VELKÉ BOLESTI BŘICHA - 11 HODIN NEMOČIL

25.01.2013

Holky jdu tady s dotazem od kamarádky, má syna (cca 10 let) kopíruju její večerní zprávu : Teda holky to byl zas den volali me nasi at jedu domu ze david rve ze mu je blbe tak prijedu. Ze ho teda odvezeme na pohotovost to se nedalo byl uplne nepricetnej ze ho boli bricho tak prijela teda rychla poprve jsem zazila super doktory odvezli nas do nemocnice a zachvili jako kdyby mu nic nebylo ja si propadala jak blbec.

No ale teď psala, že už zase šíleně řve a že od 11ti hod nečůral, byli v té nemocnici, tam je poslali domů mě se to kurňa nezdá, hledám na netu ale nic nemůžu najít..a ještě jedna věc..PŘED PÁR DNY SE PROPADL DO ĚNJAKÉ VODY - PSALA ŽE DO BAZENU A PŘIŠEL ÚPLNĚ ZMRZLÝ, OBLEČENÍ UŽ NA NĚM BYLO TVRDÉ... tak jeslti to nemá spojitost..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky dík, jak jsem psala níže ještě se neozvala, co je..tel číslo na ní nemám, píšem si na fb, je to jedna maminka z červíčků 2010...díky všem !

s tim co pises bude mit asi zanet ledvin-prinejmensim mocaku ale spis ty ledviny.....ze zacatku nemusi byt s horeckou....pokud jeste nejela tak ji to doporuc a at se nenecha odbyt a trva na vysetreni- minimalne crp-to je odber z prstiku a nebo moc
a dej vedet

tak doufám, že to dopadlo dobře a kluk je v pořádku... co se týká nemočení, zkušenost mám teď z Vánoc, jinou a ta dopadla nejhůř, jak mohla.

In reply to by nikolap

Ne, to ne. Byl to jiný případ,těch příčin, proč člověk nečůrá, já spousta...

U nás to byla těžká sepse, v pátek jsem ho chtěli zavést na pohotovost s "chřipkou", pořád byl v rámci možností OK, v sobotu ještě taťka fungoval, v neděli už jen polehával, nejedl, jen pořád chtěl pít, přestal čůrat, byl opuchlý, v pondělí na Štědrý den rychlá, za pět dní umřel... byla tam potom i rezistence na antibiotika, navíc diabetik, věk. Nemohly jsme ho my ženské dostat do nemocnice dřív, měl syndrom bílých plášťů.

Nechápu jak je mohli doktoři poslat domů... prostě nechápu. Snad je to OK...

Zkusit jinou nemocnici nebo aspoň lékaře na telefonu. Nejspíš to s tím vymácháním ve vodě bude mít souvislost, může to být nebezpečné, teploty jsou nízké a voda ledová. Buď má poškozené ledviny nebo močové cesty. Ať mu udělají ultrazvuk břicha, měli by na něco přijít. A jestli má plný močák, můžou ho aspoň vycévkovat, ať ho to břicho tolik nebolí. A rovnou moč otestovat.
Ať kluka naloží a jede do nemocnice, ideálně do jiné, než ve které byli včera, řekne jim o tom máchání a trvá na pořádném vyšetření.

In reply to by nikolap

na bolesti břicha se nikdy nesmí brát analgetika,to ti doktoři neví????Teda pokuď to není při MS samozřejmě.Ale jinak NE,protože se tím může překrýt důležitý příznak!!Jestli 11 hodin nečůral je to nebezpečné,může mít třeba zánět ledvin z toho prochladnutí!Takže bych ho okamžitě sbalila a jela do nemicnice a tam trvala na tom,že ho pořádně vyšetří-chirurg,sono,odběry krve i moče!!Doufám,že to bude v pořádku :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

anurii- Snda mi googl nic nenašel.nemáš tam překlep? Jo ještě jí napíšu..dík

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka