Mimi-plavání

11.02.2013

Ahoj holky.. Prosím Vás, jak to chodí s dětma v bazénu?? Od kolika měsíců můžu s mimčem do bazénu? Slyšela jsem že až od roka, ale zas jsem viděla holky i s malýma mimčama-cca půl roku, tak nevim :( Přemejšlim, jak se vydovádět s mojí 10měsíční prdelkou :) Budu ráda za jakoukoli zkušenost.. :) A i třeba jestli nevíte jak to chodí na Kladně v bazénech..;) Bydlim nově poblíž kladna,tak jestli tam je jen Aquapark,co znám nebo i nějakej normální bazén, jak je to uspůsobený dětem (teplota vody) atd.. budu ráda za jakejkoli tip :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Po koupání je tam vyhřátá místnost,možná až moc :s: kde můžeš dítko nakrmit,nebo si s nim jen pohrát,aby hned nešlo do zimy :s:

Ahojky Luci,tak já jezdim s malou na Kladno na lekce plavání :s: Malé je 6 měsíců a chodim s ní asi měsíc :s: jinak je to tam od 3 měsíců,jsou to takové malé bazénky,vyhřáté na 37 stupňů a s každou lekcí se postupně ochlazuje,jsou tam vždycky 4 maminky a miminka a já jsem zatim naprosto spokojená :s: Malé se tam moc líbí :) jinak do velkého bazénu se tam chodí až od 2 let :)

In reply to by Danickaa

Jéé,tak to je super :) A měla bys bližší info?Stránky bazénu, popřípadě, kde to je, kolik stojí kolik lekcí atd.?A jde to jen tak si jít zaplavat, nebo musíš chodit na ty lekce? My takhle chodili v Rakovníku, než jsme se přestěhovali do Libušína, ty bydlíš přímo na Kladně? V Rakovníku jsme platili za 10 půlhod. lekcí 2 200, což je teda dost :( Ale měli tam sobotní plavání, že jsi za 90 Kč mohla jít plavat do toho právě jak píšeš vyhřátýho bazénu, maj tam přebalováky, hernu, kde můžeš nakrmit atd. bylo by super, kdyby na kladně bylo něco podobnýho..

In reply to by Lucinka Sisinka

Luci,tak jestli se tam dá chodit mimo lekce nevim,ale můžeš jim napsat nebo zavolat a zeptat se :s: Není o moc lepší,jeden kurz stojí 2 480 a skládá se z 8 půlhodinových lekcí,jak je to potom dál,to nevim.Ale mě to za ty peníze stojí a dokud to půjde budem chodit :///: tady je odkaz na jejich stránky :s: http://www.babyclubelma.iol.cz/kurzy_deti.html Jinak mi jezdíme z Libčic nad Vltavou,ale máme to kousek :s:

Ahoj, já myslim že už jsem ti psala vy bydlíte v tom Libušíně ne?
Mi teda jezdíme raději do Slanýho chodí tam méně lidí a byla jsem tam s malou už v cca 10měs. jinak se synem jsem chodila do bazénu asi od půl roka ale to jsme byli ve Františkových lázních, ale slaný je super

Tak já jsem mluvila s plicařkou- malý má opakované bronchitidy a dostala jsem překvapivou přednášku. Děti by neměli do chlorovaného bazénu do dvou let. V Americe totiž dělali průzkum, jelikož se jim rapidně zvýšil počet dětí s astmatem. Zjistili přímou souvislost mezi plaváním dětí v bazénu a astmatem. Nad hladinou se totiž tvoří tetra-chlor...(nějaká sloučenina, jejíž název neznám celý - kombinace močoviny, chloru...), navíc je problém ještě potápění dětí pod vodu. U nás se o tom nemluví, jelikož je to kontraproduktivní - přestalo by se na tom rýžovat...

In reply to by DenyPu

no nevím,co jsem slyšela,tak se to týká zejména závodních plavců,kteří v bazénu tráví většinu času.Pochybuju,že zdravému dítěti uškodí pobyt v bazénu půl hodiny týdně-tím myslím ty v kurzech,v tomhle případě by to byl asi pobyt vůbec první.V čem je problém při potápění?

no záleží na bazénu,ale většinou chtějí opravdu od roka.Je to kvůli hygieně,abys je nemohla žalovat-mladší děti si tam bereš na své riziko... Jinak na kojenecké plavání jsem s malým chodila od necelých šesti měsíců.normál do bazénu od toho roka zhruba :) Kladno neporadím :)

Tady v Praze jsem se zatim setkala s jediným bazenem (Barrandov), kde nechteji pouštet deti do jendoho roka, že není pro ne chlorovana voda vhodna.

Ahoj, nám teď bude 10 měsíců. My chodíme na kurz plavání - první kurz jsme měli již na podzim - vzali nás snad od 5,5 měsíce - bere se od 6 měsíců. Teď chodíme na jarní kurz a ten už je mnohem lepší neb už tam děláme mnohem více věcí a pak taky zůstáváme s dětmi v herně. V klasickém velkém bazénu jsem ještě s prckem nebyla - neumím říct jak to tam chodí

Ahoj! Tak u nás v Plzni je kurz plavání od ukončeného 6.měsíce a jinak bez kurzu je psáno od roka, ale vím, že tam chodily i holky s mladšíma dětma, cca od těch 10ti měsíců...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka