kvasinka u dětí

18.08.2012

ahoj holky prosím Vás moje malá 2,5 roku se zapařila v tříslech.udělaly se ji tam takové bílé puchýřky.dr.říkal ,že je to kvasinková infekce a dal nám imazol.moc se to nechceš hojit.a tak jsem hodně četla na netu o kvasince.je na to prý i nějaká dieta.nemáte někdo zkušenosti.?malá má spoustu jiných zdravotních problémů.a něco by mohlo být i z přemnožení kvasinky v těle.ale nevím jak na to.a zájímaly by mě zkušenosti.Hlavně jedna maminka tu je co se zabívá zdravou stravou.nevím jak se jmenuje.přece je spousta zdravotních problémů,ale lékaři řeší jen něco a důvod nemoci může být i jinde.

Kliknutím vložíte smajlíky:

větrat,vynechat sladké,neomývat mýdlem,jen vodou.Imaol by na to měl abrat.Může to být i námka toho,že má oslabený organismujs,hodně se objevujéí třeba po léčbě ATB a jak píšeš,má určitě kortikoidy na astma,tak ty top taky můžou způsobit...

ahoj. a jaký má ještě problémy? kvasinky krmí hlavně cukr, i hodně sladký ovoce - to je zdravý, ale když chceš zahubit kvasinky, tak na nějakej čas ne. Proti nim pomáhá třeba chlorela, kysaný zelí, probiotika s ochranou kapslí, korál (Coral Mine) jíst zdravě zeleninu, málo mouky..

In reply to by paní Kateřina Behege

ahojky Vás jsem hledala.no Evička je astmastička a má mírný atopický exém.sníženou funkci štítné žlázy.a velké sklony o obezitě.hodně nabírá.klidně kilo měsíčně ,kdybych ji neomezovala.má i nějakou zjištěnou genetickou vadu,která vede k obezitě,ale stejně kdybych našla způsob ,aby tolik nepřibírala.má neovladatelnou chut k jídlu.co s níé ona s ní i starší Natálka a Naty přibere za rok tak kilo.a to přeháním.a Evička má již dnes 19kg.a ráno 3 léky a na astma foukadlo.jsem z toho neštastná.pak kliknu na kvasinku a koukám kolik nemocí způsobuje.

nejsem znalec ale vim ze kvasinky se nejlip
mnozi kdyz jis hodne sladkeho..."dieta"je bez mouky a cukru
a je to kvasinka?neni to jen zaparenina?ta je nejlip nemazat nicim a vetrat a omyvat vodou,neutirat jen osusit

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka