo IUI?Ono totiž ICSI je metoda používaná u IVF.
JInak my sme do CARu šli někdy v listopadu a v srpnu sem šla na IVF :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka