Ukecaná doktorka

30.12.2011

Aojte holky, jsem strašně zklamaná a naštvaná a nemám to komu říct, nebo spíš ani nechci, tak si tu vyliju srdíčko aspoň vám. Dnes jsem byla na velkém ultazvuku ve 30 týdnu. A doktorka si to tak jezdí po břiše a říká ,,hlavička, srdíčko, močový měchýř, pytlík." Pak se zarazí a zeptá se jestli jsme chtěli znát pohlaví. Já ji říkám, že ne. Pak to začala tak blbě okecávat, že to jako málem řekla. A já jsem teď naštvaná, že ji tak hloupě ujela huba a v podstatě mi to takhle vyzvonila. Nejspíš to je moje poslední těhotenství a chtěla jsem si vychutnat to překvapení při porodu. A ještě navíc jsem tajně doufala, že by to mohla být druhá holčička. Manželovi to říkat nechci, abych mu to překvápko nezkazila.
Vím, že se kvůli tomu svět nezboří, miminko budu milovat jak s pipkou tak pindíkem, jen mě to teď prostě mrzí a potřebovala jsem se vykecat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Aoj holky, dík za komentáře. Teď už jenom budu muset sama vydržet do března, abych nikomu neprozradila to doktorčino prořeknutí. Sranda je ale, že jsme se s manželem na jménu pro holčičku už shodli, ale na klukovi se ne a ne domluvit. A navíc už teď nevím, co budu dělat se vším tím růžovým oblečením po Klárce. :00:
Jinak doktorce jsem nic neřekla, byla jsem z toho tak vedle, že mě to ani nenapadlo. No a tak snad nebudu taková trumpeta a neprokecnu to sama nikde.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, to u nás bude úplně stejně. Já opravdu nemám po Klárce žádné neutrální oblečení, proto nevím co budu dělat se všema těma svetříkama, riflíkama, mikinkama a bundičkama :00:

In reply to by Kryšpína

Tak některý věci může prcek nosit i růžový :) Já chtěla taky drou holku ale máme kluka a ted sem fakt štastná,je to šílenej mamiňák a je super že sou páreček :) Normálka třeba na spaní a na dom sem mu dávala růžové věci,když to bylo hezké a nikdo ho neviděl tak co.Nebo můžeš vyměnit s někým :) A s tím jménem sme to měli stejně holka byla jasná hned a kluk vůbec,když mi dr říkal že musím v 32t do nemocnice ležet tak sme ještě den museli na matriku sepsat ten papír o otcovství,matrikářka nadšená že sme přišli skoro v 5 kdy má zavírat a ještě sme se hádali :D nakonec máme Tomáša a je to dobrý :s:

In reply to by andrisek07

Tak to věřím, že ta matrikářka měla dost :s: . A růžové pyžamka taky určitě využijem. Já jenom nevím co s tím ostatním, máme malý byt a nemám to kde skladovat, už teď to zavazí a navíc co se týká oblečení, tak jsem někdy jak prdlá a Klárka toho má docela dost. No snad to někde udám.
Jinak Tomáš je moc pěkné jméno, na to bychom se taky shodli, ale mimi se má narodit 11.března, takže nic. Moje oblíbené jméno je Matyáš, ale manželovi se nelíbí ani trochu, tak to jsem zvědavá, co nakonec vyberem. :///:

In reply to by Kryšpína

No já taky chtěla matyáše,můj Filipa po sobě a nakonec teda vyhrál Tomáše,že žádného neznáme a bude sám(o rok později se sousedovi narodil kluk,má byt vedle nás a má taky Tomáša-no debil na vesnici kde je 600lidí!!)Jinak máme právě taky malej byt jen 2kk takže já věci hned vyřazuji a dávam do krabic a odvážím ke tchýni.Navíc malá milej ržovou takže všechno máme růžové :D I když ted už malej malou dorost takže nic už nedědí,tak je to jedno,musím kupovat oběma nové :00:

Mě taky takhle zklamali a naštvali. Vždycky jsem hlásila, že to vědět nechceme a respektovali to. Ale pak jsem ve 37.tt uklouzla na ledu a museli jsme na vyšetření do nemocnice. Zase jsem před ultrazvukem hlásila, že to vědět nechceme, zase to respektovali. Ale pak si začali ukazovat se setrou, jaké mám v břiše překvapení a hned když se dodívali, tak mimčo doktorka oslovila ryze mužským oslovením, kterým by holce nikdo neřekl. Já měla jasno, ale manžel to tedy ani nezaregistroval :) Sice mi neřekli "Je to kluk", ale jako by se stalo. A za 3 týdny na nás opravdu vykoukl náš druhý chlapeček. Naštvali mě, ale teď už se tomu směju. Jen mi to přišlo a přijde strašně neprofesionální

kačenka1711

Teda to je neco. Reklas ji neco? Me na sonu v porodnici rekl "kluk jak buk

" a pak se zarazil a ptal jestli jsme chteli vedet pohlavi. Nastesti jo

No, tak popravdě přesně tohle byl důvod, proč jsem si to vždy nechala raději říct, protože jsem se bála, že by mi to překvápko někdo zkazil neplánovaně :\/: nenaděláš nic, i doktoři mají své chyby a takováhle je ta neškodných. Zkus to vydržet nikomu neříct ty, budeš pak na sebe hrdá, že se ti podařilo nechat překvapení alespoň manželovi :h:

obě moje těhtoenství byla překvápka, u Danielky na příjmu v prodnici, se mě doktor taky ptal, a já říkám ež překvápko, ale že čekám určtiě kluka, protže skoro celá rodina včetně mě by spíš holčičku a on okecával okecával a já šla z utz s tím, že mi vlastně řekl, že čekám kluka a bylq jsme naštgvaná, jak jsem čučela, když jsem porodila holčičku ;) oni někteří doktoři jsou vážně trapný vtipálci, být tebou radši jen výhradně modré fakt nekupuju.
:a:

In reply to by 3kobra3

Jooo, přesně tak. Když jsem rodila první dítě, tak vyklouzlo. A Dr. říká" Tak jaký máte jméno"? říkám Dominik a on " Ale vždť je to holčička.." mě v tu chvíli zamrazilo. :00: Měla jsem všechno v modrym. No ale pak říkala sestra že mě Dr. pozlobil. A teď mám úžasnýho kluka.

to ji teda pěkně blbě ujela pusa :? Mě se Dr. ptal, zda chceme znát pohlaví, když jsem ulehala na lůžko k UTZ... Takže jsme si to vyjasnili hned na začátku a podle toho se pak zařídil.. A podle mě by to tak mělo být vždy.. Co naplat, zkazila ti překvapení z pohlaví, ale neboj se nic, kluk nebo holka, překvápko nepřekvápko, budeš z miminka na větvi tak jak tak ;) :k:

to se ti teda nedivím, že tě to mrzí, když seš tešila na překvápko, bohužel co člověk vypustí z pusy to už zpět nevezme doktorky by teda mohla mít víc rozumu když to dělá každý den zeptat se rodičů jestli to vůbec chtějí vědět.. já teda když jsem čekala malou tak jsem to vědět chtěla, ale stejně mě pak zarazilo, že mi po utz ve 20tt doktor do zprávy pro mou dr. napsal jeden živý plod XX. kdybych to vědět nechtěla tak jsem to stejně zjistila z papíru.. no ale třeba se i dr. mohla zmýlit tak ještě šance na překvápko je a hlavně že je mimi zdravý :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka