moc mlika

21.02.2012

HOlky mam na vas takovej trapnej dotaz, mam tydenniho chlapečka a plně ho kojím, mám ale moooc mlíka a když píšu moc tak fakt moc, mohla bych se převlíkat každou hodinku a už mě to fakt obtěžuje a jsem ztoho zoufala :( vždyt takhle nemužeme ani nikam jit..tak se chci zeptat co stím, přestane to týct nějak samo, že se to upraví, nebo mám začít odstřikávat třeba po každým kojení??děkuju moc za rady jsem zoufalá už :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já to měla taky. Taky jsem měla moc mlíka a opravdu se to samo upravilo, mě už teda po 14dnech. Dnes je malé měsíc a je to vše už v pohodě. Co ti můžu doporučit tak po kojení odstřikávej, jak píše slečna nebo paní, do úlevy, jinak hrozí zánět a není to nic příjemného. Vím o čem mluvím, já ho bohužel měla. Ať se ti to brzy urovná a buď ráda, že mlíčko máš, horší by bylo, kdyby ho bylo málo :a:

odstříkej,ale jen do úlevy,tak abys neměla nalitá prsa a tím pádem by hrozil zánět.čím víc budeš odsávat,tím více ser bude tvořit mléka... Ono se to opravdu časem upraví,měla jsem to samé,nemohla jsem spát ani na břiše,jak jsem měla prsa nalitá... po šestinedělí to samo přešlo :)

In reply to by lucininenka

Coo až po šetinedělí?? :( ..mě nepřijde že bych je měla nějak extra nalitá, teda když nepočítám vnoci když malej spí 5,5 hodiny tak to je pak mám nalitá..ale přes den mě nepřijde, mě jde hlavně o to jak samo teče to mlíko, ty vložky do podprsenky to je zbytečná investice :( a převlíkám se po každým kojení a i víckrát..:-/

In reply to by berunkaEll

to se nedá nic dělat,já už pak nekojila ani v tričku,prostě jen v podprsence s několikama vložkama a stejně to kolikrát prosáklo :) holt spouštěcí reflex funguje bezvadně,mě kolikrát stříkalo mlíko a to malej ani nesál,jen třeba řval :) stane se,já rodila v červenci,tak jsem měla kolikrát mokré tričko venku,oni se lidi nezblázní :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky