Poradna 25.9.2012

26.09.2012

Další poradna za námi :///:
Mám + 9 kilo, Pucík v pořádku - je vidět že mé děti jsou hodně podobné už v tak ranném věku.. Jája byla dlouho na štorc = porod koncem pánevním, otočila se až ve 35 tt a teď? Pucík je na tom úplně stejně - hlavičku má vklíněnou přesně v mém pravém kyčli - bříško a obličej směrem k mým zádům.. Takže opět musím začít cvičit, aby se podařilo Pucíka otočit nebo bude císař - protože stejně jako u Jáji jsem přesvědčená o tom, že KP prostě rodit nebudu!!
Jinak mi občas tvrdne břicho - obzvláště při námaze - jednou za čas si vezmu magnézko, ale už se to pomalu podepisuje na mých zádech - strašně mě bolí :r: Nesmím si zapomínat brát i vápník, ten snad pomůže..
U doktorky to bylo tentokrát maso - přijela jsem tam v 9:45 a než jsem přišla na řadu bylo skoro 12... Fakt síla... Naštěstí malá zůstala s tatínkem doma, nevím co bych tam s ní dvě hodiny dělala.. Pak jsem vyrazila na nákup (o víkendu máme veeeeeeelkou oslavu našich narozenin) a ve 2 jsem se vrátila, úplně mrtvá, naložila jsem maso, trošku tu poklidila, posbírala a pověsila prádlo a v šest jsem měla hotovo :00: Ještě že je tak krásně a malá může pomáhat venku taťkovi :s:
Abych nezapoměla, od posledního zápisu v deníčku jsme toho zase spoustu stihli - nejenom jednu moc pěknou svatbu, týden u babičky a dědečka, ale i týden s tatínkem v Jeseníku, spoustu výletů a výšlapů.. No prostě se snažíme nezahálet - a prý jestli to tak půjde dál, tak sice bude Pucík větší jak Jája, ale snad ne o moc :one: (doufám že se pani doktorka neplete :€s€: )

Teda tak koukam jak jste take porad akcni :h: :h: :h: :h: tak hlavne at se prcik pekne otocia nezlobi at ,muzes rodit normalne drzim palecky :h: :h: :h:

Tak jsem hledala zápis v květinkách a ono prd:-), holka, tohle mi nedelej, psat si to v jiné kategorii, ja v tom pak neumim chodit :s: .

A prý...tvrde mi břicho při námaze...a pak lítá jak hadr na holi. No, baba jedna nepoučitelná :00: .

Stejně jsi borec a ty to víš! Všechno zvládáš s přehledem, nadhledem, klidem a prostě tu vaší druhou holčičku :s: pěkně otočíš, střihneš si tentokrát pohodovější porod a všechno bude ÚÚÚÚŽA :///:

In reply to by Kvetinka 2011

:///: tentokrát je to prosinec, vždyť víš :s:
No, náhodou už zas tak nelítám, od Jeseníku jsem nikde nebyla (a to už jsme doma 14 dní :s: )
To víš že otočím a když ne, tak si zkusím i toho císaře, alespoň budu mít srovnání co je lepší - moc se mi líbí tvoje přesvědčení o pohlaví našeho Pucíka :€s€: Už tě mám zapsanou v kategorii holčička :dance:
Květi, vždyť vlastně všechno úža je - mám krásnou a zdravou holčičku, zdravého Pucíka na cestě, skvělého i když občas neposlušného manžela - nic mi nechybí, prostě mám zrovna období, kdy jsem dokonale šťastná :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka