38tt- špinění

13.02.2012

Ahoj holky,

mám takový trapný dotaz ... Dneska jsme se s pritelem mazlili podotykam že k sexu nedošlo jen (prsty a jazyk)...a bylo to hodne vasnivé bych řekla....potom jsem začala trošku špinit normální krev...myslíte si že to mohlo být tím že mě treba nějak škrabnul nebo kvuli toho že to bylo takové divočejší?...Jsem s toho celkem zmatena jinak žádné bolesti nemám všechno je v naprosté pohodě jen ta krev... Myslíte že mám zítra zajít k doktorce?...Pardon za trapný dotaz... :O

To nevím, já jsem začala v 38 týdnu taky špinit, jela jsem do porodnice a do dvou dnů se mi narodíl malý:) Tak se ti to už asi taky blíží.

určo zajdi ;) jinak ti zavidím, mi měli od začatku tak nějak půst, ale sem tam se chvilka našla a ted nám to totalně zakázala :( držím palce :k:

In reply to by Jana8208

to máš pravdu :-) z jedne strany by mi to teda vubec nevadilo kdyby se mala narodila uz tedka protoze donosena jak jsi napsala by uz byla :) ale na druhou stranu jeste nejsem uplne psychicky pripravena jeste by to chtelo aspon ten tyden :-) strasne se bojim bolesti :n:

In reply to by Jana8208

Přesně tak. Teď už je miminko donošené a když to přijde dřív, tak nemáš čas nad tím tak přemýšlet a je to lepší. Když už jsi v termínu, tak na to POŘÁD myslíš (teda aspoň já). Natož když bys ještě přenášela. Ale myslím, že tohle ještě nic neznamená. Že bys měla hned rodit. Ale asi by to ve mě taky hlodalo a zašla bych. A na bolest nemysli. Stejně si teď moc nedovedeš představit jaké to bude. Až to přijde, tak to přijde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka