Nadstandart v porodnici..

25.01.2012

Zdravíme se Sofinkou v bříšku všechny "tety" :)
Rozhodla jsem se,že kvůli soukromí,sprše na pokoji,návštěvám na pokoji,klidu atd.,budu chtít nadstandart...I jsem se smířila s tím,že tak 2000 to "spolkne",ale co neudělat pro naše pohodlí,doteď jsme na všem šetřili,tak aspoň na tomhle šetřit nebudem.Ale chci se zeptat,když mám mamču zdravotní sestru,jestli je možná třeba nějaká sleva,ona dělá na interně a tam mají příbuzní zaměstnanců nadstandart dokonce zadarmo,tak jestli je to jen u někoho a na některých odděleních,nebo jestli s tím máte zkušenosti,že to tak funguje všude..to by bylo super:))Děkuju vám za vaše zkušenosti..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak to netušim...já na normálnim pokoji 4 dny sama a pak jsem šla na další 3 dny na nadstandart za 8 tisíc:(,ale byl tam se mnou i manžel

Ohledně nadstandardu... Jak chceš, já byla ráda, že mi měl kdo pohlídat mimi, když jsem šla do sprchy nebo na WC... A ženský z pokojů vždy poradily, takže bych si na nadstandardu přišla zakonzervovaná... Kolektiv byl skvělý a když jsem strávila jeden den sama, než dorazily dalšíčerstvé mamky, tak mi to nebylo pohodlné.

In reply to by efkas

tak to buď ráda,za skvěléí maminky... Já byla na standartu se dvěmi dalšími,při mém pobytu se tam vystřídalo asi pět mamin a jedna jedná šla :00: ty ostatní spíš hrůza,navíc věčně plno návštěv (což mě teda osobně děsně vadilo,chudáci děti,ještě,že to bylo v létě),matky uřvané,děti uřvané,zlatý nadstandart :) A že si myslím,že s lidmi dokážu vyjít :)

já jsem u porodu odmítla nadstandard a jelikož stejně malou odvezli a já putovala na odd. těhotných..Stejně jsem radši mezi společností,tam bych asi umřela nudou ;)

u nás jsem měla nadstandar zdarma,ale jenom já.jsem zaměstnanec nemocnice.ale o příbuzných jsem neslyšela.ale maminka by se mohla zeptat.a jestli nemá nějaké známosti.jinak nevím..

ahojky,já dělám v plzeňské fakultce a tam jsme měli jako zaměstnanci slevu půlku z nadstandartu.A vztahovalo se to tuším na nejbližší rodinu-ale jen manžela a nezletilé děti... Takže,ať se mami zkusí zeptat,jetli se to vztahuje na zletilé děti,třeba budete mít štěstí a je to u vás jinak :)

In reply to by Lucinka Sisinka

no to jsou,ale tady mi to až tak nevadí,je to jako v hotelu-mám na lepší,tak si připlatím,nemám,tak zůstanu v tom horším... Celkem logické :) co mě teda nadzvedává ze židle je stokorunový poplatek za den v nemocnici a ještě mi řeknou,že jim to náklady nepokryje :00: to by mě zajímalo,co v těch nemocnicích dělají,když jsem doma,tak zhruba můj odhad peněz na jídlo je 50 kč na den a elektřiny,tepla a vody určitě za víc jak 50 kč taky nespotřebuju :00: :00: by asi v nemocnicích potřebovali ukázat,jak se šetří,když se musí :)

In reply to by lucininenka

Plzeňská fakultka má i klasické pokoje hodně pěkné s vlastní sociálkou, tak pokud maminka nechce být vyloženě sama, tak není pro nadstandart důvod :-)
První jsem rodila v Rokycanech a chtěla jsem normální pokoj, abych tam nebyla sama a stejně jsem byla. Teď doufám, že se mi to u druhého a v Plzni nestane :s:

In reply to by Elukiv

tak já jsem ho chtěla hlavně proto,abych byla sama a taky z toho důvodu,že manžel měl odpolední akorát ten týden,co jsem rodila a tak se nedostal na návštěvu :( na nadstandartu mohli být návštěvy kdykoliv ve dne,na normálním pokoji právě ne... Ale jinak souhlasím,že pokoje jsou krásné i standartní v Plzni :) a myslím,že nemusíš mít strach,že bys tam byla sama :)

In reply to by lucininenka

Co vím tak v Plzni nebyl problém jít na návštěvu i dopoledne, když bylo po vizitách :-) byla jsem tam za kamarádkou i tetou cca kolem 11. a nikdo mi nevyhodil :-) Sestřičky akorát říkaly, aby se maminka domluvila s ostatními, zda jim to nevadí a jinak žádné omezení :-)
Ba jo, nesmí se tam s kočárem, dcerka měla v té době asi 7 měsíců, tak jsme tam vyrazili s golfkami a sestřička, která mne poučovala tam měla kolegyňku s miminkem v kočárku... tak jsem se jen usmála a poodjela k tety pokoji, byly jsme na chodbě, tak jsme ostatní maminky nepohoršili :s:

In reply to by Elukiv

byl za mnou jednou dopoledne asi na půl hodiny,to jsem ještě malého neměla u sebe,tak jsem s ním mohla na chodbu,jinak na pokoj to nechtěli dovolit... No tak my sjme to přežili,rodila jsem v úterý večer,ve středu měl ještě volno,tak se za námi stavil odpoledne,ve čtvrtek na půl hodinky dopledne a pátek jsme přežili bez návštěvy,stejně tam pořád někdo lezl :00: ale nadstandart by byl o mnoho lepší,no bohužel,holt jsem rodila v blbé době a to jsem ho měla i rezervovaný :00: jenže na jiný datum,že :(

In reply to by Elukiv

Myslím, že být sama na pokoji už se Ti svym způsobem nepoštěstí :s: . Mam tam kolegyňku a říkala, jak mají teď poslední dobou pořád naprásknuto... Každopádně přeju rychlý a pokud možno ne moc bolestivý porod. :a:

In reply to by briketka07

Jo jo, vím, že je tam pěkně plno :-) Nevím, jaké bude druhé dítko, ale dcerka byla od narození zlato, pořád jen spala, kolikrát jsem si chtěla popovídat a nebylo s kým :-) až na poslední noc nám tam dali parťáky :-D
Vlastně ani neznám takovéto setkávání se "sousedkama" z porodnice :D
Za přání děkuji, čeká mi to až v září, když bude vše v pořádku :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka