Může to být plodová voda?

05.03.2012

Ahoj holky, jdu si pro radu, dnes ráno jsem se probudila a byla jsem celá taková "navlhlá", když jsem vstala, měla jsem mezi nohama trochu mokro, pak už ale zase nic. Mohla by to být plodovka? Klasický výtok to nebyl.Zítra mám jít na KO, stačí když to sdělím dr. až zítra? Moc vám děkuju za vaše reakce. To víte, prvorodička :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, může to být klidně výtok. Ke konci těhu se dost často objevuje takovej vodovej a máš pocit jako kdyby sis učůrla. Plodová voda ve většině případech odtéká ve velkém množství.
Pokud jdeš na kontrolu zítra, tak bych do zítra počkala. Když nemáš jiné problémy :-)

Ahoj, klidně to může být těhu výtok, já ho měla skoro celé těhotenství a bylo to jen po ránu, takový vodový. Jestli to bylo jenom trochu a od tý doby nic, tak i kdyby to byla plodová voda, tak by to mělo do zítra vydržet. Ale to je jenom můj názor.

nevím, v kolikátém jsi týdnu těhu
ale plodovkou ten porod mnohdy začíná /mně tak začal u obou kluků/
u prvního - odpočívala jsem a vstala a hrklo to ze mě a teklo už pořád - do porodnice jsem jela s ručníkem mezi nohama
u druhýho - cestovali jsme a najednou jsem cítila mírné vlhko mezi nohama, a pak dlouho nic...ještě jsme jeli domů, kluk udělal úkoly, pak jsme radši jeli do porodnice /byla jsem 39+6/, cestou mi začali pravidelné bolesti po 3 min. a byla jsem ráda, že už se blížíme
tam mi vynadali, že po odtoku plodovky se má jet okamžitě, protože hrozí riziko zánětu
takže, pokud máš pochybnosti o odtoku plodovky, tak jeď do porodnice, zkontrolují tě a buď se rozrodíš, či se vrátíš domů s planým poplachem, radši x krát, než jednou a pozdě

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky