meli jste ze zacatku brani AD depky?

25.11.2011

Ahojky holky tak je zase ráno,které je pro mě vždy nejhorší.Začala jsem trpět panickou úzkosti a nasadila mi psychiatrička AD sertralin ,jenomže mě je ted vždy většinou po ránu dost smutno a to jsem před braním měla jen málo ,ted mi příjde ,že se nemám z čeho radovat mam 2 letou holčinu a trápí mě to ,mám super manžela ,ale je mi smutno a hlavně po ránu....Příjde mi ,že mi to dělají ty prášky je to možné???píší to v letáku ,že se deprese ze začátku braní může prohloubit ..začala jsem je brát 16.11 po pulce tablety a ted beru po týdnu celou tabletu ,včera se mi i udělalo špatně od žaludku ,ale nevim zda to je těmi prášky nebo tím že pomalu vůbec nejím nechutná mi to...máte nějaké zkušenosti s Ad a jestli je tohle ze začátku braní normální???děkuji za každou radu ,chci už normálně fungovat

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,
léky bereš velice krátce, takže tvá "nemoc" se zpočátku prohloubí a časem léky zaberou a vše se vyrovná...je to tak dní až půl roku...záleží na diagnoze a rozjetí problému a stavů s tím spojených

Ahojky, normální to bohužel u některých ad je. Já jsem to měla mám dojem zrovna u těchto prášku, ale je to jen krátkodobá záležitost. Pokud si nejsi jista tím, jak se cítíš, tak zavolej doktorovi. Bude to v poho a radost zase přijde.

In reply to by NELINKA2

U mě byly vždykcky nejhorší rána a večer, když jsem si měla jít lehnout. Popravdě, ještě teď mám občas takové nepříjemné chvění v rukou, ale to se dá vydržet, takže to neřeším. Tenkrát jsem kvůli tomu byla i u mudr, dělali mi vyšetření na štítnou žlázu a ty byli negativní. Neboj, i tobě bude zase dobře. Držím pěstičky.

In reply to by NELINKA2

Úzko, slabé slovo. Když jsem chodila do práce, tak kolikrát jsem musela zůstat doma, protože jsem jen brečela a nemohla nic. Měla jsem ale výbornou šéfovou, která o mém problému věděla, tak se to respektovala. No a večer, když jsme si lehli do postele a zůstalo ticho, tak mi to taky šrotovalo.Věř, že v tom nejsi sama. Je nás víc, jen se o tom moc nemluví.

In reply to by NELINKA2

Ahoj, dokud se nezklidníš a nebude ti dobře, tak to s tím jídlem tak někdo má. Jen se neboj. Zeptej se na všechno, co ti trápí, to taky pomůže. Třeba ti pozmění prášky. Dej pak vědět, jak jsi dopadla. Držím palečky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka