Olomoucké maminky kam chodíte s dětmi 2+

30.03.2012

Holky otázka je jasná. Stěhujeme se s mužem a naší malou dcerkou do Olomouce a chceme si trošku usnadnit vstup mezi maminky a děti :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Juu a kam se stehujete, jestli se muzu zeptat?
My chodime do parku taky moc radi a kdyz je hezky tak casto :-) Jinak se placame tak nejak po sidlisti a blizkych hristich...Do DC moc nechodime, je tam vetsinou narvano a to ja nemusim a navic vsude milion bacilu, zvlast v tomto obdobi.
Jinak je pry dobry detsky koutek v aquaparku a ted je celkem novy u vychodu z parku - smer Schweitzerova ulice - jmenuje se Mraveniste,ale je pry pro trochu vetsi deti, nevim, ja tam nebyla.
Nekdy chodime na Mosnerku, je tam cukrarna Meda s detskym koutkem, tam je to celkem fajn, kdyz tam teda zrovna neni nejaka detska oslava a neni tam milion deti, to je tam pak hoodne husto.
Tak at se vam v Olmu dobre bydli. :a:

In reply to by hr

A ještě se v tom Méďovi platí za ten koutek? To se mi na něm právě nelíbilo, že těch věcí pro děti zas až tolik nebylo, ale zpoplatněný to měli :( Já třeba bych si raději dala dražší kafe a byla v iluzi, že ten koutek je zadarmo :)

In reply to by femme.fatale

Ano plati :00:
Ze zacatku v tom poplatku byla i miska kukuricnych krupek,ale kdyz jsme tam byli naposledy - cca dva mesice zpet, tak uz jsme je nedostali :00: Nevim, zda uz je nedavaji nebo to byla nahoda - zrovna tam byla nejaka detska oslava, tak meli docela frmol.

Ahoj, my jsme sice z Prostějova, ale když jedu s dětma do Ol, chodíme do Kvítka - teda chodíme, byli jsme tam 2x, ale malá je unešená :)
Je to za Speou v Sokolské ;)

In reply to by Masticka

Park mám taky ráda, na to hřiště jsem tuhle myslela. Ale letos jsem se nedostala ještě do Olomouce za hezkého počasí. Mám ještě 7m kluka, takže když jsme se jednou domlouvaly s kamarádkama se stejně starýma miminama, holky vymyslely to Kvítko - že matky si dají kafe, starší děti se vyřádí a miminka nebudou muset jen ležet v kočáře. Dostat odtamtud pak Míšu domů bylo náročné.
Jinak jestli jsi někdy byla v Opeře na náměstí, tak tam taky zvětšili dětský koutek na docela slušný kout :)
Ale víc toho už neznám, obecně takhle moc nikam nechodíme, spíš jsem víc venku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka