Proč???

19.01.2012

Ahoj holky,
v pátek jsem tu vkládala příspěvěk ohledně "ducha" na testu. Nějak mi to nedalo a v sobotu jsem si udělala jiny test a z ducha byla pěkná čárka. Měla jsem smíšené pocity radosti a strachu (v říjnu jsem musela na revizi po zamlklým těhu). Včera jsem začla krvácet a moje naděje,že to vyjde byly mizivé...Dneska mi primář v nemocnici oznámil,že je po všem, že potrácím...Vzal mi krev, udělal ult.a zítra mám příjít, vše novu zkontroluje a pokud klesne HCG o dost,tak by to nechal,že by se s tím tělo mělo vypořádat samo,když ne,tak mě čeká hned revize...Teď tu sedím a honí se mi hlavou, proc???? Omlouvám se,ale musela jsem to "vyventilovat".

Kliknutím vložíte smajlíky:

Je mi to líto,opravdu moc.Pokud u máš vše ostatní vyřešené,tak se tedy vrhni na léčbu,třeba to ještě vyjde.Moc bych ti to přála :h:

To mě moc mrzí, od září jsem to tak měla 4x za sebou, pozitivní test a za tři dny buch, pokaždé to odešlo celé samo a v loni revize v 11tt. Když jsem měla naposledy pozitivní test, zase se ve vně vše bouřilo, začala jsem špinit probrečela noc a ráno zjistila že to ustálo, teď v 7tt a pevně doufám že se to udrží a ještě k tomu pravděpodobně dva mrňousci. Musíš věřit a třeba další měsíc to bude ok. jen se musíš více šetřit a být velmi opatrná. Držíme pěsti!

To je mi moc líto, taky jsem si tím několikrát prošla. Víš, ono hodně z žen za život prodělá nespočet takhle raných potratů, jen o nich ne každá ví a snad je to i dobře. Mně Dr. řekla, že test bych si měla nejméně 2 týdny po vynechané MS a ne dřív! Prý pak předejdu mnoha zbytečným zklamáním. Je pravda, že nyní to beru tak, že ikdyž MS mešká a na testu je duch a pak začnu krvácet, tak to beru jako zpoždění a ne jako potrat. Možná to zní hrozně, ale jsou věci, které zkrátka neovlivníme, tak proč se s nimi zbytečně trápit a zatěžovat? Moc ti přeju, aby jsi byla brzy těhulka a těhu bylo bez potíží, dej tomu jen čas a hlavně na to pořád nemysli a netrap se případným nezdarem.

In reply to by tajemstvi3

JJ,presne takhle to beru i ja :one: Stejne to neovlivnime tak neni zadouci se tim moc stresovat :dance: :one: Me ceka 1.kontrola,a rikam si ze kdyz bude neco spatne zase,tak ze je pro to duvod,ze to tak melo asi byt.Ale snad uz to bude OK :dance: :one: :€s€:

In reply to by sachmeta

Nejhorší je, že teď už mám těhu potvrzené (předtucha se vyplnila) a mám nasazené různé léky kvůli němu, takže teď teda ale fakt doslova trnu, co bude dál. A doela se bojím toho, že se něco pokazí, ikdyž navenek se to kvůli přbuzným snažím potlačovat a hraju si na hrdinu :-).

In reply to by tajemstvi3

Podle ms jsem byla na začátku 7tt,ale můj Dr.má tento týden dovču,tak jsem byla objednaná na přístí týden. Právě,že jsem na to nemyslela, nestresovala jsem se hend první den po vynechané ms, nechala jsem to docela dlouho a primář se divil,že jsem se nepřišla dřív, i když mě nic nebylo....Díky

In reply to by 1slunicko1

I tak bych se v tom už nepitvala. Jen se tím budeš trápit, zkus to hodit za hlavu a brát to tak, že se to holt mělo stát. My máme doma 9měsíčního kluka, než se podařilo, aby byl, tak to dalo hodně práce nejenom mně, ale i doktorům (byla jsem od počátku hlídaná, o těhu jsem věděla ve 4+3TT,díky odběrům krve a od počátku jsem brala hodně léků včetně injekcí a ani tak nebylo nic jisté, naštěstí to dopadlo na výbornou). Teď mám zase roupy a rádá bych i druhé mimčo, ale neměla bych ho ani chtít, protože je to dost riskantní. Antik.brát nesmím, takže používáme jinou ochranu, ms mám stále jinak, zhruba před 2 týdny mi vyšel slabě pozit.test, ale Dr.mi pověděl, ře to těhu není, že jsem měla jen velmi silnou ovulaci (víc zralých folíků) a že v případě otěhotnění by to mohlo být i vícečetné. A ikdyž jsem se snažila, muže jsem k sexu nedonutila dřív jak 1-2 dny po ovulce a to chudák pomalu napůl spal :-D. Podle propočtů bych to měla teď o víkendu dostat, tak jsem zvědavá. Byla bych ráda, kdyby nedorazila. Pár dní je mi tak divně, ráno jsem taky neodolala a udělala si test, ale nic. Docela mě to zamrzelo, ikdyž s těhu teď nepočítám.

tak nejspíš to bude nějakej zdravotní problém, kterej by sis měla před dalším otěhotněním vyřešit..dát si do pořádku celý tělo, pročistit hezky orgány a krev, aby mohlo tělo správně fungovat. nebrala jsi někdy hormonální antikoncepci?

In reply to by 1slunicko1

no docela by mě zajímalo, na co doktor přijde. já bych ti tak co vim a i za sebe mohla doporučit dělenou stravu + dopoledne jíst jen zralý ovoce + doplněk stravy Coral Mine - pít každý den, to by mělo dát nějak dopořádku všechny žlázy a ještě je dobrý užívat pár měsíců chlorellu na vyčištění krve. no a vyloučit všechno škodlivý )cukr, kafe, mlíko, řízky atd...) a hlavně měj pořád dobrou náladu a všechno bude dobrý ;)

In reply to by paní Kateřina Behege

Já už se s problemama peru docela dlouho a co se týče "vyčištěni" organismu, tak to jsem chodila i do Energy centra a taky k primářce co se věnuje činské medicíně, nejlevnější to taky nebylo...před 5,5rokem mi to pomohlo,ale teď ne,spíš mám pocit,že je to ještě horší. Asi je to osud, kdo ví...

ahoj, to je mi moc líto. Určitě by chtělo aby lékař zjistil proč se tohle děje. Moje kamarádka dneska zjistila, že jí neuzrávají vajíčka. Je jí 30let a touží po miminku. Nyní si prochází hormonální léčbou a její muž půjde na spermiogram. Včera mi tu plakala a já ani nevěděla co mám říct :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka