Krev v moči

20.11.2011

ahojky holky, zrovna jsem začala čurat krev, myslíte si, že když si dám Uronal manosa akut, že to můžu? je tam psané, že je to i pro těhotné ženy. díky!

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak holky, zánět to není, ale bříško už mě utlačuje ledvinu. tohle jsem měla i při malé v 25tt, teď to začalo dřív. když se to bude opakovat, opět dojet. když se to bude zhoršovat, tak mi tam dají nějaké hadičky a v nejhorším případě vyvolají porod, ale myslím si, že to bude v pořádku a max. se mě tam budou dělat kamínky a občas to tak zazlobí.díky za odpovědi!!!

no jestli to máš až tak moc,tak raději k doktorce :( malou vezmi sebou a zavolej tam,jestli by tě nevzali hned,ať tam nemusíte čekat... moč už vezmi sebou!!

pokud je to z brusinek tak ano.. ale pokud to do rana neprejde utikej an urologii ani ne k obvodakovi. Toto vypada na paradni zanet

In reply to by cifrspionka

jojo, jsou tam brusinky a nějaká D-manosa. ale je tu psané, že to můžou i těhule. No já tohle měla už při malé, ráno určitě budu volat na gyndu, pač si myslím, že mě možná i pošle do nemocnice. Nic mě nebolí, jeno čurám krev, takto to bylo i při malé. V nemocnici mě dali kapačku a byla sem tam 3 dny na sledování. Nic nezjistili, jenom mi řekli, že mám nějak blbě posunutů ledvinu a teď čekám dvojčata a to břicho už je dost veliké, takže je možné, že se to opakuje. díky!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka