Zázraky se dějí... snažilky nic nevzdávejte :)

24.02.2012

:€s€: Moje milé spolubojovnice :€s€: a je to tady :dance: tak i my jsme se dnes dočkali krásných slov lékařských - potvrzení těhotenství :r: :r: :r: :r:(to je radostí) :s: :s: :s: :s: :s: :s: :€s€: :€s€: :€s€: :€s€: :€O: :€O: :€O: :€O: :€O: :€s€:
Jsem z toho totálně naměkko a nesmírně šťastná a zároveň se strachuji, aby vše dobře dopadlo...a my příští návštěvu viděli :h: našeho vytouženého :cc):
V pondělí jsme měli pozitivní testík :dance: :€s€: :dance:
Zatím je mi fajn, děsně se bojím nevolností, hlavně kvůli práci :00: potřebovala bych pracovat až do konce června.
Holky, písněte mi, jak to s prací máte vy, jak se dá pracovat i když člověku není dobře ;) protě všechny vaše tipy, jak TO :€O: ve zdraví a radosti přežít :s: :s: :s: :a:
Děkuji všem, snažilkám přeji brzké těhulkování, těhulkám pohodové těhulkování a maminkám hodná a hlavně zdravá dítka
:a: :€s€: :dance: :k: :h:

tedaaaaa, po takové dobe sem nakouknu a tolik krásných zprávicek od dlouhodobých snazilek :-) super, moc gratuluju a opatruj se :h:

Moc gratuluji! Na první jsme čekali 8 mesiců.. Sice nijak dlouhá doba, ale byla jsem z toho dost špatná, takže rozumím velké radosti.
Při prvním těhu mi bylo celkově dobře.. Chodila jsem do práce až do konce.. Zato teď mi je docela špatně.. Pomáhají mi lízátka, žvíkačky a renii

In reply to by Babettka77

ahojky,jo Reniie se v těhu může a myslím,že i ten Gaviscon,co teď reklamují se smí... ono se to prakticky nevstřebává,takže by tam neměl být problém.Ale samozřejmě lepší je nejdřív vyzkoušet,po čem tě ta žáha nejvíc pálí a pak to případně řešit třeba mléčným výrobkem a až pak šahat po lécích :)

ahojky,moc gratuluji :) já jseˇm v prvním těhu chodila do práce do 16. týdne zcela bez problémů,ale jelikož jsem měla vysoce rizikové pracoviště,tak jsem šla pak na neschopenku raději...Ale zvládala jsem to naprosto v pohodě :) mám pár kamarádek a ty pracovaly až do mateřské,neměli teda fyzicky náročnou práci ani rizikovou,tak zůstaly a nijak si nestěžovaly :)

OBROOOOOVSKA gratulace!:-) Mam radost, aspon nas bude koukam v rijnu hodne:-) ja se 16.3. dozvim v kolikatem tt jsem presne a dalsi infa, nemuzu se dockat.-), takse se snazim myslet pozitivne:-)
Ja s praci take vubec nevim, jsem kadernice a k tomu na zivnost, takze vse teprve musim na socialce vyzjistit... Tak se opatrujte!:-))

Ahojky, jé tak to moc a moc gratuluji, že se to po hodně dlouhé době podařilo. Držím palečky ať je příště už i srdíčko. Jinak já pracovala v restauraci, špatně mi bylo strašně, chodila jsem pak jen na 5 hodin denně a byla jsem tam do 27. týdne... Nerada bych to někdy zažila znovu, protože to bylo veliké mučení, koukat se na to jídlo tam a neodbíhat pořád na záchod, ale přežila jsem to... :€s€:

Hurááááááá :dance: :dance: :dance: :dance: , další dlouhodobá snažilka je těhulka :€O: :€O: . Ono to je fakt pravda, že v tomhle roce otěhotní všechny dlouhodobé snažilky. Moc gratuluji a užívej si ten krásný pocit. my jsme už ve druhé půlce, včera jsme začali 21.týden. letí to neskutečně. Mě nevolnosti naštěstí nepostihly, tak možná se vyhnou i tobě ;) . Hodně odpočívej a opatrujte se s miminkem.

In reply to by sněhovávločka

Já noš¨sím bokovky do teď, bříško nemám moc velké, takže se to dá, ale když sedím, tak už škrtí, takže jsem si včera objednala těhu rifle jen za 399Kč. na ty 4 měsíce to bohatě stačí. Teď máš zatím bříško jen nafouklé, a časem zplaskne a pak začne růst, takže tak to toho pátého měsíce ti stačí ty bokovky a pak si koupíš těhu rifle :-)

Strašně moc gratuluji,vím jaké je to štěstí když po tolika měsících se objeví// :///: .Moc ti přeji,aby ti :€O: rychle utíkalo,žádné komplikace a zdravé mimčo.Nevolnosti třeba ani mít nebudeš,já je poprvé také neměla,ale při druhém a třetím těhu bych pracovat nemohla.To jsem skoro nemohla ani existovat. :a:

Ahojky!!! Tak to je bomba zpráva!!!! Gratuluju!!! teď už vše bude ok!!! :€s€:
K té práci...já jsem OSVČ,takže si tak nějak uzůsobuju práci jak já potřebuju,ale je fakt že ve středu jsem měla pocit že pobliju klienta :s: No naštěstí jsem se udržela.
takže Ti asi moc neporadím...zaleží jakou máš práci a jestli tam je možnost nějaké manipulce s časem či přeřazením na lehčí práci a tak.

In reply to by sněhovávločka

Tak tam moc možností nemáš...
Já mám kamarádku co učí na prvním stupni.Jednou sme spolu pařily a to celý víkend...no bylo to náročné.V neděli prohlásila,že je jí blbě a že v pondělí rozdá dětem plastelínu,aby si hrály a nechaly ji vyhrabat se z kocoviny :s: :s: :s:

Ahoj neznáme se ale dle co jsi psala o sobě ve snažilkách jsi čekala dlouho,moc a moc ti gratuluji,přeji ti hodně štěstí a zdraví,,at je vše vpořádku málo nevolnosti hodně zábavy s bříškem,prostě krásné těhulkování,at na konci své cesty držíš miminko v náručí :cc): jinak pomáhají dost zázvorové lízátka,mně třeba zabíraly mléčné koktejly,a čajíky mátové. :€O:

Ahoj, moc gratuluji, občas jsem tady viděla příspěvky od tebe, které nebyly moc optimistické... Ale dnes mám radost i za tebe!
Ted jsem těhu, a jsem na RD, ale u prvního jsem pracovala asi do 16tt, pak jsem dostala antibiotika, a dr. mě už nechtěl uschopnit. A vlastně i ted docházím do práce 3xtýdně, pracovat se dá, akorád jsem strašně unavená, občas jemi špatně, ale nezvracím, což je moje velké plus. :P

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka