otěhotnět zvláštním způsobem

14.07.2012

k

holky děkuji za komentáře...hlavně za ty, které to braly s nadsázkou s jakou byl tento dotaz napsán...myslím, že to z toho bylo poznat :///: :a:
Samozřejmě bych neudělal podfuk, kdyby manžel dítě nechtěl....on je skvělý táta a manžel...jen někdy potřebuje popostrčit nebo nějakou náhodu nehodu....on je typický chlap...tuhle jsem četla dobrou glosu od novináře, že žádný chlap dítě nehce, ale když je má a je to formát, miluje je...tak to je můj manžel :s:

In reply to by elu

Držím ti palce, ať se ti podaří manžela nějak přesvědčit. Určitě bych to neodkládala. My se snažíme přes dva roky a to i přes to že první dítě se povedlo hned po měsíci snažení... Nemusí to jít vždy hned, jak si někteří představují... Já si to taky myslela. Začali jsme se snažit když byly dceři 2 roky a teď už jí byly 4 a sourozenec v nedohlednu, těhotenství jakbysmet...

In reply to by lidus84

Jeeeee...tak to ti přeju ať to :€O: dopadne ....no mému manželovi je taky jasný, že dvě děti jsou lepší než jedno....ale momentálně si užíváme tý pohody, kdy je už dítě jakžtak samostatný, krásně spí a my máme večery pro sebe...chápu jeho, že mě taky chce pro sebe..ale chápu i svoje pocity, že nechci na nic čekat...za prve to opravdu nemusí jít tak hladce ( první těhu, byl muj prvni a jediny nechráněný styk )...a taky já taky nejsem miminkovský typ a chci to mít co nejdřív za sebou :-)a pak už si užívat rodinnýho života, dovolené atd.
Tak moc dík za komentář a ještě jednou držím palce at se to co nejdříve povede

In reply to by elu

Moc ti děkuji za přání. Já znám z okolí dvě holčiny, kterým to také vyšlo napoprvé (jedné tedy opravdu snad z jediného nechráněného styku) a obě se nyní snaží přes rok... Tohle kdyby mi někdo řekl dřív, snad bych se začala o druhé snažit hned po šestinedělí... :s: Moc mě to mrzí hlavně kvůli dceři, že se ten sourozenec nedaří a nedaří... No ale musím doufat, že se to ještě povede. Tak jak jsem psala, přeji ať se rozhodnete správně ;)

to asi není moc dobrý nápad, možná by stačilo vysvětlit že žena nemá tolik času mít dítě jako chlapi, ty můžou i po 60.a s roky mizí šance na bezproblémové těhotenství a také se snižuje šance na otěhotnění, to myslím pochopí každý,a jestli vůbec nechce nemá ani cenu něco takového zkoušet. mohlo by to dopadnout špatně

Ahoj,neměla jsem stejný nápad jak ty,ale určitě mě kolikrát napadlo jak to udělat,abych otěhu,když přítel nechce.Nakonec jsem,ale raději od toho ustoupila,protože jsem se bála toho,že by mě třeba opustil,nebo bych nedokázala žít s výčitkou,že jsem to udělala za jeho zády. :) Máme jedno dítko 19 měsíců a další (zatím) neplánujeme. :a:

Spíš ho zkus přefiknout na nějakým zvláštním místě,kde nebudete mít kondomy a jako vám to uletí :D Nebo ho trošku přiopít na kondomy zapomenout :sex:

Ahoj, myslím si že je to rozhodnutí obou rodičů, zkus s ním promluvit a uvidíš, rozhodně bych nedělala podfuky...aby jsi pak nebyla sama s dvěma dětma.. :€\€:

no prosím tě,to nemyslíš vážně??Každopádně ne-jednak je to naprosto amorální a jednak kondomy jsou napuštěné spermicidními látkami,takže spermie budou stejně nejspíš mrtvé,než je tam stihneš "vložit".A aby si se pak nedivila a nebyla jedna z těch,co tady pak píšou,jak je manžel pomalu nutí jít na potrat nebo neskáče radostí do stropu,že jsi těhotná.. tohle fat nepochopím,snad s dítětem musí souhlasit oba,ne??Připadá mi to děsně nefér :00:

...podobný případ...byla to moje kolegyně z práce,která byla ve stejné situaci,ale manžel už dítě nechtěl vubec a taky používali kondomy,tak se rozhodla je propíchat jehlou a ono se zadařilo :one: :€O:
Je fakt,že to chvilku vypadalo na rozvod,ale nakonec se smířil a malinkou vysněnou holčičku miloval jako nic na světe :h: :h:
Příběh měl po pár letech nakonec tragickou dohru,ale to sem nepatří,takže at se rozhodneš jak chceš,at vše dopadne podle tvých představ :a: :a:

a co kondom propíchnout :s: moje spolužačky,jak jsem zjistila až po letech na srazu si dělali prdel a v obchodě kde byli na praxi píchali špendlíkem kondomy a pak koukali kdo je kupuje :00: prý hodně vojáku,chudáci svobodné matky

:€s€: Nevím jestli se tam dávají nějaké zvláštní spermicidy i do vnitřku toho kondomu, ale podle mě by to šlo... Jen bys musela pospíchat, mršky na vzduchu hodně rychle chcípaj :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka